Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekir27

ebay da cok guzel arka kapaklar var , hic alip kulanan oldumu? asadakiler sadece ornek.
    http://www.ebay.fr/itm/HEAD-CASE-DESIGNS-KEYS-HARD-BACK-CASE-COVER-FOR-NOKIA-LUMIA-1520-/191082026104?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2c7d605478
    http://www.ebay.fr/itm/HEAD-CASE-DESIGNS-MUSIC-GENRE-HARD-BACK-CASE-COVER-FOR-NOKIA-LUMIA-1520-/191085485398?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2c7d951d56

Gercekten guzellermis, turkiyeye bu tip aksesuarlarin gelecegini sanmiyorum, yurtdisina cikinca ilk isim kilif almak olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de şaffaf ve ince kılıf arıyorum ama hala bulamadım. Birtek güvenilir olarak gördüğüm mobilcadde sitesinde çeşitleri var, ama onunda şubesi üsküdarda. Beşiktaşda ki şubesi açılsın ordan incelicem. Birde tabi cam filmi şart.
  • Turkcell'e daha gelmedi sanırım bu telefon.
  • thewood kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece 1320 geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICEEYES I kullanıcısına yanıt
    Yok ancak marketten indirilebilen uygulamalarla ses kaydı yapılabiliyor. Örneğin The Sound Recorder uygulamasıyla wav formatında kayıpsız 96 KHz Stereo ses kaydı yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar Erdi beyle twitir da yazıştım 1520 incelemesi yakında geliyor ailevi bazı nedenlerden dolayı video'nun geçiktiğini söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

Arkadaşlar Erdi beyle twitir da yazıştım 1520 incelemesi yakında geliyor ailevi bazı nedenlerden dolayı video'nun geçiktiğini söyledi.

Hadi hayırlısı diyelim

• arkadaşlar aranızda önceden note 2 kullanan varsa elde tutuşu nasıl.ciddi ciddi almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Hayır sadece 1320 geldi.

Turkcell mağazasına gidip bu telefonu istediğim zaman , getirtme olanakları var mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maste

arkadaşlar aranızda önceden note 2 kullanan varsa elde tutuşu nasıl.ciddi ciddi almayı düşünüyorum da.

Bekir27 kullanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 5 Mart 2014; 20:00:04 >
    Evet var alacaksanız getirmek zorundalar

Ben şehrimde bir çok mağazada buldum. Sizin şehirdede olması lazım. Eğer hat üzerinden alacaksan getittirirler ,sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maste M kullanıcısına yanıt
    note 2 ile tutusta cok fark yok yan yana tutugunda 1cm kadar ancak uzun oda cok etkilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

note 2 ile tutusta cok fark yok yan yana tutugunda 1cm kadar ancak uzun oda cok etkilemiyor.

tamam sağol. o zaman ilk fırsatta alıyorum.
  • Cihazı Almak İsteyenler İçin Uygun Fiyat Veriyorum. İletişim İçin Pm Atabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_88669205/f_//tm.htm#88669205

• Siz niye satıyorsunuz

• Telefon çok pahalı yav zaten WP'yi sevmiyorum 1600'e falan gelseydi alırdık ama.
    Hayırlısı diyelim.Güzel telefon Allah sahibine bağışlasın ^^
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Dlna yazılımı yok doğru düzgün. Benim android de en çok yaptığım telefondan videoları tvye aktarmaktı fakat bu windows phone 8de maalesef doğru düzgün çalışmıyor. play to uygulaması var fakat ondada sadece resimler gönderiliyor. hadi onu geçtim benim tarayıcıdan videoyu direk tvye aktarmam için bir seçenek yok Misal youtubedan bir videoyu direk tvye aktarmak istiyorum fakat öyle bir şansınımız yok. Ben Bunu Android'de Çok Kolay Yapıyordum.. Yoksa Telefondan Son Derece Memnunum. 8.1'de Düzeltiği Söyleniyor Fakat Ne Kadar Doğru Bilemiyorum.
  • Çok güzel cihaz yapmış Nokia, eksiği yok neredeyse. Ama biraz pahalı ne yazık ki. İyi günlerde kullanın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: black_95

Dlna yazılımı yok doğru düzgün. Benim android de en çok yaptığım telefondan videoları tvye aktarmaktı fakat bu windows phone 8de maalesef doğru düzgün çalışmıyor. play to uygulaması var fakat ondada sadece resimler gönderiliyor. hadi onu geçtim benim tarayıcıdan videoyu direk tvye aktarmam için bir seçenek yok Misal youtubedan bir videoyu direk tvye aktarmak istiyorum fakat öyle bir şansınımız yok. Ben Bunu Android'de Çok Kolay Yapıyordum.. Yoksa Telefondan Son Derece Memnunum. 8.1'de Düzeltiği Söyleniyor Fakat Ne Kadar Doğru Bilemiyorum.

Anladım, 8,1 ile garanti geleceğini bilsem satmayın bekleyin 1 ay daha diyeceğim ama sizi de yanıltmak istemem.
    Cihazın garantisi varsa 1600'e rahat satılır, madem satıyorsunuz inşallah çabuk satarsınız diyelim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.