Şimdi Ara

Lumia 1320 Wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az önce telefon wi-fi'ye bağlanamamaya başladı.

modemde problem yok, laptopım da masaüstüm de gayet güzel bağlı durumda internete. ama telefon bağlanamıyor, sebebini anlamış değilim ve gerçekten çok sinirliyim. daha bismillah be 24 saat olmadı.

• şuan wi-fi ile hiçbir sorun bulunmamakta.

lütfen ayarlarınızı-akıllı wifi ayarlarınızı kontrol edin.
  • wi-fi ayarlarında problem yok.

telefon wifi ya bağlanıyor ve bir süre sonra netten düşüyor. internete giremiyrum hiçbir uygulamayı kullanamıyorum.
    ve acayip olan, bu süreçte whatsapp'den mesajlaşabiliyorum ama onun dışında hiçbir internet faaliyeti yok.

ve telefon wi-fi'a bağlı gözüküyor.
    sinir krizinin eşiğindeyim şuan.
  • ya ben böyle saçmalık görmedim. wassaptan mesaj geliyor, twitter ve facebooktan bildiirm geliyor ama kesinlikle bu uygulamaları kullanamıyorum internet yok gibi gösteriyor.

twitterdan yeni mesaj alındı diye bildiirm geliyor, hatta üst ekranda bildirim okunuyor da ama mesaja tıklayınca twittera girmiyor internet yok diye.
    ben delireceğim allahıma kitabıma delireceğim
  • Lumia kullanıcıları wi-fi ile ilgili çok fazla sorun yaşıyorlar. Sadece Türk kullanıcılar değil, yabancı forumlara da bakarsanız wi-fi bağlantısının kesilmesi veya hiç bağlanamama gibi sıkıntıların fazlasıyla yaşandığını görürsünüz.

Ben Lumia 820 kullanıyorum, bahsettiğiniz sorun bende de var. Türk forumlarında, yabancı forumlarında yardım istedim ama çözümü bulabilen çıkmadı.

Denemediğim yöntem kalmadı. Soft reset, hard reset dahil, modem ayarlarını tekrar yapılandırma dahil, telefonda yazılımları tek tek silip wi-fi bağlantısını kontrol etme yöntemleri dahil...

Denemediğim tek yöntem servise vermek oldu, yedek telefonum olmadığı için vermedim.

Yaşadığınız problemin çözümü yok. Ben bu problemi 1 yıldır araştırıyorum, herkes aynı dertten yakınıyor ama kimse bir çözüm bulamıyor. Windows Phone mu desem, Lumia mı desem bilemiyorum, ikisinden biri modem seçiyor. Çünkü denediğim birkaç modemde yaşamadım bu sıkıntıyı...

Anlayacağınız, sorununuzun çözümü yok. Servisin de bu konuda birşey yapabileceğini hiç sanmıyorum.

Tek çareniz olabilir, modem değiştirmek.

Nacizane fikrim budur.

Vira bismillah...

• valla bende aldım bu telefonu ama hiç sorun yaşamıyorum herşeyi onu numara çalışıyor wi-fi dede sorun yok neden markayı bu kadar kötülüyorsunuz ki ?
  • Bendede bir sorun yok sanırım kullanılan modemden kaynaklı bir durum var cihazınızın firmware varsa güncelleyin derim yoksa değiştirmek bir çözüm ayrıca Ms da sürekli bağlantı için güncelleme çıkarıyor en son WP 8.1 son sürüm dağıtımını bekleyin olmazsa en güncel bir modem alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ağı unut diyorum sonra tekrar şifre giriyorum düzeliyor.ama bu işlemi haftada 2 kez yapmak zorunda kalıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iki hafta önce aldım telefonu. wifi sürekli açık. evdede, iş yerindede sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: detayyusuf

valla bende aldım bu telefonu ama hiç sorun yaşamıyorum herşeyi onu numara çalışıyor wi-fi dede sorun yok neden markayı bu kadar kötülüyorsunuz ki ?

Bir sorun olmasa neden gelip buraya yazalım ki. Mesele kötüleme meselesi değil. Bir sıkıntımız varsa elbet gelip buraya yazacağız. Bu kadar fanatik olmayın.

• nietzsche ağladığında N kullanıcısına yanıt
    bak kardeş bu telefondan 4 kişiye aldırdım arkadaşlarıma telefonu aldıktan sonrasında tüm güncelemelerini ben kendim yaptım ve arkadaşlarıma öyle teslim ettim kendim bilgisayar teknisyeni oldugum için yazılımsal sorun yada teknik sorundan iyi anlarım .. hiç birinde sorun çıkmadı bütün almış oldugumuz cihazlar sorunsuz çalışıyor .. wifi soru var diye başlıklar atıyorsunuz buralara gelip .. BU CİHAZ ELEKTRONİK ÜRETİM CİHAZDIR İLK MONTAJ ESNASINDA FABRİKASYON PROBLEM OLABİLİR BURAYA GELİP Wİ-Fİ YOK ŞÖYLE BÖYLE BİLMEM NEY DİYE BAŞLIKLAR ATACAĞINA GİDERSİNİZ GARANTİSİNE VERİRİSİNİZ DÜZELTİRİLİR SORUN NEYSE ..... AMA ŞUNU SÖYLÜYORUM BU TELEFONUN GENELİNDE BÖYLE BİR SORUN YOK ... WP8 ZATN ÇATIR ÇATIR ÇALIŞIYOR ANDROİD GİBİ LEŞ DEĞİL EN AZINDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: detayyusuf

