Şimdi Ara

lumia 520-525 batarya kodu ve eski modeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lumia 525 almayı planlıyorum, inceleme videolarında bataryanın bl-5j olduğunu gördüm. 1450 mah. olması gerekiyor fakat bl-5j bataryaların tamamı 1320 mah olarak satılıyor ve 5800'a felan uyumlu olarak yazılıyor.
    Bu durumda ben bu bataryadan alsam telefona uyumlu olur mu? Veya zararı olur mu bir şekilde.
    Bu arada genpa'nın kendi sitesinden almayı planlıyorum alırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar lumia 525 almayı planlıyorum, inceleme videolarında bataryanın bl-5j olduğunu gördüm. 1450 mah. olması gerekiyor fakat bl-5j bataryaların tamamı 1320 mah olarak satılıyor ve 5800'a felan uyumlu olarak yazılıyor.
    Bu durumda ben bu bataryadan alsam telefona uyumlu olur mu? Veya zararı olur mu bir şekilde.

Hocam 520 nin bataryasi 1430 mah. Kodlarina bakmadim ama mah degeri kesin bilgidir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Arkadaşlar lumia 525 almayı planlıyorum, inceleme videolarında bataryanın bl-5j olduğunu gördüm. 1450 mah. olması gerekiyor fakat bl-5j bataryaların tamamı 1320 mah olarak satılıyor ve 5800'a felan uyumlu olarak yazılıyor.

Hocam 520 nin bataryasi 1430 mah. Kodlarina bakmadim ama mah degeri kesin bilgidir ;)

1430 da olabilir hocam 1450 diye kalmış aklımda.Peki bu 1320'lik aynı kod(bl-5j) bataryalar uyumlu mudur, bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

1430 da olabilir hocam 1450 diye kalmış aklımda.Peki bu 1320'lik aynı kod(bl-5j) bataryalar uyumlu mudur, bilginiz var mı?

Hocam o konuda bilgim yok maalesef ama girisleri boyutlari ayniysa voltaj degerlerdie tutuyorsa neden olmasin isterse 5bin mah olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o konuda bilgim yok maalesef ama girisleri boyutlari ayniysa voltaj degerlerdie tutuyorsa neden olmasin isterse 5bin mah olsun :)

Ben de benim telle uyumlu diye 620 benim 520 bl4j batarya alacaktım yedek ama piyasada 1430 mahlık yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya evet ben de bakıyorum, hep 1320 mah piller var, 1430 hiç yok.. uyar mı acaba birbirlerine? 1320 alsak..
  • Ben denedim oluyor fakat orijinal olmayanlar tam kapasite ile çalışmıyor. Benimki %60 kapasite ile çalışıyordu. Orijinal çok aradım ama bulamadım. İnternette bazı sitelerde çıkıyor ama orijinal mi bilmiyorum.

Kısacası yedek batarya alacaksan bu modeli almanı tavsiye etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Ben denedim oluyor fakat orijinal olmayanlar tam kapasite ile çalışmıyor. Benimki %60 kapasite ile çalışıyordu. Orijinal çok aradım ama bulamadım. İnternette bazı sitelerde çıkıyor ama orijinal mi bilmiyorum.

% 60 derken, kaç saat gidiyor yaklaşık? almışken duvar şarjı da alıp stepne olarak kullanayım diyorum, diğer pil şarj olana kadar 3-5 saat gitse yeter.. ama şarj aleti de 1320 için.. gerçi siz alıp kullandıysanız, telefon şarj edioyrsa, duvar şarjı da eder sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Ben denedim oluyor fakat orijinal olmayanlar tam kapasite ile çalışmıyor. Benimki %60 kapasite ile çalışıyordu. Orijinal çok aradım ama bulamadım. İnternette bazı sitelerde çıkıyor ama orijinal mi bilmiyorum.

% 60 derken, kaç saat gidiyor yaklaşık? almışken duvar şarjı da alıp stepne olarak kullanayım diyorum, diğer pil şarj olana kadar 3-5 saat gitse yeter.. ama şarj aleti de 1320 için.. gerçi siz alıp kullandıysanız, telefon şarj edioyrsa, duvar şarjı da eder sanırım

Şarj ederken sıkıntı yok. Sadece gösterge sapıyor. Mesela 10 dakika boyunca düşmüyor sonra birden düşüyor. Beni 5 6 saat kadar idare ediyordu ama orijinal gibi olmadığı için kullanmaktan vazgeçmiştim.

• eyvallah, sağol..

iki tane 1320 pille duvar şarjı buldum, yurt dışından.. ikisini şarj edersek hayli hayli yeter.. 5 er saat gitse 10 saatte öbürü zaten şarj olur.. duvar şarjı 1320 ye göre ya, 1430 luk pilde sıkıntı yaratmazsa sorun olmaz inşallah.. voltlar aynı sonuçta..
  • Şarj akımları aynıysa sorun olmaz. Bl-5j 0.75A ile şarj ediliyor. 1320nin bataryası daha yüksek olabilir. Gerçi otomatik ayarlanıyor diyenler var ama sen bir dene, şarj aletiyle aynı sürede şarj ederse sorun olmaz. Hızlı şarj batarya ömrünü kısaltıyor.

• o pillerde bl-5j, ama amperi farklı sadece .... zaten piyasada 1430 yok, sanki şarjı uzatmak için sonradan 1430 çıkarmışlar gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.