Şimdi Ara

Lumia 1520 ses seviyesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler öncelikle.Benim sorunum Başlıkta olduğu gibi kulaklıkla sesi az duymam.Ekolayzır ayarından yükseltmeme rağmen istediğim sesi duyamıyorum.Başka telefonda sıkıntı yapmıyor aynı kulaklıkla son sese bile açamıyorum ama bu iphonda ki sesin yüzde 70 deki hali gibi ortalama ses seviyesi.konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim gerçekten sinir bozucu bir durum.Şimdiden teşekkür ederim herkese.

• Ekolayzır ayarından neyi yükselttiniz? Onun ses seviyesi ile alakası yok. Ayarlar-ses-geliştirmeler kısmında otomatik ses seviyesi kısmının kapalı olduğundan emin olun, Dolby marka kullanmıyorsanız da o seçeneği de kapalı tutun düşük ses vereceğini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StipMG S kullanıcısına yanıt
    Ekolayzır normal olduğunda yarısı ses geliyor o yüzden hepsini fulledim yoksa çok daha kötü oluyor öbür ayarlarda belirttiğiniz gibi şu anda
  • Kulaklığı taktığınızda ses ayarını kontrol ettiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık yerine tam oturmuyor olabilir. Sağından solundan hafif bastırın, düzelme olursa kulaklık girişi arızalıdır.
  • Hepsini denedim bir değişme olmadı ya telefonda bir sıkıntı var yada bu telefondan bu kadar çıkıyor aynı marka kullanan birisi olmadığı için etrafımda deneme şansı bulamadım çünkü
  • serinaga S kullanıcısına yanıt
    Ses seviyesi en sonda ayarlardan Ekolayzır ayarlarını da fulledim ona rağmen Kısık geliyor aynı Şarkıyı başka telefonda son ses açınca sesten gözüm kapanırken bunda baya sönük kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.