Şimdi Ara

Lumia 1320 Pişmanlıktır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunda yaklaşık 3 ay önce nokia lumia 1320 aldım... Aldığım yerde öve öve bitirmediler... Yok işte ekran büyüktür rahat oyun oynanır vs. Eve geldim ve bir baktım ki hiç adam akıllı oyun yok... Dedim oyun yok ki büyük ekranda oynayayım... Şimdi de bataryası bozuldu ve ekran donuyor sonra pikselleşiyor...
    Bana güzel 400-500 TL'lik Windows Phone olmayan telefon önerirmisiniz...

• Motorola g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Discory'ler nasıl
  • Teknoloji şans işidir.

Mağaza için ise ne arıyordunuz? MC 5 Asphalt serisi, Terreria hepsi var. Siz nasıl bir şey bakmıştınız? CCS? Clash of Clans?
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Minecraft, Clash ve Candy Crush Saga... Goat Simulator... Traffic Racer bile yeni geldi daha. Ve ekran çok çabuk donuyor... Video dahi izlenmiyor. Zorlandığı anda şıp donuyor...
  • Söylediklerinize göre sizin telefonunuzda garantilik bi durumu var hocsm. Nerden almıştınız telefonu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusakrkc

Minecraft, Clash ve Candy Crush Saga... Goat Simulator... Traffic Racer bile yeni geldi daha. Ve ekran çok çabuk donuyor... Video dahi izlenmiyor. Zorlandığı anda şıp donuyor...

Traffic Racer geleli 4-5 ay oluyor.

Diğer 3 oyun için mağaza boş demeniz ise ayrı, donuyor demeniz ayrı bir olay. Sizin telefon sorunlu. 625 hiç sorun çıkartmamıştı bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Vodafone fakat gittim bugün ve telefonu şarja takınca şarj olmaya başladı ve garanti fişine şarj oluyor ve açılıyor yazınca sinirlenip aldım eve götürdüm... Bataryası bozuk telefonunun... Evden sabah dull şarjla çıktım telefonu %100 şarjla kapayıp okuldan çıkışta açınca açılmadı ve şarj edin ibaresi de çıkmadı...
  • 630um var gayet memnunum candy crush bilmem ne eksikliğini gram hissetmedim gayette gereksiz oyunlar olduğunu fark ettim.
    aynı donanıma sahip androidler youtubeda video açmaya uğraşırken bile donuyor kendi gözlerimde görmesem inanmam.
  • Birincisi Traffic racer aylardır var.

İkincisi söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Yine de anlatamıyorum galiba. Tekrar anlatayım.

Akıllı telefonlarda her ekosistemin avantaj ve dezavantajları var. Bu sebeple önce elimize kalem kağıt alıp beklentilerimizin neler olduğunu yazmalıyız. Sonra da ekosistemleri tanıyıp hangisinin beklentilerimize uygun olduğuna bakmalıyız.

Mesela benim görüşüm;

iOs : Stabilite ve market kusursuz ama ekran boyutu (iPhone 6 ve plus hariç onlar yeni çıktı) facia derecede küçük. O kadarcık ekranda akıllı telefon olmaz. Ayrıca günde 3-5 defa şarj etmek zorunda kalmak telefonu cep değil ankesörlü telefona çeviriyor.

Android : Market güzel. Donanım çeşitliliği muhteşem. Ama o kadar çok stabilite problemi var ki. Olmadık anlarda kilitlenmeler, reset atmalar. Ayrıca virüslü fake uygulamalarla dolu market. Sanki güvenli bir ortamdan değil de warez sitelerinden kopya yazılım indiriyorsunuz.

