Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guya fotograflar paylasilcakti da haftanin fotografi secilecekti, simdi birisi koysun secelim onu haftanin fotografi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-Saygın

quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Aynen öyle Sizin telefonunuz nedir 1520 mi 1520 ise rengini de belirtin sizi de ekleyelim

Ben daha telefonu almadım. Uzun zamandır, önceki konudan beri sizlerin görüşlerini okuyorum. Yakında incelemeside gelecek ona göre uygun zamanda almayı planlıyorum :)

Ben inceleme de ne söyleyeceklerini yazyım o zaman; Şimdiye kadar kullandığımız en hızlı telefon diyebilirim hatta çoklu uygulama geçişlerinde ıphone dan bile hızlı desek yanlış olmaz, Nokia bu sefer gerçekten her şeyiyle yapmış.
    Ekran ı güneş altında çok rahat okunabiliyor.
    Kamera çekimleri 1020 kadar olmasa da harika en iyi çekim yapan telefonlardan biridir diyebiliriz herhalde gece çekimleri de öyle gayet başarılı.
    Mağazası da oturmaya başlıyor 8,1 güncellemesi bütün taşlar yerine oturacak

...

Böyle şeyler söyleyecekler sonuçta Nokia o telefonu onlara reklamını yapsın diye gönderiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Beyler alakası olmayacak ama bunun 5 inç olan modeli hakkında bilginiz var mı? Lumia İcon diye geçiyor adı.
    Edit:Sanırım Verizon'a özel üretilmiş gelmeyecekmiş.6 inç çok büyük yahu.

Ben sonradan açıklama yaptılar gelecek diye biliyorum.

Ama öyle ilk göründüğü kadar büyük değil gözünüz alışınca normal geliyor.

Bende hiçbir yerde bilgi bulamadım.Aslında fazla iri yapılıyım 6 inç pek sıkıntı yaratmaz.Ama 5 inç olanı gelecekse 6'ya gerek yok.
    Edit : 2420 mah bataryayı yeni gördüm ve almaktan vazgeçtim. Yine testlere bakarız öyle karar veririzde 2400 çok az.5.2 inçlik LG'de 3000 mah batarya var.

Lumia icon'un bataryası 925 kadar gider ekranı büyütmüşler işlemci artmış ram artmış onları karşılayacak kadar da ek batarya koymuşlar yani pil performansı 925 ile aynı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: K-Saygın

Lumia 1520, Galaxy S5'i benchmark'ta yendi!

Samsung'un yeri yerinden oynatan yeni nesil akıllı telefonu Samsung Galaxy S5 ile yarışa giren Nokia Lumia 1520, yarışmayı önde tamamlamayı başarmış. Oyun performansları üzerinden gerçekleştirilen benchmark testinde birinci Lumia 1520, ikinci Galaxy S5, üçüncü PadFone Infinity 2 A86, dördüncü Vega Secret Note IM-A890 ve son olarak da beşinci Xperia Z Ultra C6802 olmuş.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/03/06/lumia-1520-galaxy-s5i-benchmarkta-yendi

Hız testinde de geçememe sebebi uygulama eksik android de 3d graphic farklı ölçülüyor ve yüksek sonuç çıkıyor ayrıca onu da hız a katıyor

Bizde ki test beta ekran çözünürlüğünü bile yanlış gösteriyor 800*480 Android teki benchmark olsa bizde bu telefon 30000 aşağı almaz

• Lumia ICON ülkemize gelmeyecek bir cihaz global versiyonunda ise 3 bin küsürlük bir pil olması bekleniyor. Forumda ki Lumia ICON ana konusu aklınızı karıştırmasın sakın o cihaz ülkemize gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia ICON ülkemize gelmeyecek bir cihaz global versiyonunda ise 3 bin küsürlük bir pil olması bekleniyor. Forumda ki Lumia ICON ana konusu aklınızı karıştırmasın sakın o cihaz ülkemize gelmeyecek.

Global versiyonu dediğiniz haziran a doğru 920 nin üstü tanıtılmayı bekleniyor büyük ihtimalle 930 onu mu kast ediyorsunuz.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Evet,sızdırılan model numarası 930 fakat değişiklik olur mu bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 8 Mart 2014; 11:16:57 >
  • 920S olmasın şaka bir tarafa fotoğrafı sızdırılmış mı

• orktas O kullanıcısına yanıt
    930 yerine 920 yazmışım . Şuan için sızan bir görüntü bulunmuyor fakat Lumia 1020 duyurulmadan önce alüminyum kasaya sahip olacağı söylenen ve kasası sızdırılan bir cihaz var bir ihtimal o olabilir.
  • Şöyle böyle hatırlıyor gibiyim o tasarımı ama o eğer benim hatırladığım ise o gerçek olabilecek mi çok ince bir tasarımı vardı

• Böyle bir şey okudum bizim telefonun yanında verilen kablo çok ince acaba 28/28 mi
    CHIP Online
    Kablolar, cebinizin şarj hızını etkileyebilir
    http://m.chip.com.tr/haber/kablolar-cebinizin-sarj-hizini-etkileyebilir_45692.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia ICON ülkemize gelmeyecek bir cihaz global versiyonunda ise 3 bin küsürlük bir pil olması bekleniyor. Forumda ki Lumia ICON ana konusu aklınızı karıştırmasın sakın o cihaz ülkemize gelmeyecek.

