Şimdi Ara

Lüks araç çağırma uygulaması Uber İstanbulda.İlk 2 yolculuk 50 TL indirimli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
15
Favori
26.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

İlk kullanımım da ilk önce 70 tl yi kullandı

Taksimetre ucreti 50 liranin uzerinde miydi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeleon -- 15 Eylül 2014; 0:07:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    73 liraydı sadece 3 lira verdim
  • Uygulamanın tek kötü yanı telefondan nekadar ücret yazıldığını göremiyorsun keşke taksimetre tarzında birşey de olsa uygulamada anca inince nekadar ödiyeceğinizi gösteriyor
  • arkadaslar ataürk havalimanında beşiktaş a gitmek için kullanmayı düşünüyorum.. nasıl bir yol izlemem gerekiyor.. rezervasyon vs nasıl.. oluyor ?
  • Keşke anadolu yakasında da olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

ayrıyetten hem 50 tl lik hemde 70 tl indirim tanımlı hesabı olanlar ilk başda 50 tl likleri kullanıyor uygulama ona göre kullanın

70 tl yi nasil tAnimladiniz?

• igarantili olanlar promosyon kismina uberigaranti yazinca 2 ad. 60tl lik kullanim veriyor.
  • enpara encardy kabl ediyor kredikarty verip risk alaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: straight

Arkadaslar, esimin iphone telefonuna yukledik ancak internet sitesinde profil kisminda telefon dogrulama eksik gozukuyor. Verify etmek istediginde cep telefonuna msj ile kod geliyor ancak kodu girecek yer yok. Mesaja "go" yazarak reply et diyor ancak o da olmuyor. Boyle bir sorunla karsilasan olmadi mi hic?

Bende verified edemedim hocam, mesaj geliyor ancak doğrulamayı yapacak yer yok.
  • havalanı transferi gibi korsan taksicilik tadında bir hizmet
  • Telefon doğrulaması olmadan da indirim uygulanıyor mu?
  • Taksim den fatih e ne kadar tutar sizce,

• YÛCEL kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam bilgilendirme için aldım hemen
  • Kullanacak arkadaslar icin; ayni merhaba kodu gibi TIMEOUTIST yszarsaniz da 1 ay icinde iki seferlik 70 tl indirim kodu veriyor.

• Maksimum 4 kisi yaziyor arac cagirirken 5 kisi binsek almamazlik yapar mi araci suren arkadas

• axeleon kullanıcısına yanıt
    artık çoğunlukla mercedes vito geliyor istersen 8 kişi bile bindirirsin ama e class gelirse 4 kişilik araba o
  • soförleri uygulamayı bilmiyor ve yol güzergahlarını bilmiyor. 1 saat bekletti gelmedi iptal etmiyor dedim bekliyoruz gelsene abi trafik var diyor ama navigasyonda aracının hiç hareket etmediğini gördüm.yalan söylüyor nerden mi anladım. iptal et dedim yoksa ben ipttal edersem 20 tl cezası var dedim diyor nasıl iptal ediliyor bilmiyorum...!!!lafa gelince vip osför böylemi oluyor vip şoför. peşine bitaksi çağırdım adam 6 dk da geldi. o 1 saate gelemedi.bedava kodumuzuda yedi bu arada.
  • zincirli kuyudan rumeli hisarına gitsem ne kadar tutar acaba ?

birde 50 tl lik kupon 2 kere mi kullanılabiliyor ?
  • sezing kullanıcısına yanıt
    30 dk da sürse yolculuk 50 tl den az tutar evet 2 kere kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

30 dk da sürse yolculuk 50 tl den az tutar evet 2 kere kullanılıyor

hocam okula otobüs 15-20 dk gidiyor zincirlikuyu metrobüs duraklarından. orada çağırıp okula gitmeyi planlıyorum o zaman ekstra ücret ödemeyiz herhalde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.