Şimdi Ara

Lumia 1320 Alsam Mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren..34

İnternette değil ki hocam zaten Mecidiyeköy de mağazası var.

bursadayım ben
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

İnternette değil ki hocam zaten Mecidiyeköy de mağazası var.

Mecidiyekoyde ki kapandı. Şu an şişliden okmeydanına giden yolda Türkiye hastanesinin arkasında kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oldukça karasızım 1320 999tl 925 1100tl
  • Evet hocam haklısın . Normalde 1.500 ₺ olan Mega ' yı ben oradan 1.100 ₺ almıştım. Mecidiyeköy'den almıştım

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    100 ₺ den kaçma

• Evet Arkadaşlar Telefonu Alıp İnceleyen Var Mı ?
  • Az önce bu telefonu avea bayisinde inceledim ,sadece cebime sığıyormu vs diye.
    Öbür türlü menü vs inceleyemedim çünkü teshirde yoktu.
    Sadece laylon korumada standda koymuşlar. Neyse ben hep kot pantolon giydiğim için sol cebime attım rahatca oldu ,bazı fiziksel hareketler yaptım bi sıkıntı yok ağırlığı dışında.
    Ekran gerçektwn kocaman ama ilerde alışılır diye düşünüyorum. Genel olarak sevdim.
    Teshirdede bulırsam ilerde ona göre kararımı verecem. Benim için oyun performansı önemli yüksek kapasiteli oyunlarda takılır yani yağ gibi kaymazsa almam. 1520 modeline bakarım.
    Birde kamera performansı acaba şuan kullanmış olduğum 525 modelinden iyi çekerse sorun yok. Alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak190528

Tamam Abi Bekliyorum Çok Sağol

http://forum.donanimhaber.com/m_88680775/mpage_2/tm.htm bikaç resim attım buraya.telefonun büyüklüğü dert değilse kesinlikle tavsiye ederim.l925 den daha iyi oyun,multimedya desteği sunuyor.eski kullanıcıların dediklerine bakma sen.minyon tipli biriysen telefon büyük durur haberin olsun.antutu skorunuda diğer cihazlarla karşılaştır istersen.
  • Bende 1320 almayı düşünüyorum hocam şu anda 520 var elimde.wp 8 den memnunum ama elimdeki cihaz yetmiyor bana kamerayı çok kullanmıyorum yani 5mp ve Full hd çekim fazla fazla işimi görür.oyunları da tabletten ya da pc den oynuyorum telefonu daha çok internet,iletişim ve dokuman okumak için kullanıyorum işte okul ve bölümümle ilgili yazılar vs ya da başka dokumanlar belki kitaplar.ve internet ağırlıklı kullanıyorum işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.en büyük sıkıntım tumblr gibi sitelerde 520 bir yerden sonra hafıza yetmediği için sanırım ram bu bahsettiği,ie ı kapatıyor.bu büyük sorun benim için bazı yerlerde de takılıyor saçma sapan.1 gb ram kurtarır sanırım işlemci de daha iyi.tek sorunum acaba telefon çok mu buyuk? Kullanışsız olabilir mi acaba şu vakte kadar portatifliğe çok onem verdim hala da veriyorum yani cepte taşıması ya da tek elle kullanımı nasıldır onu merak ediyorum.şu anda pek kullanıcısı yok cihazın kullanan sayısı biraz daha artsın yorumlar ve sıkıntılar piyasaya çıksın bir de yakın zaman içerisinde (1 ay falan) çıkarsa wp 8.1 de çıksın oyle almayı planlıyorum zira düşündüğüm gibi olmazsa 8.1 wp kullanmanın mantığı olmayacak.ama 8.1 de harika olacak gibi duruyor.velhasıl duşunduğum gibi olmazsa işletim sisteminin yeni hali portatifliği de duşunerek bir iphone alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mandepxl kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Gündüz Çekimleri Ve Manzara Fotografları Varsa Atarmısın :)
  • Merhaba;

Hem Lumia 925 hem de Lumia 1320 kullanan birisi olarak 1320 kesinlikle 925 ten hızlı. Ancak maalesef hafızanın 8 gb olması en büyük sıkıntı. Kamera olarak 925 in yanından geçemez. Diğer her şeyiyle 925 ile arada bir fark yok. 6" kullanabilirim diyorsanız en mantıklı çözüm.
  • burak190528 kullanıcısına yanıt
    Bugun bol bol çekerim,akşam atarım eve gelincede.

• 925'in artıları : 32GB hafıza, 8.7mp pureview kamera.
    1320'nin artıları : Batarya gücü, büyük ekran.