WP : iOs'un stabilitesini kesinlikle aratmıyor. Sade başarılı bir arayüzü var. Batarya performansı inanılmaz derecede başarılı. Donanım çeşitliliği de gayet yeterli seviyede. Ayrıca iş dünyası için microsoft yazılımları ile kusursuz bir entegrasyon sağlıyor. Fakat markette eksikler var. Microsoft yakın zamanda radikal değişiklikler yapacağı için (Windows 10) geliştiriciler yakın zamanda değişecek olan bir sisteme yazılım çıkarmaya çok da hevesli olmuyor normal olarak. Dolayısıyla marketin gelişmesi için gerçekten vakite ihtiyaç var. (6-12 ay arası bir süre ön görüyorum) Popüler hemen hemen her uygulamanın bir muadili mevcut markette. Ama insan tabi ki haklı olarak muadil değil orjinal oyun ve programları kullanmak istiyor.

Kendim Lumia 1520 kullanıyorum. Kendi küçük kuzenlerimden 3 tanesine 1320 aldırdım. Hepsi gayet memnunlar. Asphalt vs sıfır tekleme ve kasma ile oynuyorlar. Sosyal medyada da problem yaşamıyorlar.

Ayrıca cihazınızda arıza olduğu bariz ortada. Servise verip problemlerden kurtulabilirsiniz.

Şimdi size sormak istediğim soru şu : Bu gerçekleri bir kaç saatinizi bilinçli bir şekilde ayırarak zaten kendiniz forumdaki konulardan anlayabilirsiniz. Bu durumda size sormak istediğim şey şu. Windows Phone ekosistemi mi pişmanlık yoksa bilinçsiz tercih yaparak hata yaptığınız için mi pişman oldunuz? Kişisel görüşüm kendi bilinçsiz tercihinizin kurbanı oluşunuzdur. Bu nedenle sizden ricam lütfen konu başlığını "hatalı tercih yaptım pişmanım" olarak değiştirip, daha objektif bir bakış açısıyla mesajınızı yenilemeniz. Hem bu sayede bilinçsiz tercihler ile hataya düşmesi muhtemel başka kişileri de hata yapmaktan kurtarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criptex -- 1 Ekim 2014; 18:49:17 >

• criptex C kullanıcısına yanıt
    Benim açıkçası hiç akıllı telefonum olmadı ve gidince bana genç adamsın bunu al çok kaliteli oyunlar var büyük ekran senin oyun oynarken rahatlatır dediler ve övdüler... Bu da bilinçsizlik maalesef.
  • İşte ilk başta bilmemiz gereken şeyi bilmediğimiz için oluyor bütün bunlar. Bu ülkede ilaç firmalarının promosyonlarından faydalanabilmek için hiç bir gerekliliği yokken insanlara belli ilaç firmalarının ilaçlarını reçetesine yazan doktorlar dolu. Doktor bile bunu yaparken satış görevlisi elbette ya elinde kalan malı satmak için şişirecektir ya da en çok kâr ettiği malı satmak için uçacaktır. Aslında satıcı hem haklı hem haksız. Dediğim gibi kaliteli güzel oyunlar var. Ama kült olmuş oyunların büyük kısmı maalesef yok. Onların muadili var. Genç bir arkadaşımız olarak elbette moralini bozuyordur bu durum. Sana önerim şu. Önce telefonu servise ver. Ama servise kargoyla gönderme. Elden teslim et. Cihazında kozmetik kusur yok ise servis teslim formuna cihazda herhangi bir çizik yoktur diye personele yazdırmayı unutma. Ardından cihazın onarıldığında - değiştirildiğinde HALO yükle. Oyunun zevkini cidden alırsın.

• Şunu da söyleyeyim dip not olarak. Donanım ve malzeme kalitesi olarak en çok beğendiğim cihaz iPhone'dur. 3gs çıktığı zamandan beri servisle hiç işim olmadı. Eşimin 5s'inde geçen gün durduk yerde ekranda 2 adet çizgi oluştu. Hoparlörü de hafiften cızırdama yapmaya başladı. Telefon da öyle değil yere düşmek, kılıfsız çantaya bile girmez. Öyle titiz kullanılmıştır. Ama elektronikte oldu mu oluyor. Yapacak bişey yok. En nihayetinde elektronik malzeme dediğimiz şey kimyasal madde. Birşeyden etkilenir ve sapıtır.
  • Elinle servise ver cihazın kalitelidir yakında WP 10 gelicek yeni oyunlar artar.Servise verirken hiç bir yerinde kırık çizik yok de bu şekilde almak isterim de.
  • 1520'ye geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Birincisi Traffic racer aylardır var.

