Şimdi Ara

Lüks aracıyla E5 kapatan kadın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması
    (1) cebir veya tehdit kullanarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla kara ulaşım aracının hareket etmesini engelleyen, bu aracı hareket halinde iken durduran veya gitmekte olduğu yerden başka yere götüren kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız orada bir sürü insan mağdur oluyor. Kadın da bence en az onlar kadar psikolojik desteğe muhtaç.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar -1 tuşu vardı, hasretle, özlemle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöför diyor ki x sayıda kamera var. Ses kaydı da yapıyor. Çok sakinim.

Kadın da telefondaki şahsa veya hiçkimseye diyor ki arabamı parçaladı.

• “Sen benim arabama , sen benim canıma kastettin” diyor.
    Kadın canından önce arabayı vurguluyor . CLA yı CLS falan sanıyor heralde cahil. Aklıma qusquauiai ye binip camaro sürücüsüne altındaki tenekeye bakmadan diyerek laf sayan karı geldi.

• Merco lüks araç olmaktan çıktı artık, ha e s serisi falan olur anlarız da buna mı lüks deyiyler artık bu aracın fiyatlarına yakın nerede ise pejolar satılıyor. Uyanın. :) Yeni pejo 508 228 bin tl cik sahibinden de galericiler getirmiş. :)
  • Allah istanbulda yaşayanların yardımcısı olsun. Psikopat dolu heryer.

• Benim tespitim niyeyse insan bu arsızlık seviyesine ya çok zenginse yada çok cahilse ulaşabiliyor.
  • Boyle bir olay vardi jip ile galiba toyota idi.Ayni sekilde yehtit ediyordu otobus soforunu.Belediye baskaninin karisi cikiyordu sonunda.

• Bu da nedense yıllar önceki olayı aklıma getirdi.Ankara kumrularda terör olayı olmuş ve bomba patlamış masum Canlar gitmiş araçlar yanmış felan tv den röportaj yapılıyor adamın biriyle ve iki de bir bizim de jeepimiz yandı jeepimiz yandı diyip dert yanıyordu ve benim bir tuhafıma gitmişti millet ölmüş bu herif aracına ağlıyor diye sonra kamera yanan araçları çekerken bir baktım adamın jeepi 20 yıllık eski bir Japon suvu çıktı.Valla garip insanlara sahip bir ülkeyiz vesselam.

İmla hatası düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 13 Aralık 2019; 19:16:47 >
  • O otobüstekiler topluca inip o organizmayı da arabasını da bir güzel parçalasa hakkıdır. Keşke yapsalardı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Luks arac mi dandirik Mercedes.Bana gore almanlarin urettigi hicbir arac luks degil Porsche 911 sadece guzel.
    Luks Arac dediginiz Ferrari,Bentley,Aston Martin,Bugatti,Lotus,McLaren olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.88 87 kiloyum. Yağ oranım yok denecek kadar. Videoyu izlerken sinirden çıldırdım elim ayağım titredi. Ah bende o yolda olacaktım. O kadın sol şeride doğru o arabayı çapraz bıraktığında kırardım önüne. Saçından tutar çıkarırdım. Alırdım arabayı kenara koyar otobüs gidene kadar en az 4-5 dakikada o koltuktan inmezdim. Bir kişi eşi akrabası gelsin allahıma yamultur koyardım hepsini. Bu yoruma kadına şiddet vs diyeninde allah belasını versin. Böyle insanlar dövülür. Bakın insan diyorum. Kadında olsa dövülür. Erkekde olsa dövülür.
  • O değilde lüks araç dediği Avrupa'nın yıldız tofaşı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

1.88 87 kiloyum. Yağ oranım yok denecek kadar. Videoyu izlerken sinirden çıldırdım elim ayağım titredi. Ah bende o yolda olacaktım. O kadın sol şeride doğru o arabayı çapraz bıraktığında kırardım önüne. Saçından tutar çıkarırdım. Alırdım arabayı kenara koyar otobüs gidene kadar en az 4-5 dakikada o koltuktan inmezdim. Bir kişi eşi akrabası gelsin allahıma yamultur koyardım hepsini. Bu yoruma kadına şiddet vs diyeninde allah belasını versin. Böyle insanlar dövülür. Bakın insan diyorum. Kadında olsa dövülür. Erkekde olsa dövülür.
    garip bir şekilde sizinle aynı fikirdeyim lakin

mantıklı olarak düşündüğümde

bu şiddet kısmı biraz kabaca geldi sanki

hakediyor ayrı konu ama hukuk kuralları vs

önünü kesiyor hereketlerin.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Ben hukiki süreçlerle uğraşırım hocam. Hiç sorun değil. Derdi neyse gitsin o hukuki yolla çözsün o zaman. Hadi otobüsün önünü kesti haddini aştı onada eyvallah. Ama birde akan sol şeride e-5 gibi bir noktada arabasını koyup benim hayatımı ve malımıda riske atıyorsa saçlarından yerlerde sürüklerim onu. Kadına şiddet diyen biri varsa onuda döverim orada. Şu videoyu 2inci kez izleyemiyorum elim ayağım titriyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması
    (1) cebir veya tehdit kullanarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla kara ulaşım aracının hareket etmesini engelleyen, bu aracı hareket halinde iken durduran veya gitmekte olduğu yerden başka yere götüren kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    kadınlar baştacımız falan eyvallah ama trafikde

araç kullanıyor olmamalılar.

çünkü farklı bir kimlik ortaya çıkıyor her seferinde..
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam uyduruk olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz?

• tica T kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığım kaportacının çırağı, 2006 model pertten era topladı. Sanırsın sıfır araç herşeyiyle uğraştı. 2016 da buna yandan 3.16 ile yanlayarak biri çarptı. Herifi orada öldürdü. Şimdi hapiste. Bu dediğim era sahibi 19 yaşındaydı harçlığı ile araba topluyordu. 2 kaporta hasarı için adam öldürdü hapse girdi hala araba şuanda tanıdığımın girişinde duruyor satıyorlar, kullanmıyorlar. Kaç yıl yedi bilmiyorum ama herkesin acısı kendine. Senin bazen hiç önemsemediğin şeyler başkası için çok değerli olabilir. İnsan hayatı mesela benim için her insan aynı değil. Gaziosmapaşa da inşaatta denetim yaparken insanların ne kadar önemsiz olduğunu öğrenmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.