Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

quote:

Orijinalden alıntı: K-Saygın

quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Aynen öyle Sizin telefonunuz nedir 1520 mi 1520 ise rengini de belirtin sizi de ekleyelim

Ben daha telefonu almadım. Uzun zamandır, önceki konudan beri sizlerin görüşlerini okuyorum. Yakında incelemeside gelecek ona göre uygun zamanda almayı planlıyorum :)

Ben inceleme de ne söyleyeceklerini yazyım o zaman; Şimdiye kadar kullandığımız en hızlı telefon diyebilirim hatta çoklu uygulama geçişlerinde ıphone dan bile hızlı desek yanlış olmaz, Nokia bu sefer gerçekten her şeyiyle yapmış.
    Ekran ı güneş altında çok rahat okunabiliyor.
    Kamera çekimleri 1020 kadar olmasa da harika en iyi çekim yapan telefonlardan biridir diyebiliriz herhalde gece çekimleri de öyle gayet başarılı.
    Mağazası da oturmaya başlıyor 8,1 güncellemesi bütün taşlar yerine oturacak

...

Böyle şeyler söyleyecekler sonuçta Nokia o telefonu onlara reklamını yapsın diye gönderiyor.

Bu cümleler ön izlemede de geçtiği için detaylı incelemede de geçmesi muhtemel :D 1 saati aşkın bir inceleme gelecek. Tek merak ettiğim ısınma probleminin ne denli olduğu

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia ICON ülkemize gelmeyecek bir cihaz global versiyonunda ise 3 bin küsürlük bir pil olması bekleniyor. Forumda ki Lumia ICON ana konusu aklınızı karıştırmasın sakın o cihaz ülkemize gelmeyecek.

1-2 ay içinde İcon gibi güzel bir telefon gelirse Nokia tarafından almayı düşünüyorum.Ama gelmezse gidip başka telefon alacağım.Lumia 1520'de güzel fakat hem büyük olması hem pahalı olması dolayısıyla almayı düşünmüyorum.

orktas ; 925'in batarya performansı nasıl bilmiyorum fakat ben 2400 mah bataryadan hiç umutlu değilim.G2'nin epey gerisinde kalabilir diye düşünüyorum.
    1520 , S5'i geçti haberide saçmalık bence.S5'i Mesut Çevik denerken çok kasıyor demişti demekki yazılım stabil değil.Gerisinde kalsa bile adamlar gitmiş en hızlı işlemciyi koymuşlar onlardan başka kullanan yok helal olsun.

o çok övdüğün işlemcinin öyle s800 den ahım şahım bir farkı yok. Bunu ben değil mesut ve başka sitelerin editörleri söyledi ki kıyaslamalarınıda incelediğimde, yapılan incelemelerde hız konusunda çok az, günlük kullanımda farkedilemeyecek, bir performans artışı sağladığı sadece görüntü işleme, grafiklerde belli bir artış sunduğu söylendi hep.

Verdiğim linkten haberi detaylı okusaydın konunu işlemciyle değil gpu ile alakalı olduğunuda öğrenirdin kardeş.

haberdeki detay :

Rightware tarafından gerçekleştirilen testin böylesi ilginç bir sonuç vermesi aslında şaşırtıcı değil. Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S5 daha yeni bir Qualcomm Snapdragon işlemci ile birlikte gelse de, GPU olarak yine Adreno 330 kullanılıyor. Bu da Nokia Lumia 1520'nin oyun performansı olarak öne çıkmasına yetiyor.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Otomatik çektim :) aslında otomatik modunu daha da geliştirmeleri lazım çünki manuel fotoğraf çekmek zaman kaybettiriyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abseyhan

İstanbul Avrupa yakasında nerelerde var telefon bilen var mı? Şöyle bir gidip inceleyebileceğimiz, elimizde tutabileceğimiz bir yer var mı?

Ben almak için Turkcell'in kampanya çıkarmasını bekliyorum malum taksit olaylarından sonra. Defalarca Turkcellle görüşmeme rağmen, ne zaman satılacağı konusunda bir fikirlerinin olmadığını söylüyorlar !

Bimeks'in sitesinden bakabilirsiniz hangi mağazalarında olduğuna ve bimeks taksit ile de satıyor %25 peşin gerisi 9 taksit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 te asphalt 8 oynarken bununla asphalt 8 oynarken aynı derecede ısınıyor diğer oyunlarda pek bir ısınma yok.

• statuss kullanıcısına yanıt
    Benim işimi görüyor otomatik, manuel i oyun oynar gibi kurcalıyorum alışmak için

• quote:

quote:

quote:

Lumia ICON ülkemize gelmeyecek bir cihaz global versiyonunda ise 3 bin küsürlük bir pil olması bekleniyor. Forumda ki Lumia ICON ana konusu aklınızı karıştırmasın sakın o cihaz ülkemize gelmeyecek.

