Şimdi Ara

Lüks araç çağırma uygulaması Uber İstanbulda.İlk 2 yolculuk 50 TL indirimli (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
15
Favori
26.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vito geldi. 58 lira tuttu. Hiç para vermedim direkt 70'den düştü sanırım.
    Bir sorun yaşamadım yani.
    Bu uberigaranti kodu sadece igaranti ile öderken mi geçerli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kullandım. Samatya-Osmanbey arası 49 lira tuttu. Normal taksi ücreti 25 lira civarı. Sultanahmet bölgesinde beyaz mercedes e serisi var. Şöför kapıyı açmak üzere beni bekliyordu. Ödeme için bir onay ekranı gelmiyor. Direkt karttan çekilen tutar yazıyor. Bende ilk olarak 50 TL'lik kuponu kullandı ve 49 liralık bir seyahat için hiç ödeme yapmadım.
    Bu arada gece 23:30'dan sonra Atatürk Havalimanına araç gelmiyor. O bölge için araç yok uyarısı alıyorsunuz. Bilginiz olsun.
  • Bugün itibari ile iki kez kullandım sınav vardır di sabah gidiş ve dönüş gitmemle dönüşüm bir oldu kimliğimi almadan sınava gitmememe uzeleyim ücretsiz gidip geldigimemi sevineyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 28 Eylül 2014; 14:18:43 >
  • İndirimleri kullananlar şu sorularıma cevap verirlerse sevinirim; uber.com internet sayfasında profil kısmında telefon doğrulama yapılmış gözüküyor mu yani telefon doğrulama yapmadan da indirimleri kullanabildiniz mi? Bu indirimleri hangi sıra ile kullandığı hakkında fikriniz var mı? Benim fikrim ödeme kısmında etkin yazısının altındaki sıraya göre kullandığı yönünde. "UBERIGARANTI" kodu igaranti üyesi olmadan da kullanmakta sıkıntı çıkar mı sizce?

Merakı olanlar için taksiyi çağırdıktan sonra telefonunuzda sürücünün adı, arabanın marka-modeli ve plakası yazıyor, giderken ise ücret görünmüyor. Gitmek istediğiniz yere ulaştığınızda sürücü ödemeniz gerçekleşti diyor yani bir onay vs vermiyorsunuz(bitaksideki gibi değil). Detaylar size mail olarak geliyor ve internet sitesine giriş yaparak da görebiliyorsunuz.
  • Uzun bir yolculuk yaparak denemiş oldum. 138,03 TL yolculuk 4,25 TL köprüden geçiş ücreti olmak üzere toplamda 142,28 TL tuttu. 70 TL indirim kullandım ve yuvarlama indirimi ile 72 TL ödedim.

Yolculuk 40 dakika ve 38 km sürdü. Gelen araç Mercedes E 350 ve beyazdı. Gayet memnun kaldım.

• Fink Ployd kullanıcısına yanıt
    E250 dir hocam araba. baya uzun gitmişsiniz yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

E250 dir hocam araba. baya uzun gitmişsiniz yalnız

hocam iade isteme işleminizin durumu nedir ? sonuç var mı ?
  • sezing kullanıcısına yanıt
    hallettiler sorunu parayı iade ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 3 Ekim 2014; 11:47:51 >
  • MadTR kullanıcısına yanıt
    E250 değildi E350 diye hatırlıyorum. Zaten beyaz araç gelmesi beni şaşırttı. Linkteki araç ile birebir aynıydı. Gerçi E250 de dış görünüş olarak aynı hemen hemen, emin olamadım sen öyle deyince.

Lüks araç çağırma uygulaması Uber İstanbulda.İlk 2 yolculuk 50 TL indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 3 Ekim 2014; 17:01:57 >
  • arkadaşlar benim iki kere 50 indirimim var, sabiha gökçene çağıracam. şu 20 tl lik indirimi nasıl eklettiniz. bir tarif ederseniz bende yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

E250 değildi E350 diye hatırlıyorum. Zaten beyaz araç gelmesi beni şaşırttı. Linkteki araç ile birebir aynıydı. Gerçi E250 de dış görünüş olarak aynı hemen hemen, emin olamadım sen öyle deyince.

Olabilir hocam. Bugün bana Mercedes-Benz S-350 geldi araba tank gibi

• MadTR kullanıcısına yanıt
    O da güzel araç, bir tek beyaz araca denk gelen ben miyim anlamadım

Benim yol uzun sürdüğü için şoför ile konuşup bilgi alma imkanı da buldum. Ne kadar doğru söyledikleri bilemem ama araçların tamamının filo aracı olduğunu ve her aracın 20.000 km'ye gelince yenisiyle değiştirildiğini söyledi. Uber şu an için tek firma ile çalışıyormuş. O da Ersoylar Limuzin imiş. İsmi böyleydi sanırım. Günde 12 saat çalışma saatleri varmış, müşterileri yabancı ağırlıklı imiş ve şoförlerin çoğunun yabancı dili varmış. Günlük barajları varmış, o barajı aştıklarında ekstradan performans primi alıyorlarmış. Konuştuklarımdan aklımda kalanlar şimdilik bunlar, 25 Eylül gecesi kullanmıştım aracı.

• ıgaranti gibi yeni birtane daha promosyon çıkmış 60 liralık. bugün bindiğim bir şöför söyledi ama tam hatırlayamadı bilen varmı kodu
  •  Lüks araç çağırma uygulaması Uber İstanbulda.İlk 2 yolculuk 50 TL indirimli

UBER XL VE BLACK Diye ayrılması iyi oldu. isteyen kalabalık ise vito ya biner isteyen e class arabalara ayrıca XL çok daha ucuz oldu istanbulda

NORMAL TAKSİLER

taksimetre açılış ücreti:3,20
    5 dakikadan sonraki 1'er dakikalık bekleme ücreti:0,35
    kilometre başına ücret: 2 TL

UBER XL
    Mesafe: 2.50TL/KM
    Zaman: 0.35TL/DK
    Başlangıç Ücreti: 8.00TL

yani artık taksi yerine uber daha mantıklı arada sadece km başına 50 kuruş fark var Dakika ücreti ube xl ile taksinin aynı fakat taksiler 5 dk sonra almaya başlıyor bu ücreti

arkadaşlar şöyle bir kötü haber var yanlız BUNDAN SONRA BİNİCEKLERE UYARI!!

mail de şöyle bir yazı dikkatimi çekti

*09/10/2014 itibari ile UberBlack promosyonal ücretlendirmeden çıkacaktır

yani artık C-E-S class lüx arabalarda promosyon geçerli olmiyacak işte bu yakışmadı ubere yani bundan sonra ücretsiz kullanmak isteyenler vito çağırsın

• bu arada UBERBLACK kategorisindeki araçlar zamlandı haberiniz olsun mesafeleri ona göre ayarlarsınız

• İndirim gozukmuyor mobilde

• Az önce yolculuk yaptım. Şoförün ismi Eyüp ve aracı Mercedes E180 Elite idi. 21 km yol ve 21 dakika yolculuk sürdü. Haftasonu kampanyası ile 44 TL çıktı cebimden sadece. İkinci yolculuğumda da black seçtim, diğerini seçenler memnun kaldılar mı?

• Telefonda uygulamada girilen promosyon kodlarını göremiyoruz değil mi ?
  • Hayır sadece ücretsiz yolculuk olarak gözükür adet kısmında. Haklar kullanıldıkça da azalır ve mail adresine gelen Uber faturasında hangi indirim kullanıldığı yazar

• suan bi indirim kodu var mi uber icin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.