Şimdi Ara

Lumia 520 Almalı Mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trbomba

Zamaninda (1 yil önce) Ben de lumia 520 alacaktim kararliydim. Ama ne olduysa general mobile discovery aldim iyi ki de almışım ne kasma ne donma mis gibi cihaz kitkatla beraber telefonu aosp rom yaptılar resmen nexus serisi gibi oldu .
    Ön kamera ve flaşı saymadım bile.
    Sorunsuz değil beyaz leke sorunum var.
    Konumuza dönersek androidin özgürlüğünü mumla ararsınız en basitinden o wallpaper bile yukleyemediginiz arayuz sıkacak sizi.
    Androidde ise bas launcheri bas ikonları.
    Şu aşamada wp alinmaz önerim moto g veya discoverydir.

kesinlikle haklısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 525 al 1 gb ram var 520 kasar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem o cihazlara yetmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya süreli oldugu için ve daha fazla beklemek istemedigim için 2 gun önce lucia 520 yı sipariş verirdim.Hayırlısı olur inşallah gelince görüşlerimi yazarım

• Lumia 720 tavsiyemdir. Hepsiburada da var 620 lira ve 50 tl hediye çeki veriyorlar.
  • O butçeyi az arttır çok az arttır androidlere bak. Artıramam diyorsan 525 e bak.

• Çok şükür Lumia 520 elime ulaştı.Öncelikle hız bakımından konuşalım..
    Telefon gayet hızlı hiçbir kasma görmedim.WhatsAppta aşırı yüklenildiğinde bir ana sayfaya atıyor fakat sorun değil.
    Müzik konusunda bahsedersek muhteşem bir performans sergiliyor ben bayıldım.Gerçekten tam notluk performans.
    Markette fazla oyun yok,uygulamalar eksik görüşüne katılmıyorum.Google Play'da daha fazla uygulama var evet ama bence WP Market'te de idare edebilecek uygulamalar var.Hatta ben WP'de Google Play istediğim gibi bulamadığım uygulama dahi gordum.
    Kamera konusuna gelirsek,flaşı olmasa dahi güzel fotoğraf çekiyor.Fazla ışık almayan bir bölgeyi çektiğimde aydınlık bir biçimde çektiğini gördüm.Çok iyi olmasa da gayet iyi diyebiliriz.
    Emoji işi Android telefonlarda çok görülen bir şey değil.Bende çok istemiştim bunu fakat telefonda böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum en fazlada bu işime yaradı diyebiliriz.Android telefonlarda WhatsApp haricinde emojileri göremezsiniz ama L520'de böyle bir sorun olmadığı için çok güzel.En azından benim işime yaradı.
    Klavyeye gelirsek,klavyenin tek renk olduğunu ve çok can sıktığını yazan birkaç yer var.Telefon temasını açık renk yaparsanız klavyenizin rencide beyaz olur.Bunuda diyeyim.Klavyeye çok çabuk alıştım.Şu an klavyeden yazıyorum ve gayet başarılı tahminlerde de gayet başarılı ve de bu klavyede oldukça hızlı yazılıyor,en fazla hoşuma giden özellik.
    Pili gerçekten çok dayanıklı.Şarjı uzun süre dayanıyor.Telefonu ik elime aldığımda %100 şarjda 5 buçuk saatte ancak bitirebildim ve de benim için gayet makul bir süre.
    Lumia 520 almak isteyenler varsa kafasında soru işareti olanlar bana sorabilir elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.Şimdilik gayet güzel ve 512 MB'lik RAM hiç sorun çıkarmadı.Tavsiye ediyorum,😃😃😄👍👍

• Semmy14 S kullanıcısına yanıt
    dostum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan..

Bende lumia alma düşüncesindeyim en kötü önümüzdeki ay başı gibi düşünüyorum üst düzey bir şey istemiyorum ilgimi çekmiyor öyle pahalı telefonlar

zaten ilk tercihim 630 almak istiyorum daha sonra 525 hatta 520 bile düşünüyorum..Çünkü şu an bile kıytırık hiç bir özelliği olmayan symbian'lı nokia 500 kullanıyorum ki o bile işimi fazlasıyla görürken düşünün artık lumia 520 veya 630 fazla bile :) şu an ki telefondada ön kamera flaş yok hiç de eksikliğini hissetmiyorum o konularda lumia'da sıkıntı yaşamam..

Bakalım şu an hepsiburada'da 618 liraya l720 var ama ben telefon alana kadar kampanya bitecek büyük ihtimalle bitmezse düşünmeden 720 alacağım yoksa 630 veya 520 seçeneklerine döneceğim...

Almışken biraz daha iyisi 630 olsun diyorum ama 520 de ciddi seçenekler arasında bakalım :)

• Lumia 525 kullanıcısıyım. Şu ana kadar tek bir donma,kasma,kapanma yaşamadım. Telefonu kullanma sebebim internet ve konuşma. Her ihtiyacımı karşılıyor. 500 liraya almıştım ki bu fiyata harika. Eksiklere gelecek olursan ise ,internette hiç video izlemeden sadece sitelerin mobil sürümlerinde gezinirken çok çabuk kota doluyor. 2gb 20 gün zor gidiyor. Şimdilik en çok yakındığım durum bu. Androide geçersem sırf bu yüzden geçerim.

Aslımda 720 alacaktım ama ramdan dolayı 525 aldım. Birde bir sorum olacak. Lumia 520 ile internette aynı anda 3 veya 4 sekme açılabiliyor mu ? Sekmeler arası geçişlerde sayfalar yeniden başlıyor diye duymuştum. Sırf bu nedenle 720 almamıştım. Çok şükür 525 de böyle bir durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun hocam.Bu ara Lumia 530 çıkıyor isterseniz bir ona da bakın fakat 4 GB miş mutlaka bir hafıza kartına ihtiyaç duyulur.

• Osmany Juantorena O kullanıcısına yanıt
    Aynı anda 3-4 sekme açılıyor hocam.Geçiş sırasında sayfayı yeniliyor fakat bunun bir eksisini görmedim ben.

• Bende ucuz diye aldım ama pişman oldum. Gmd falan al o daha iyi 520 donuyor.

• Hocam çoktan aldım telefonu ve çevremdeki tavsiyelere göre donma yaşanmamış.Bende kaç gündür bir arızasını görmedim.Eğer uygulama fazlalığı varsa ve aynı anda en az 6-7 uygulama çalışırsa donma olabilir.

• Kullanıma bağlı değişiyor. Ben her gün donma sorunları ile uğraşıyorum.

• Yazdığın standartlara ve fiyata göre senin aradığın telefon 520. Kaçırma derim
  • Oyun oynuyorsan 525 al çunku çoğu oyun 1gb ram istiyor

• Aldım zaten hocam alarakta çok iyi yapmışım 😃

• erenscn E kullanıcısına yanıt
    Oyun hiç sorun değil hocam,520'yı de aldım işimi fazlasıyla görüyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.