1-2 ay içinde İcon gibi güzel bir telefon gelirse Nokia tarafından almayı düşünüyorum.Ama gelmezse gidip başka telefon alacağım.Lumia 1520'de güzel fakat hem büyük olması hem pahalı olması dolayısıyla almayı düşünmüyorum.

orktas ; 925'in batarya performansı nasıl bilmiyorum fakat ben 2400 mah bataryadan hiç umutlu değilim.G2'nin epey gerisinde kalabilir diye düşünüyorum.
    1520 , S5'i geçti haberide saçmalık bence.S5'i Mesut Çevik denerken çok kasıyor demişti demekki yazılım stabil değil.Gerisinde kalsa bile adamlar gitmiş en hızlı işlemciyi koymuşlar onlardan başka kullanan yok helal olsun.

o çok övdüğün işlemcinin öyle s800 den ahım şahım bir farkı yok. Bunu ben değil mesut ve başka sitelerin editörleri söyledi ki kıyaslamalarınıda incelediğimde, yapılan incelemelerde hız konusunda çok az, günlük kullanımda farkedilemeyecek, bir performans artışı sağladığı sadece görüntü işleme, grafiklerde belli bir artış sunduğu söylendi hep.

Verdiğim linkten haberi detaylı okusaydın konunu işlemciyle değil gpu ile alakalı olduğunuda öğrenirdin kardeş.

haberdeki detay :

Rightware tarafından gerçekleştirilen testin böylesi ilginç bir sonuç vermesi aslında şaşırtıcı değil. Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S5 daha yeni bir Qualcomm Snapdragon işlemci ile birlikte gelse de, GPU olarak yine Adreno 330 kullanılıyor. Bu da Nokia Lumia 1520'nin oyun performansı olarak öne çıkmasına yetiyor.

Evet biliyorum.Zaten 801 diye adlandırılan versiyon 800'ün hız aşırtılmış versiyonu.Aralarında uçurum fark yok %20-30 arası fark anca olur.Ama adamlar gitmiş en hızlısını koymuş.Samsung harici bunu yapamadı hiçbiri.Z2'ye bakın gitti 3 gb ram koydu ama AB versiyonunu koydu.6 ay sonra AC'li versiyonlu Z3'ü duyururlar artık ^^

1500-1600'den gelirse 929 düşünebilirim.Ama geleceğide muamma.1-2 ay içerisinde çok telefon gelecekte istediğim fiyatta özellikte telefon yok.Şu 1520'ni fiyatı aşağılara inse alırım ama 2100 TL vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mart 2014; 17:11:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

haberdeki detay :

Evet biliyorum.Zaten 801 diye adlandırılan versiyon 800'ün hız aşırtılmış versiyonu.Aralarında uçurum fark yok %20-30 arası fark anca olur.Ama adamlar gitmiş en hızlısını koymuş.Samsung harici bunu yapamadı hiçbiri.Z2'ye bakın gitti 3 gb ram koydu ama AB versiyonunu koydu.6 ay sonra AC'li versiyonlu Z3'ü duyururlar artık ^^

S5 den önce bi tane çinli firma koymuştu.
    Sony bundan sonra en aşağı 805 koyar bence ama satış politikası olarak 6 ayda bir yenileme stratejisi satışlarını azaltacaktır.

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦

• Çıkış dönemlerini göz önünde bulundurur iseniz Lumia 1520 de zaten çıktığı donemin en hızlı mobil işlemcisinin konumlandırılmış olduğunu görebilirsiniz. Benchmark testlerine de bakmanız size günlük kullanım hakkında bilgi vermez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya s5 en hızlı işlemciyi kullansa da benchmarkta en yüksek puanı alsa da şunu bil ki o telefon katiyen bu telefondan daha seri çalışamaz ve ben o telefonun performansı zamanla 920 den bile daha kötü olacağından eminim o android telefonlara isterse i7 işlemci koysunlar yine kasar ama sen benim için para dert değil 1500 Tl verdiğim telefon alt tarafı rehber e girerken bile kassın diyorsan s4 ü al çünkü yeni gelecek telefonların o fiyattan gelmesi imkansız.

• nokia ilerleyen dönemde 1820 diye bir modelde çıkartacak. 3 gb ram 2k ekran felan donatacakmış telefonu :)
  • @orktas
    Bende S2 var gayet memnunum kasma falan olmuyor.1-2 saniye geç açılması sıkıntı yaratmıyor bana alıştığım için herhalde. WP zaten akıcılıkta üstüne yok.Ama her şey menüler arası hızlı geçiş değildir.Oyun , uygulama , sistemsel özellikler daha önemlidir bence.O yüzden android>wp benim gözümde.Ama ben artık oyun uygulama işini geçtim.Tasarıma ve kaliteye önem veriyorum.Bu yüzden ya Htc One alacağım ya da Nokia Lumia 929 gibi bir şey gelirse onu alacağım.Gereksiz para vermeyede karşıyım.Hiçbir telefon 2200 TL falan haketmiyor.G2 gibi telefon 1300'e satılıyorsa hepsi satılabilir.