1320'nin 8 GB hafızası senin için sorun olursa 925 al derim.. WP 8.1 ile uygulamaları hafıza kartına taşıma olayı gelirse 1320 tadından yenmez. Ve son olarak kameraya önem veriyorsan 925.
    ana konuya attım bikaç resim http://forum.donanimhaber.com/m_83256288/mpage_3/f_//tm.htm#88828515
    Hocam az önce 1320 nin kendi konusuna da yazmıştım eğer büyük ekran diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim özellikle batarya konusunda çok iyi cihaz. Bende 925 var ama 1320 den beni caydıran şey kamera ve ekranın büyüklüğü diyebilirim. Dahili hafıza az ama 8.1 ile onu da halledecekler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktask1997

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bende kararsız kaldım büyüklüğü ve kameradan dolayı. Zeis taksalardı ne olacaktı sanki, n82 lerde bile vardı. Birde çok büyük olması düşündürüyor beni, tek ellen kullanılmayacak gibi. İki ellende biraz tuhaf olur. Kapak yok, kılıf yok cam koruma yok, bunlar ne zaman çıkacak acaba ülkemizde. Daha coğu telefoncunun haberi bile böyle bir cihazdan.

525 aldım 5mp diye bakma 8mp kamera ile eşdeğer gündüz cekimleri güzel. Birde nokia kamera yazılımları harika sırf yazılım için bile alınır wp.

abartı olmadı mı şimdi. kamera gerçekten iyi değil. net çekimler yapamıyor alt sınıf bir kamerası var. ama batarya ve ekran büyüklüğü işin alınabilir. yeni güncelleme ile gelir mi bilmiyorum bildirim ekranı yok bildiğin gibi. zamanın varsa bence microsoft güncellemesini beklemelisin.

• Arkdaşlar Facebookhttps://www.facebook.com/burakcanyilmaaz3 Adresim,den Lumia 1320 İle Çekilmiş Fotoğraflarınızı Gönderirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

quote:

Orijinalden alıntı: besiktask1997

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bende kararsız kaldım büyüklüğü ve kameradan dolayı. Zeis taksalardı ne olacaktı sanki, n82 lerde bile vardı. Birde çok büyük olması düşündürüyor beni, tek ellen kullanılmayacak gibi. İki ellende biraz tuhaf olur. Kapak yok, kılıf yok cam koruma yok, bunlar ne zaman çıkacak acaba ülkemizde. Daha coğu telefoncunun haberi bile böyle bir cihazdan.

525 aldım 5mp diye bakma 8mp kamera ile eşdeğer gündüz cekimleri güzel. Birde nokia kamera yazılımları harika sırf yazılım için bile alınır wp.

abartı olmadı mı şimdi. kamera gerçekten iyi değil. net çekimler yapamıyor alt sınıf bir kamerası var. ama batarya ve ekran büyüklüğü işin alınabilir. yeni güncelleme ile gelir mi bilmiyorum bildirim ekranı yok bildiğin gibi. zamanın varsa bence microsoft güncellemesini beklemelisin.

Valla kamera konusunda sıkıntı yaşamadım çok büyük. Neticede prof foto çekecek hali yok. Bugün 150-200 tl lik kompakt kamera bile sırf hava atmak için alınan bilmem kaç mp lik telefonlardan çok daha iyi çekim yapıyor. İşi fotografçılık olan adamın tel kamerası ile ne işi olur zaten.

Ama şunu rahatlıklan söyleyebilirim samsung cihazlardan çok daha iyi çekiyor bu cihaz. Uzak noktalarda suluboya etkisi yok en basitinden. Birazda çekmeyi bilmek lazım tabi.

Buyrun netliğini beğenmediğiniz kamera ile çekildi. 800px'e küçülttüm sadece.

Şunu diyebiliriz. Bu cihaz bir multimedya cihazıdır. Günlük foto/müzik/net/oyun ve diğer iş takiplerinizi rahatça yapabilirsiniz. Yok benim için illa foto önemli diyorsanız da 200 TL kompakt bir fotograf makinesi alın olsun bitsin.

NOT : Cihazın içinden çıkan kamera uygulaması iyi çekim yapmıyor, pozlama süresi vs. ayarı yok. Nokia Camera uygulamasını yükleyerek çekim yapın. Pro modda manuel ayarlarlan çok iyi sonuçar alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 7 Mart 2014; 14:01:40 >

• 2smoke kullanıcısına yanıt
    Gerçekten Güzel Fotoğraflar Çekiyormuş Beni Tatmin Etti Teşekkür Ederim Teredütüm Kalmadı Bu Telefondan Yana :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.