Şimdi Ara

Lüks aracıyla E5 kapatan kadın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaportacı çırağının zekası bu kadar heralde. Hiçbir mal insan canından daha değerli olamaz. Bunun kişiden kişiye farkı olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadından kibir ukalalık fışkırıyor.
    En zevk aldığım şeylerden birisi de bu tipleri bozmaktır.
    Orada olacaktım ki...
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • Bu ne kendini bilmezlik herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa ne olur bu ülkenin hali varsa bir kural ihlali plakasını al ilgili yerlere bildir haklıyken haksız konuma düşmüş hanımefendi

• Cla lüks Hmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cla zaten fakir mercedesi değilmiydi. Önden çeker reno motorlu

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Tamam.
    Devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki hiç araba görmemia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

1.88 87 kiloyum. Yağ oranım yok denecek kadar. Videoyu izlerken sinirden çıldırdım elim ayağım titredi. Ah bende o yolda olacaktım. O kadın sol şeride doğru o arabayı çapraz bıraktığında kırardım önüne. Saçından tutar çıkarırdım. Alırdım arabayı kenara koyar otobüs gidene kadar en az 4-5 dakikada o koltuktan inmezdim. Bir kişi eşi akrabası gelsin allahıma yamultur koyardım hepsini. Bu yoruma kadına şiddet vs diyeninde allah belasını versin. Böyle insanlar dövülür. Bakın insan diyorum. Kadında olsa dövülür. Erkekde olsa dövülür.
    Yağ oranı ne alaka hocam ne den bu bilgiyi verme ihtiyacı duydun haha

Kadına gelecek olursak sonradan görme bir tipe benziyor normal hareketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Aralık 2019; 20:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Bir tanıdığım kaportacının çırağı, 2006 model pertten era topladı. Sanırsın sıfır araç herşeyiyle uğraştı. 2016 da buna yandan 3.16 ile yanlayarak biri çarptı. Herifi orada öldürdü. Şimdi hapiste. Bu dediğim era sahibi 19 yaşındaydı harçlığı ile araba topluyordu. 2 kaporta hasarı için adam öldürdü hapse girdi hala araba şuanda tanıdığımın girişinde duruyor satıyorlar, kullanmıyorlar. Kaç yıl yedi bilmiyorum ama herkesin acısı kendine. Senin bazen hiç önemsemediğin şeyler başkası için çok değerli olabilir. İnsan hayatı mesela benim için her insan aynı değil. Gaziosmapaşa da inşaatta denetim yaparken insanların ne kadar önemsiz olduğunu öğrenmiştim.
    İyi güzel diyorsun da benim dediğim olayda insan hayatı gitmiş sizin dediğinizde olan mala gelmiş ama o arkadaş cahillik etmiş,karşı taraf suçluysa zaten parasını alır ya da herifi en fazla tepele adam öldürmek nedir ya;bir de dediğim olayda adamın ikide bir malını irdelemesi sinirime dokunmuştu,herif ölümden dönmüş bi haber artı bizim de aracımız yandı dese anlarım da böyle kroluğu insan olarak hoş göremem ama milyonluk aracı da olsa aynı şeyi düşünür ona da züppe ya da sonradan görme felan derdim herhalde merak etmeyin Anlatmak istediğim bizim insanımızın hastalıklı bir kafaya sahip olması Kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 15 Aralık 2019; 1:24:53 >

• Kimse elimden alamaz manasını ifade etmeye çalıştım. 5 kişiye kadar tek tek yıkarım yere. Saçını başını yolarım onun. En fazla alacağım para cezası falan olur. Onuda büyük bir şeref ve mutlulukla öderim. O kadına yaşatacağım eziklik psikolojisinin keyfi bana yeter. Bunu o kişi erkek olsada yapardım. 18 yaşında genç bi delikanlı olsada yapardım. Saçma saçma feminist kesilmeyin başımıza. Seni kastetmiyorum hocam genel konuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemale1

Videonun ozeti; Sen benim arabami(oyh), sen benim arabami(mmm), sen benim arabamıııuovvhh.
    Anladik teyze senin araban. Mali o kadar kiymetliki arabam derken orgazm olacak nerdeyse.

İzlemedim videoyu, izlemeyeceğim de. Sinirlenmeye niyetim yok. Yorumlar güzel.

• o yolu keserken kaza olsaydı ben görürdüm o ablayı.

• Videoyu izlerken o kadar çok istedim ki sol seritten biri gelsede tam ortadan girse diye. Muhtemelen bir tanıdığı var ona güveniyor. Yolcular bir aşağı inip yuruselerdi üstüne gıkı çıkmazdı ama bu sefer suçlu yolcular olurdu.

• Şa3 bu symbol den bozma cla ne zaman lüks oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.