Şimdi Ara

Lumia 1320 Pişmanlıktır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1320 forumunda 200 tane adam var %98 i memnun.Ya sen sorumlusun yq da aldığın cihaz fabrika hatası dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim telefonunu alırken zaten wp marketinin diğer marketlerden zayıf olduğunu bilmeliydin.donma kasma problemi wpnin deil senin telefonunun problemi.eğer sen gidip 400-500 liraya bi android cihaz alırsan inan bana pişman olucaksın 6 ay olmadan kasmalar atmalar yaşıcaksın.çoğu oyun ve programı yavas yada hiç çalıştıramıcaksın sana tavsiyem 500 liraya lumia 525 alman tarafsız bi şekilde söylüyorum ben aldım 1 yıla yaklaştı tam olarak bilmiyorum zamanı.ama inan bana tek bi kasma problemi yaşamadım nokia cyan güncelleme sini alınca şarz daha iyi gitmeye başladı.benim için günlük yetiyor sürekli sosyal kullanıyorum ve oyun oynuyorum.sana şiddetle tavsiye ediyorum dgiriş seviyesi android cihazlardan uzak dur

• Konu yanlış yerde android veya ios forumlarına yazabilirsin.
  • Tm o zaman tamir oldu windows 10 beklicem

• Arkadaşların dediği gibi önce ihtiyaçlarını belirlemelisin. Kimine here drive, mix radyo, office lazımdır. kimine candy crush saga :)

• Sana sorunlu telefonu yaslamışlar forum forum bağırırsn artık 500 tl ye iyi bir telefon buluverin şuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu başlıklara bakıyorum da forum artık resmen inci ye dönmüş. Eleştiri yapıyor olabilirsiniz. Karşınızdakinin goruşune katılmıyor olabilirsiniz. Ama bunu söylemenin bi adabı var. Kardeşimizin telefonu bozuk. Farkına değil. Sıkıntı yaşıyor. Siz yardımcı olup yönlendirmek yerine şamar oğlanı muamelesi yapmaya kalkıyorsunuz. Bu gidişle bırakacağım donanım haberi. Ayrıca şu yazdığımdan oturu rahatsız olan kim varsa benden ona kocaman bir

• 512ram olan modellerde donma oluyor yapacak bir şey yok.

• kime neye göre pişmanlık ben kullanıyorum bu telefonu note 2 den geçtim. telefon diye buna derim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

kime neye göre pişmanlık ben kullanıyorum bu telefonu note 2 den geçtim. telefon diye buna derim be

yeterli araştırma yapılırsa zaten kiçse pişman olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 ten geçtim androidin problemlerinden bıktığım için.Virüs yok,kasma yok,donma yok üstelik baba akıyor hiç haberin yok:)Ergeneler gibi şeker patlatma ihtiyacı duymadığım için gereksiz adamların yorumunu dikkate almıyorum.Telefonumda da major mayhem,subway surfers,ashalpt 8,manuganu,temple run yüklü.Kısaca bir çok popüler oyun mevcut.Şekerciler için de muadilleri var.Wp için tek eleştirim şebekeli görüntülü konuşma olayının olmaması.Bir de açıkçası tango uygulamasının eksikliği o da istese de istemese de gelecek zaten.400-500 e android telefon diye java telefon aparat olarakta yanında bal,yüzük ve flash tv oyun havaları cdsi alırsın:)

• Arkadaşım sanıyorum senin 1320 arızalı. Fabirkasyon yada sana açık ürün satmışlar, teşhir de olabilir.
    Aynı telefon ablamda ve amcamda var. Bir kere takıldığını görmedim.
    Sarj süresi de EF SA NE' dir 1320'lerin. Garanti yada ne bileyim değiştirmeye falan çalış.
    Anormal bir durum olduğu belli.
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Dostum aldırma ya, zaten sinir olan bıkan uzaklaştı forumdan. Herkes sözlük yazarı ya, herkes eleştirmen.
  • sen bu telefonu hic kullanmadın bile değil mi? öyle hissettim.yalan soyluyosan çok ayıp

• Sevgili dostum belli ki size sıkıntılı ürün denk gelmiş. Sizi temin ederim aynı firmanın aynı ürününden iki tane alın. İkisi bile birbirini tutmaz bazan. Bu her firma için böyledir. Ayrıca doğru düzgün oyun yok demişsiniz ancak ben bunu anlamadım. Ne oyunu yok mesela. Millet candy crush mıdır nedir onun için deli oluyordu yok diye. O da geldi işte:) Yok yani ciddi anlamda oyun pazarı çok iyi gelişti. Belki çok spesifik bir oyun yoktur bilemem ama gameloft bile tıkır tıkır oyun veriyor. Hatta 512 mb ram için ayrı optimize yapıyor. Ama ben windows sevmedim derseniz bilemem. 499 liraya Discovery 2 mini var. Belki deneyebilirsiniz. 1320 ile aynı kaliteyi beklemeyin ama fiyatı güzel.
  • telefonunda teknik bir sorun var bence yoksa 1320 çok iyi bir telefondur kamera harim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

630um var gayet memnunum candy crush bilmem ne eksikliğini gram hissetmedim gayette gereksiz oyunlar olduğunu fark ettim.
    aynı donanıma sahip androidler youtubeda video açmaya uğraşırken bile donuyor kendi gözlerimde görmesem inanmam.

@açmayın-bağıran-karı ne demiş bakınnnnnn

• Troll konusuna benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

630um var gayet memnunum candy crush bilmem ne eksikliğini gram hissetmedim gayette gereksiz oyunlar olduğunu fark ettim.
    aynı donanıma sahip androidler youtubeda video açmaya uğraşırken bile donuyor kendi gözlerimde görmesem inanmam.

630'la aynı donanıma sahip bir android modelini yazar mısın? Aynı donanım olacak. Aynı donanım demişsin çünkü. 630'da hangi donanım varsa aynısı da bahsettiğin android telefonda olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

630'la aynı donanıma sahip bir android modelini yazar mısın? Aynı donanım olacak. Aynı donanım demişsin çünkü. 630'da hangi donanım varsa aynısı da bahsettiğin android telefonda olacak.

2 sene önce fayboyluğun etkisiyle yazmışız işte. Bir şeyler olacak, sistem gelişecek falan sanardık çok şükür uzun sürmedide gidip 950xl'e 2600tl vermedik. Zararın neresinden dönersen kârdır.
    Şuan sizde aynı aşamadasınız 1.5 sene sonra görüşürüz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.