Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polater

Arkadaşlar geçen hafta cumartesi Avea bayiinden aldığım gerçekten de çok ama çok severek kullandığım 1520 mi tamamen ekonomik sebeplerden dolayı satmak zorundayım. Öncelikle kullanıcı kulübümüzdeki arkadaşlarıma haber vermek istedim. Telefonu sıfır niyetine alabilirsiniz. Yanında da orjinal kılıf ve kablosuz şarj aletini de vereceğim ilan aşağıdaki gibidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sadece-7-gunluk-aksesusarlari-kullanilmamis-sifir-niyetine-155779966/detay/

Arkadaşlar ekonomik problemimi hallettim satmakan kurtuldum çok şükür. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, çok komik rakamlar teklif ettiler inat ettim satmadım. Bu telefon bu ikinci el fiyatlarını kesinlikle hak etmiyor. Windows 8.1 geldiğinde telefonlarımızın ikinci el fiyatları da inşallah artacaktır diye düşünüyorum. Hadi bakalım nerde kalmıştık.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bugün xbox da oyunların listelendiği ekrandayken telefonu kapattım. az önce telefon açıldı xbox menüsü hala o şekilde duruyordu.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar geçen hafta cumartesi Avea bayiinden aldığım gerçekten de çok ama çok severek kullandığım 1520 mi tamamen ekonomik sebeplerden dolayı satmak zorundayım. Öncelikle kullanıcı kulübümüzdeki arkadaşlarıma haber vermek istedim. Telefonu sıfır niyetine alabilirsiniz. Yanında da orjinal kılıf ve kablosuz şarj aletini de vereceğim ilan aşağıdaki gibidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sadece-7-gunluk-aksesusarlari-kullanilmamis-sifir-niyetine-155779966/detay/

Arkadaşlar ekonomik problemimi hallettim satmakan kurtuldum çok şükür. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, çok komik rakamlar teklif ettiler inat ettim satmadım. Bu telefon bu ikinci el fiyatlarını kesinlikle hak etmiyor. Windows 8.1 geldiğinde telefonlarımızın ikinci el fiyatları da inşallah artacaktır diye düşünüyorum. Hadi bakalım nerde kalmıştık.......

Tekrar hoş geldin o halde değeri zamanla daha da artar, piyasada çok bilinen bir model değil.

• heheh bencede hic iyi telefon degil sakin almasinlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maste

arkadaşlar bugün xbox da oyunların listelendiği ekrandayken telefonu kapattım. az önce telefon açıldı xbox menüsü hala o şekilde duruyordu.

Bazı programlar kaldığı yerden devam ediyor mesela internet explorer da sayfa açıp telefonu kapatırsanız tekrar kaldığı yerden devam ediyor. Bu Windows 8 işletim sisteminde de böyle metro uygulamalarında kaldığı yerden devam etme olayı var.
  • polater kullanıcısına yanıt
    arkadasim piyasada oluculer hep olacaktir . onun icin kafa yormaya deymez senden alirken yari fiyatini verir hele bide paraya ihtiyacin oldugunun bi farkina varsin vay haline . nokia reklamlara baslamis pyasa yapmaya baslar yakinda. dun vadide 1520 vardi milletin elinde.
  • Daha önceki sayfalarda yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım. Wifi bağlantısıda beni soğutmaya başlamışdı. Teli sıfırladım, şimdi ise abartmıyorum wifi yi bulduktan sonra bağlanması 1 saniye. Bağlanılıyor yazısını bile görmüyorum.
  • Bugün hastane önünde 3 kişi de sarı lumia 1520 gördüm birisi mi verdi acaba eşantiyon niyetine 3 sarı 1520 3 doktor da yan yanaydı

• quote:

quote:

Sevindim geri döndüğünüze Merak ettim acaba en düşük ile en yüksek teklif ne kadar olmuştu bir sakıncası yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Bugün hastane önünde 3 kişi de sarı lumia 1520 gördüm birisi mi verdi acaba eşantiyon niyetine 3 sarı 1520 3 doktor da yan yanaydı

