Şimdi Ara

Lumia 1320 USB girişi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb girişi temassızlık yapıyor bu kadar küçük bir durum için servise göndermeye değer mi?Kendim nasıl düzeltebilirim durumu?Başka şarj aleti denedim o da olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen telefonunu satacaksın yeni bir android veya ios cihaz alacaksın. Sorun bitti. İyi forumlar

• Konularıma bir daha yorum yazma yürü git

• usb satılıyor kendin yenisi alıp takabilirsin videoları var yapamam dersen servise yollayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

usb satılıyor kendin yenisi alıp takabilirsin videoları var yapamam dersen servise yollayacaksın.

Ya OTG de gelecek mutlaka lazım USB gönderirsem bir de yapamadık derlerse cihaz değişimi yapıyorlarmış ya bana gelirler de başka bir cihaz verirlerse diye korkuyorum,1520 verseler tadından yenmez ama 6 inç altı telefon kullanamam ben

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Yaparlar hocam alttarafi lehim basacak 2 tane elin titremiyorsa ufakta bilgin varsa sende yaparsın biran önce ver derim yapılsın korkma onun için tel değişmezler değişseler bile aynısıni verirler.

• https://www.youtube.com/watch?v=xFxHEIXv7UQ 6. dk bak lehim isini bilen biri yapar ama korkarım yada anlamam diyen biri servise yollar orda yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWalkingDeaDI

Yaparlar hocam alttarafi lehim basacak 2 tane elin titremiyorsa ufakta bilgin varsa sende yaparsın biran önce ver derim yapılsın korkma onun için tel değişmezler değişseler bile aynısıni verirler.

Çok teşekkürler hocalarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.