1-2 ay içinde İcon gibi güzel bir telefon gelirse Nokia tarafından almayı düşünüyorum.Ama gelmezse gidip başka telefon alacağım.Lumia 1520'de güzel fakat hem büyük olması hem pahalı olması dolayısıyla almayı düşünmüyorum.

orktas ; 925'in batarya performansı nasıl bilmiyorum fakat ben 2400 mah bataryadan hiç umutlu değilim.G2'nin epey gerisinde kalabilir diye düşünüyorum.
    1520 , S5'i geçti haberide saçmalık bence.S5'i Mesut Çevik denerken çok kasıyor demişti demekki yazılım stabil değil.Gerisinde kalsa bile adamlar gitmiş en hızlı işlemciyi koymuşlar onlardan başka kullanan yok helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mart 2014; 13:07:11 >

• quote:

Böyle bir şey okudum bizim telefonun yanında verilen kablo çok ince acaba 28/28 mihttp://m.chip.com.tr/haber/kablolar-cebinizin-sarj-hizini-etkileyebilir_45692.html

Kablonun üzerinden dayanabileceğinden çok akım geçerse o kablo ısınır. Bizim şarj aletlerinin çıkışı 1,5 amper zaten 2 saatte max. 3 amper doldurur ve en iyi ihtimalle zaten 2,5 - 3 saat sürer. Haberde dediği gibi olsaydı hiç kullanılmadığında 7-8 saatte anca dolardı. O kadarını düşünüyorlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 8 Mart 2014; 13:22:28 >

• Z2 nin işlemciside aynı s5 ile ve s5 Türkiye ye exnos işlemcili versiyonunu satışa sunacak.
    1-2 ay a ben Nokia'nın üst seviye model tanıtacağını sanmıyorum hadi tanıttı diyelim tanıttıktan sonra Türkiye'ye gelmesi 3 ay.

• quote:

Z2 nin işlemciside aynı s5 ile ve s5 Türkiye ye exnos işlemcili versiyonunu satışa sunacak.
    1-2 ay a ben Nokia'nın üst seviye model tanıtacağını sanmıyorum hadi tanıttı diyelim tanıttıktan sonra Türkiye'ye gelmesi 3 ay.

Yanlışın var Z2'deki AB versiyonu S5'teki AC versiyonu.Exynos'lu versiyon üzerinde fazla durmadı belki snapdragon ile gelir belli olmaz.
    Nokia 929'u Verizon'a özel üretmiş satıyor uzun süredir.Üstündeki Verizon yazısını kaldırıp Lumia 929 diye duyurması zor değil.Umarım 1 ay için gelirde alırım.Normalde HTC One'ın yenisini çok beğeniyorum ama fiyatı çok fazla olacaktır.O yüzden 929 yani İcon'u bekliyorum.WP'yi beğendiğimden değil telefonun tasarımı hoşuma gitti.
    ♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦

• Değil ama zor yani hele 1 ay a daha zor 1800 Tl ye falan gelir gelse bile.

Bu arada s5'in işlemcisine bakıp aldanmayın o telefon imkanı yok 1520 den hızlı çalışsın.

1520 almayacaksanız 5s alın veya 925 almanızı tavsiye ederim pil ömrünü de kullanıcılara sorabilirsiniz.

• Buyrun arkadaşlar benden bir fotoğraf zamanla daha güzelleri gelecek bunu öylesine çektim telefona daha yeni alışıyorum
    http://i156.photobucket.com/albums/t27/ykaraca/WP_20140308_13_49_39_Raw_zpsb56ed539.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi statuss -- 8 Mart 2014; 16:05:53 >
  • Buyrun arkadaşlar benden bir fotoğraf zamanla daha güzelleri gelecek bunu öylesine çektim telefona daha yeni alışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: statuss

Buyrun arkadaşlar benden bir fotoğraf zamanla daha güzelleri gelecek bunu öylesine çektim telefona daha yeni alışıyorum

Manuel mi otomatik mi, otomatik gibi duruyor veya bayağı alışmışsınız manuel kullanmaya

• İstanbul Avrupa yakasında nerelerde var telefon bilen var mı? Şöyle bir gidip inceleyebileceğimiz, elimizde tutabileceğimiz bir yer var mı?

Ben almak için Turkcell'in kampanya çıkarmasını bekliyorum malum taksit olaylarından sonra. Defalarca Turkcellle görüşmeme rağmen, ne zaman satılacağı konusunda bir fikirlerinin olmadığını söylüyorlar !
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.