Elimde görenlerin çok ilgisini çekiyor, bu cihazı kötülemek isteyen anca WP sisteminden kötüleyebilir. Alan da bunu bilerek alıyor zaten ama benim anlamadığım nokta neden marketten bu kadar şikayetçiler. Markete zaten her gün yeni uygulamalar geliyor ve her gün 5-6 uygulamanın da güncellemesi geliyor. En son Lumia System Updater uygulamasınıda Türkçe yaptılar. Aldığımdan beri 30 GB Wi-Fi kullanmışım

• quote:

Telefonu kullanan arkadaşlar herkes kendi incelemesini yapsın paylaşsın ama tamamen tarafsız davranın neden diye soracak olursanız bugün bir arkadaşımız mesaj attı note 3 kulübünde bizim bu telefonu batırmışlar doğal olarak almaya çekiniyorlar bizde incelemelerimizi yazalım konu başında da inceleme olan mesaja yönlendirmeli bir link paylaşırız almayı düşünenler bizim incelememizden yola çıkarak alır ben inceleme için yazmaya başlıyorum hazır olunca paylaşacağım.

Sevgili kardeşim Orktas yorumlarını ve paylaştığın bilgilerini hep keyifle okumuşumdur. O not 3 kullanıcıları hep lafta konuşurlar zaten icraata gelince mal gibi kalırlar. Sürekli çalıştığım noterde bir arkadaş not 3 almış birkaç hafta önce bana hiç laf söyletmiyordu bile, tabi bende bilmiyen anlamıyan insanlarlada tartışmaya girmiyorum. Bugün yine karşılaştımızda benim uygulama ve oyunları görünce aklı gitti. Gel sanada yükleyelim bir karşılaştırmış oluruz dedim, hemen kibarca acaba ağırlaşırmı,yavaşlarmı diye hık mık etmeye başladı. Onlar bile güvenmiyorlar kendi teline. Yani mücadele haline getirmenin anlamıda yok hangi ürün iyise onu kullancaksın. Size tavsiyem kimseye bu nokia lumiaları anlatmaya çalışmayın. Akıllı telefonu prf. Kullanan şu ülkede %10 dur. Ben milletle konuşmaya başlayınca nekadar bilgisiz olduklarını görüyorum gülüp geçiyorum hep. Çok şey varda söyleyeceğim şimdi uzatmayım 2 sayfa tutar. Kimseye aldırmayın bizim teli ancak profesyoneller kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

quote:

Telefonu kullanan arkadaşlar herkes kendi incelemesini yapsın paylaşsın ama tamamen tarafsız davranın neden diye soracak olursanız bugün bir arkadaşımız mesaj attı note 3 kulübünde bizim bu telefonu batırmışlar doğal olarak almaya çekiniyorlar bizde incelemelerimizi yazalım konu başında da inceleme olan mesaja yönlendirmeli bir link paylaşırız almayı düşünenler bizim incelememizden yola çıkarak alır ben inceleme için yazmaya başlıyorum hazır olunca paylaşacağım.

Sevgili kardeşim Orktas yorumlarını ve paylaştığın bilgilerini hep keyifle okumuşumdur. O not 3 kullanıcıları hep lafta konuşurlar zaten icraata gelince mal gibi kalırlar. Sürekli çalıştığım noterde bir arkadaş not 3 almış birkaç hafta önce bana hiç laf söyletmiyordu bile, tabi bende bilmiyen anlamıyan insanlarlada tartışmaya girmiyorum. Bugün yine karşılaştımızda benim uygulama ve oyunları görünce aklı gitti. Gel sanada yükleyelim bir karşılaştırmış oluruz dedim, hemen kibarca acaba ağırlaşırmı,yavaşlarmı diye hık mık etmeye başladı. Onlar bile güvenmiyorlar kendi teline. Yani mücadele haline getirmenin anlamıda yok hangi ürün iyise onu kullancaksın. Size tavsiyem kimseye bu nokia lumiaları anlatmaya çalışmayın. Akıllı telefonu prf. Kullanan şu ülkede %10 dur. Ben milletle konuşmaya başlayınca nekadar bilgisiz olduklarını görüyorum gülüp geçiyorum hep. Çok şey varda söyleyeceğim şimdi uzatmayım 2 sayfa tutar. Kimseye aldırmayın bizim teli ancak profesyoneller kullanır.

