Şimdi Ara

Lumia 1320-Ekrandaki Çizgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mandepxl

Bende angry birds go oynarken arkadas10 parmagiyla ekrana dokundu simgeler koskocaman oldu,kilitleyincede bole oldu sonra ac kapa yaptim daha olmadi.bide temple run 2 de oyun acılmadan once grafıkler bırbırıne gırıyo.

Büyüteç mi açık acaba iki parmakla ekrana iki kere hızlıca dokunun bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

Bende angry birds go oynarken arkadas10 parmagiyla ekrana dokundu simgeler koskocaman oldu,kilitleyincede bole oldu sonra ac kapa yaptim daha olmadi.bide temple run 2 de oyun acılmadan once grafıkler bırbırıne gırıyo.

Büyüteç mi açık acaba iki parmakla ekrana iki kere hızlıca dokunun bir.

Kapali.

• İyiki Nokia ya tövbe etmişim, htc ile wp a atıldık. Sorun donanımsal olabilir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakpinar67 -- 14 Ağustos 2014; 9:33:25 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende 31 Ekim tarihi ile Lumia 1320 siyah sahibi oldum.

İlk mesajımda güzel şeylerle başlamayı telefon güzelliklerini anlatmak isterdim ama hevesim gitti :)

Elimde 4 yıldır kullandığım İphone 4 16 gb vardı baya hantallaşmış ve yıpranmıştı,telefoncuya iphone + 500 tl vererek lumia 1320 aldım. Büyüh bir hevesle!! Dün gece telefonumun ilk şarjı bitti ve 2.şarja koydum sabah kalktığımda ekran üzerinde çizgiler vardı ve renk kontrastı bozuk gibiydi sonra telefonum kapalı olduğu için sim kodunu girdim ve şarjdan çıkardım geçti. Ama sonra ekran gitti ve dikey çizgiler geldi telefon açıp kapatırken windows phone yazısının çıktığı yerde hep bu çizgiler çıkıyor ve sonra telefon açılıyor ama arka planda çizgiler hep var. Wp 8.0 yüklü. Wp 8.1 yaparsam düzelirmi . Mesela ana ekranda özellikle facebook üzerinde ki mavi renkte çizgielr bariz gözüküyor ama 1 saat sonra falan o çizgiler kayboluyor sonra düzeldi mi derken aç kağa yapıyorum yine o açılışta tam ekran çizgileri görüyorum

Yardımlarınız için teşekkür ederim
     Lumia 1320-Ekrandaki Çizgiler

• k.mehmet42 K kullanıcısına yanıt
    Donanımsal arıza gibi gözüküyor ama bir 8.1 kurun hem daha iyi 8 den.
  • Benim alt taraf sünüyordu bazen 625'te. Telefon güncel değilse güncelle. Güncelse servise ver onlar bi format çekip yollasın.
  • Soft reset, PC'den Recovery ile reset attım. 8.0 varkende bir kaç kez başıma geldi 8.1 güncellemesindede düzelmedi. Acaba 1320 kullanıp bu sorunlar karşılaşmayan var mı merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

Tamda 1320 alma arifesindeyken, herkeste mi var bu sıkıntı

8.0 dan 8.1 e güncelledim bende böyle bi sorun hiç olmadı ilkkez gördüm.

• Ağustos sonunda 1320 aldım yaklaşık bir haftadır bu sorunu yaşıyorum recovery tools ile yazılım guncelliyorum yine aynı sıkıntı bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim
  • Wp 8 sürümündeyken cihaz aşırı ısınıyordu bence bu ısı yüzünden chipsetlerde çatlak oluşuyor donanımsal arıza olması muhtemel.
  • Bende bu durumun aksine yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ümidim Windows 10 ile düzelmesi.

• mayn41 M kullanıcısına yanıt
    Telefon kasma yapıyor mu ?

Arkadaşımın 1320sin de de olmuştu telefon kasıyordu da servise verdi anakart değişti düzeldi.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    kasma yok ekranı açınca dikey çizgiler geliyor hiçbir şey görünmüyor. display error diye geçiyor sanırım youtube videoları var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.