@K-Saygın
    2k ekran koyan markalara hiç hoş gözle bakmıyorum.Ama vardır elbet alıcısı veya farklarını bu şekilde göstereceklerini sanıyorlar.Koyun 4000 mah batarya o zaman farklılaşırsınız.

• quote:

@orktas
    Bende S2 var gayet memnunum kasma falan olmuyor.1-2 saniye geç açılması sıkıntı yaratmıyor bana alıştığım için herhalde. WP zaten akıcılıkta üstüne yok.Ama her şey menüler arası hızlı geçiş değildir.Oyun , uygulama , sistemsel özellikler daha önemlidir bence.O yüzden android>wp benim gözümde.Ama ben artık oyun uygulama işini geçtim.Tasarıma ve kaliteye önem veriyorum.Bu yüzden ya Htc One alacağım ya da Nokia Lumia 929 gibi bir şey gelirse onu alacağım.Gereksiz para vermeyede karşıyım.Hiçbir telefon 2200 TL falan haketmiyor.G2 gibi telefon 1300'e satılıyorsa hepsi satılabilir.

@K-Saygın
    2k ekran koyan markalara hiç hoş gözle bakmıyorum.Ama vardır elbet alıcısı veya farklarını bu şekilde göstereceklerini sanıyorlar.Koyun 4000 mah batarya o zaman farklılaşırsınız.

Aynen dediğin gibi gereksiz 2k ekran felan. Hem zaten wp daha fhd ekran için uygulama bile yapmamışken 2k ya hiç gerek yok

Nasıl satabiliyor taksitle? Hangi yöntemle yapıyor bunu? Açıklarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bu erişim kolaylığı menüsündeki TTY/TDD ne işe yarar orayı kapalımı tutmamız lazım yoksa tam mı ?
  • Hediye çeki satıyorlar 9 taksit ile sizde o çekler ile telefonu alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: statuss

Arkadaşlar bu erişim kolaylığı menüsündeki TTY/TDD ne işe yarar orayı kapalımı tutmamız lazım yoksa tam mı ?

Bildiğim kadarıyla işitme engelliler için bir cihaz takınca onu tam yapmak gerekiyor.

arkadaşlar ben uzun zamandır tel araştırıorum. note 3 kafama çok yatmıştı. sırf not alma ve office çalışmalrını rahatlıkla yapabilmek için. ve özellikle kalem desteği çok kullnaışlı olduğu için. fakat eski nokıa kullnaıcııs olarak hep nokıa aklımda kaldı. ve neden bu adamlar androıd tel çıkarmaz bi türlü diodum. hala da soruyorum aslında. şimid sizlereden öğrenmek istedğim nokıa şarj iyi deniyor note 3 dayanmıo deniyor. fakat note 3 9005 le nıka 1520 nin bataryası arasında çok bi fark yok. note 3 3200 se nokıa 3400 batarya var . ayrıca bu 1520 çok güzel de bu kadar byük ekrana bi spen de yakışmazmıy mı acaba
  • Bu telefon benim için PC kullanma gerekliliğini yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.

En son Kişisel Finans takibi konusunda "Money Tracker Pro" beni pc ye bağımlı olmaktan kurtaracak gibi gözüküyor.
    İhtiyacım olan özelliklerin % 95 ini buldum. Denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralvural

arkadaşlar ben uzun zamandır tel araştırıorum. note 3 kafama çok yatmıştı. sırf not alma ve office çalışmalrını rahatlıkla yapabilmek için. ve özellikle kalem desteği çok kullnaışlı olduğu için. fakat eski nokıa kullnaıcııs olarak hep nokıa aklımda kaldı. ve neden bu adamlar androıd tel çıkarmaz bi türlü diodum. hala da soruyorum aslında. şimid sizlereden öğrenmek istedğim nokıa şarj iyi deniyor note 3 dayanmıo deniyor. fakat note 3 9005 le nıka 1520 nin bataryası arasında çok bi fark yok. note 3 3200 se nokıa 3400 batarya var . ayrıca bu 1520 çok güzel de bu kadar byük ekrana bi spen de yakışmazmıy mı acaba

Pil konusunda ki 200mah dan ziyade sistemin daha iyi çalışmasından dolayı daha fazla dayanıyor pil.

O s pen çok güzel bir özellik bu telefonda o işi görmek için stylus kalem almanız gerekli.

Office sizin için gerekliyse kesinlikle bu telefonu size öneririm Office programı orijinal olduğu için çok kullanışlı.

Bence hiç note 3 alma 2000tl veripte telefonun kasmasını kimse istemez bak note 3 kullanıcı kulübüne hepsi güncelleme için dert yanıyor gelecek mi gelmeyecek mi diye kimileri rom soruyor hepsi aynı konu bizde ise güncelleme umurumuzda değil telefon zaten kasmıyor Microsoft tarafından da 3 sene güncelleme sözümüz var hiçbir lumia kulübünde güncelleme ne zaman muhabbeti göremezsin kafa rahat yani

Telefon alacaksan ya 5s i yada lumia al diğer telefonlara para vermeye değmez çünkü hak etmiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.