İkincisi söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Yine de anlatamıyorum galiba. Tekrar anlatayım.

Akıllı telefonlarda her ekosistemin avantaj ve dezavantajları var. Bu sebeple önce elimize kalem kağıt alıp beklentilerimizin neler olduğunu yazmalıyız. Sonra da ekosistemleri tanıyıp hangisinin beklentilerimize uygun olduğuna bakmalıyız.

Mesela benim görüşüm;

iOs : Stabilite ve market kusursuz ama ekran boyutu (iPhone 6 ve plus hariç onlar yeni çıktı) facia derecede küçük. O kadarcık ekranda akıllı telefon olmaz. Ayrıca günde 3-5 defa şarj etmek zorunda kalmak telefonu cep değil ankesörlü telefona çeviriyor.

Android : Market güzel. Donanım çeşitliliği muhteşem. Ama o kadar çok stabilite problemi var ki. Olmadık anlarda kilitlenmeler, reset atmalar. Ayrıca virüslü fake uygulamalarla dolu market. Sanki güvenli bir ortamdan değil de warez sitelerinden kopya yazılım indiriyorsunuz.

WP : iOs'un stabilitesini kesinlikle aratmıyor. Sade başarılı bir arayüzü var. Batarya performansı inanılmaz derecede başarılı. Donanım çeşitliliği de gayet yeterli seviyede. Ayrıca iş dünyası için microsoft yazılımları ile kusursuz bir entegrasyon sağlıyor. Fakat markette eksikler var. Microsoft yakın zamanda radikal değişiklikler yapacağı için (Windows 10) geliştiriciler yakın zamanda değişecek olan bir sisteme yazılım çıkarmaya çok da hevesli olmuyor normal olarak. Dolayısıyla marketin gelişmesi için gerçekten vakite ihtiyaç var. (6-12 ay arası bir süre ön görüyorum) Popüler hemen hemen her uygulamanın bir muadili mevcut markette. Ama insan tabi ki haklı olarak muadil değil orjinal oyun ve programları kullanmak istiyor.

Kendim Lumia 1520 kullanıyorum. Kendi küçük kuzenlerimden 3 tanesine 1320 aldırdım. Hepsi gayet memnunlar. Asphalt vs sıfır tekleme ve kasma ile oynuyorlar. Sosyal medyada da problem yaşamıyorlar.

Ayrıca cihazınızda arıza olduğu bariz ortada. Servise verip problemlerden kurtulabilirsiniz.

Şimdi size sormak istediğim soru şu : Bu gerçekleri bir kaç saatinizi bilinçli bir şekilde ayırarak zaten kendiniz forumdaki konulardan anlayabilirsiniz. Bu durumda size sormak istediğim şey şu. Windows Phone ekosistemi mi pişmanlık yoksa bilinçsiz tercih yaparak hata yaptığınız için mi pişman oldunuz? Kişisel görüşüm kendi bilinçsiz tercihinizin kurbanı oluşunuzdur. Bu nedenle sizden ricam lütfen konu başlığını "hatalı tercih yaptım pişmanım" olarak değiştirip, daha objektif bir bakış açısıyla mesajınızı yenilemeniz. Hem bu sayede bilinçsiz tercihler ile hataya düşmesi muhtemel başka kişileri de hata yapmaktan kurtarabilirsiniz.

Lumia 920 kullanıcısıyım. Tüm benliğimle katılıyorum dostum

• Senin gibilere ihtiyacımız yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusakrkc

Discory'ler nasıl

Yeni mi çıkmış o.

Discory
  • almayın diyoz olum. millet akıyor yeterince oyun var tarayıcı hızlı falan diye milleti kandırıyor win10 ile birşeye benzer mi bilinmez.
  • Moto g

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.