Sağollasın, haklısın zaten bilgili olan kişiler android e uzaktan bile bakmıyor ya ıphone yada lumia alıyor çünkü biliyorlar android in sorunlarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Bugün hastane önünde 3 kişi de sarı lumia 1520 gördüm birisi mi verdi acaba eşantiyon niyetine 3 sarı 1520 3 doktor da yan yanaydı

Elimde görenlerin çok ilgisini çekiyor, bu cihazı kötülemek isteyen anca WP sisteminden kötüleyebilir. Alan da bunu bilerek alıyor zaten ama benim anlamadığım nokta neden marketten bu kadar şikayetçiler. Markete zaten her gün yeni uygulamalar geliyor ve her gün 5-6 uygulamanın da güncellemesi geliyor. En son Lumia System Updater uygulamasınıda Türkçe yaptılar. Aldığımdan beri 30 GB Wi-Fi kullanmışım

Bende bilmiyorum benim market her işimi görüyor bana yeterli,Haklısın telefon çok dikkat çekiyor ama kılıfsızken kılıfla çoğu kişi anlamıyor nasıl bir şey olduğunu

Maşallahınız var ben daha 9 gb kullanmışım ama hala nasıl o kadar az anlamadım telefonun 12 gbsini doldurdum e internette de gezindim nasıl oluyor anlamadım ama 9 kullanmışım

• Bugün yarın 1520'nin incelemesi yolda gibi gözüküyor. Erdi Bey, dün twitter'dan paylaşımda bulundu. Süresine bakarsak baya kapsamlı gözüküyor.
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi. İnsanlar bu teli araştırıpda alıyorlar.iphone boyle gelişmiş ve büyük ekran paneli kullansa, full hd olsa, bu kameraya sahip olsa, pc ye bukadar kolay uyumlu olsa, bukadar güçlü pili olsa, bunca uygulamayla yüklü gelse vs vs.. Bizde iphone alırdık herhalde. Şimdi genel olarak en iyi tel bu bence.
  • otosinan O kullanıcısına yanıt
    Evet yani ıphone çok zor alırız
    Ama şunu da söyleyeyim note 3 veya android alacağıma küçük ekranlı pc ye bağlanamayan çoğu şey kısıtlı olan teknolojik özelliği daha az olan ıphone u tercih ederim

• quote:

Evet yani ıphone çok zor alırız
    Ama şunu da söyleyeyim note 3 veya android alacağıma küçük ekranlı pc ye bağlanamayan çoğu şey kısıtlı olan teknolojik özelliği daha az olan ıphone u tercih ederim

Yani zaten android çok acayip bir sistem. Çoğu kullanıcı cihazına sürekli rom atıyor, pil ve ram için uygulama kullanıyor. Bu işlerden anlamayıpta android sistemli telefon kullananlar da sistemin değilse telefonun bozuk olduğunu sanıyor çünkü android kullanan herkes kapanma sorunu yaşıyor, düzenli bir sistemi yok. Çok çeşitli uygulamalar isteniliyorsa günümüz için iphone kullanmak gerekir.

• Dün Kurtlar Vadisi'nde bol bol gördük 1520'mizi. Nokia 1520'ye ağırlık vermeye başladı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Dün Kurtlar Vadisi'nde bol bol gördük 1520'mizi. Nokia 1520'ye ağırlık vermeye başladı iyice

Evet ama biraz geç kaldı subliminal reklam sadece tek başına yetmiyor telefonun ismini bilmeyenler hâlâ mevcut normal reklam vermesi de gerekli.

• Telefon a jelatin alacağım da mat mı daha iyi parlak mı karar veremedim siz aldınız mı aldıysanız hangisini tavsiye edersiniz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.