bak kardeş bu telefondan 4 kişiye aldırdım arkadaşlarıma telefonu aldıktan sonrasında tüm güncelemelerini ben kendim yaptım ve arkadaşlarıma öyle teslim ettim kendim bilgisayar teknisyeni oldugum için yazılımsal sorun yada teknik sorundan iyi anlarım .. hiç birinde sorun çıkmadı bütün almış oldugumuz cihazlar sorunsuz çalışıyor .. wifi soru var diye başlıklar atıyorsunuz buralara gelip .. BU CİHAZ ELEKTRONİK ÜRETİM CİHAZDIR İLK MONTAJ ESNASINDA FABRİKASYON PROBLEM OLABİLİR BURAYA GELİP Wİ-Fİ YOK ŞÖYLE BÖYLE BİLMEM NEY DİYE BAŞLIKLAR ATACAĞINA GİDERSİNİZ GARANTİSİNE VERİRİSİNİZ DÜZELTİRİLİR SORUN NEYSE ..... AMA ŞUNU SÖYLÜYORUM BU TELEFONUN GENELİNDE BÖYLE BİR SORUN YOK ... WP8 ZATN ÇATIR ÇATIR ÇALIŞIYOR ANDROİD GİBİ LEŞ DEĞİL EN AZINDAN

Bakın WP8 Fanatiği olduğunuz burada ortaya çıkıyor. Android leş diyorsunuz ama wp8 muhteşem kusursuz! Bakın ben bu telefonu illa garantiye götürmek zorunda mıyım? Böyle devam ederse o leş dediğiniz android daha çok satar. Siz de wp8 alır garantiye gönderirsiniz! Sorunlu ya sorunlu kardeşim anlatamıyoruz ama size.

• Buyuk oranda modeminizin bir ozelligi telinizle uyusmuyor firmware guncellemesi yapın modemde, ayrıca diger cihazaların baglanması problemsiz oldugu anlamanına gelmez modeminizin sadece tolere ediliyor demektir bu kullanım diger cihazlarda ama bu sorunu teliniz bunu kabul etmiyor bu kadar basit.
    Baska bir modemdede deneyin yine aynı sorun olursa o zaman servise verin ama sorun ya cihazda yada modemde fakat bu size özgü alıcagınız farklı bir teldede baska bir sorun yada benzeri bir sorun olabilirdi...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    ya dostum sen anlamak istemiyorsun galiba beni adroidi övüp duruyorsun android ben kulandım diyorum samsung telefonda kulandım lg de kulandım android kadar donan kasılan mağazası çöplük gibi olan işletim sistemi sıkıntılı olan bir yazılım başkada yok zaten ... ben sana diyorum ki wp8 sen bir kulan önce bir mağaza olayları boş versen sen ana yazılıma bakıcaksın wp8 donmöadan kasılmadan nokia telefonlarda bir yandna video aç bir yandna internete gir bir yandna müzik aç kasılmayan donmayan bir wp8 vardır birde iphonelerin yazılımları vardır gerisi yalandır ... wp8 dediğin senin microsoft yazılımı ve sorunsuz çalışıyor bilgisayar bile bağla tıkır tıkır çalışıyor .. DİĞE ARKADAŞA GELİNCE MODEMİNDE WPA - WPA - WEB ŞİFRELEMERİ VAR WEB ŞİFRELEME KUŞLANIYORSA ONU WPA YADA WPA2 YE ÇEVİRİR DÜZELME İSE GİDER GARANTİ KAPSAMINDA TEKNİK SERVİSE VERİR VE BU SORUN ÇÖZÜLÜR ... .. SEN İLLA HAYIR EFENDİM WP8 DEN ÖTÜRÜ BU SORUNLAR OLUYOR DİYORSUN HAYIR KARDEŞİM WP8 LE AŞLAKASI BİLE YOK DİYORUM BENDE BEN BU TELEFONUN KULLANICISIYIM AYRICA ARKADAŞLARIMDA KULANIYOR SORUN WİFİ KISMINDA HİÇ YOK NE İŞLETİM SİSTEMİNDE NEDE WİFİSİNDE ... KONU AÇAN ARKADAŞIN TEKNİK BİR SORUNU VARSA GİDER GARANTİYE VERİR BAKTIRIR BU CİHAZI İNSANLAR ÜRETİYOR 1000 TANEDEN ELBETKİ 10 TANESİ SORUNLU ÇIKICAKTIR GARANTİSİ GEREKENİ YAPAR ;) İNSANLARI YANLIŞ BİLGİLENDİRİYORSUN SEN AYIP SENİN YAPTIĞIN

• Bendede aynı sorun var lumia 525

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modeminizin sitesine gidip firmware güncellmelerini yapmayı deneyin. Umarım kulladığınız modeme destek kesilmemiştir.
  • 1 haftadır bende de olmaya başladı. Yurtta sıkıntı yok eve geliyorum akşam saatlerinde kopmaya başlıyor. Evde ki modemin kanalını 8 yaptım daha nadir kesilmeye başladı.

• Bu sorun bende de 2-3 gündür oluyor, demin birşey yoktu şuan görmedi kapayıp açtım ve aşırı ağırlaştı speedtestten bakıyorum her şey normal. Şuraya mesaj yazabilmen için 10 kere sayfayı yeniledim.. Çok sinir olmaya başladım 2-3 gündür ayrıntılı Bi şekilde çözümü anlatır mısınız arkadaşlar?

• Hocam kesin çozum olur mu bilmem ama..modem ayarına girip kanal numarasını 6 ya almayı dener misin? Daha sonra telden şifre unut diyip tekrar baglanmayı deneyin

• Modemin guvenlik ayarını degistir.Yada kanalda sorun vardır farklı sec yada firmware guncellemesi yap veya modemini baska prize tak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.