Şimdi Ara

Lumia 1320 Alsam Mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Lumia 1320 Mi Alsam 925 Mi Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Sevinirim :)
  • burak190528 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende 1320 düşünüyorum ekran büyüklüğünden dolayı. Cezbediyor. Kamerası vs problem değil benim için. 1080p yeterli. Kamera senin için çok önemli ise ve ekran büyüklüğü yeterliyse 925 al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün turkcel mağzada gördüm gelmiş,teshirde yoktu.
    Yalnız şöyle bir şey var ,ben gezmeyi seven biriyim, tabii gittiğim heryerde fotoğraf çekerim çok hoşuma gider. Şimdi bu telefonun kamera performansı beni mutlu edermi ?
    Yoksa 1020 mi alalım .ekran büyük olacak -pill sıkıntı çıkarmayacak çok arada kaldım ya.
    1520 de de bütçe yok okadar ne yapacağımı şaşırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Haklısın Boyutu Bataryası SdCart Takılıyor Olabilmesi Vs Beni Çekiyor Ama Para Vermişken Kamerası Daha İyi Olanı Neden Almim MegaPixel Önemli Değil İçindeki Lensler Önemli Lumia1320 Carl Zeiss PureView Kullanıyor Mu ? Aklıma Bu Takıldı Şimdi,de :)
    Bildiğim kadarıyla yok ama forumda ana konusundan sen yine bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 1 Mart 2014; 20:38:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Git Mağzaya Lumia 1320,nin Kamerasına Bak İncele Kurcala İşimi Görür Diyorsan Alırsın Hem Paranda Cebinde Kalır Full HD Video,da Çekebiliyor 1320

Bende İstanbul,da Oturuyorum Geçen MediaMarkt,a Gittim Ama Telefon Daha Gelmemiş :)
    Öyle yapacamda ,teshire gelsin bi hele bakarız. Mağazada belli olurmu bilmem ama test etmeye çalışacağım.

• Bugün Electro World'de 1320 ve 1520yi inceledim ikisi de gerçekten çok güzel duruyor. Asphalt 8 yüklüydü iki telefonda da, büyük ekranda oyun oynamak şahane, web gezintisi ve ana ekrandaki kutucuklar mükemmel. Büyük ekranlı cihaz isteyenlere tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925 le 1320 arasında nası kalıyosun,biri mini coper biri range rover.klasmanları farklı,phablet istiyorsan 1320,daha ufak bişe istiyorsan 925.ikisininde donanımı wp için çok iyi performans farkını anlayamazsın,ama 1320 oyun ve multimedya için daha iyidir.ben tercihimi 1320 den kullandım pazartesi elimde olacak cihaz sorun olursa sorabilirisin.

• mandepxl kullanıcısına yanıt
    Bana Çektiğin Fotoğrafları Gönderirsen Sevinirim :)
  • pazartesi çeker akşamına yolları ,bende yarı pro foto makinesi var aynı resmi ikisinden çekebilirsem belki farkı daha ner görürüz.netten gördüğüm kadarıyla kamera başarılı.

• mandepxl kullanıcısına yanıt
    Tamam Abi Bekliyorum Çok Sağol
  • 925 1320 hangisini alırsan al pişman olmazsın ben büyük ekran severim ama 5 mp kamera o paraya az. 925 daha cazip.
  • Nokia kamerasi genelde iyidir 925 tabiki daha iyi ama birde bu isim batarya boyutu var kamera cok onemli degilse ki 925 kadar olmasada bence kamerasi iyidir 1320 al doya doya kurcala her zaman sarj derdin olmaz. 920 kullandim berbat batarya performansi vardi 925 de ayni batarya mevcut

• 1320 925 e göre daha hızlı bir cihaz
    925 1320 ye göre daha yüksek ppi değeri ve daha iyi kameraya sahip.

İkisi de birbirinden tam olarak üstün değil sen büyük ekran istiyorum dersen 1320 al kamerayı falan umursama, ama kamera dersen 925 al ekranın küçük olduğunu umursama

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

950 ₺ Lumia 925 akar . .

nerede 950 tl acaba almayı düşünüyorum da
    Zeis lens varmış 1320 de. Diğeri yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    İstanbul Bilişim deydi hocam en son kampanyadaydı fakat şu anki fiyatı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

İstanbul Bilişim deydi hocam en son kampanyadaydı fakat şu anki fiyatı bilmiyorum

internetten alamam maselef baska önerin varmı?
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    İnternette değil ki hocam zaten Mecidiyeköy de mağazası var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.