Şimdi Ara

Lumia 520 Almalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni telefon almaya karar verdim.Sınırım da 600 TL.Açıkçası Android telefon almayı pek istemiyorum o yüzden Nokia alacağım.Lumia 520'yi çok araştırdım beğendim
    fakat kararsız kaldım.Lumia 630 çıkmış birde.Benim telefonda istediklerim:
    -Müzik konusu çok önemli.İyi bir performans isterim
    -Oyun çok önemli değil 2-3 tane oyun yeter bana.
    -Facebook,Twitter,WhatsApp'ta herhangi bir kasma olmamasını isterim.
    -Fotoğraf konusuda dert değil.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar eğer Lumia 520 alırsam Türkcell'den 370 TL'ye alacağım fakat Lumia 630'u da düşünüyorum

• 370 liraya kaçırma onu. Türkiye şartlarında o paraya o telefon bedava
  • Lumia 525 al, 520den birazcık daha iyi. 520nin rami 512 mb, 525in rami 1 gb, bu önemli çünkü bazı önemli oyunlarda en az 1 gb ram kısıtlaması var.
  • Aynı kampanya ile bende geçen hafta aldım 520'yi. Facebook kullanmıyorum ama Twitter ve Whatsapp kasmadan gayet rahat kullanılıyor. Müzik konusunda da ortalamanın üzerinde diyebilirim. Telefonda oyun oynamayı sevmediğim için o konu hakkında bir şey diyemeyeceğim ama 370 liraya bundan daha iyisini bulamazdım herhalde. Marketi dışında şimdilik mutsuz olduğum bir şey yok telefonla ilgili. Kamerası da gün ışığında yeterli fotoğraf çekebiliyor.
  • Alma sonra çok pişman olursun ben 525 kullanıyorum androiddeki özgürlüğü özledim
  • at bükücü kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi oyun konusu çok sıkıntı değil inceleme videolarında birkaç oyun gördüm ve onlar benim için yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semmy14

Dediğim gibi oyun konusu çok sıkıntı değil inceleme videolarında birkaç oyun gördüm ve onlar benim için yeterli olur.

630 alabilirsen 630 al

Windows Phone da performans konusunda sıkıntı olmaz nerdeyse tüm cihazlar aynı hızda çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 525 al.
  • 520nin fiyatı iyi. Ama 525 ve 630a da bakın. Onlar kaça mal olacak onu da yazarsanız ona göre değerlendirelim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• 525 hepsiburada.com da satılıyor, 520 ile arasında 20 lira fark var.
  • bu fiyata androidde alacağın telefonda özgür olsan ne olur hocam kasmaktan birşey yapamassın ki, zaten 8.1 ile gelince kullanım daha güzel hale geliyor, mağaza her geçen gün gelişiyor birçok oyun geldi sadece candy crush kaldı oda gelir yakında. ama androidin özgürlüğü tabiki iyi yalnız 750 lira gibi bir fiyatı gözden çıkarman lazım onada general mobile alırsın uyduruk çin malı birşey.
  • Yok o fiyata android alinmaz tabiki hocam ama 1.200 e çok güzel android telefonlar var ama kamera ve saglamlik bizi wp ye değil Nokia kalitesine çekti haksizmiyim

• 630 kullanıcısıyım o bütçeye kesinlikle öneririm ekranı çok güzel müzik kalitesi harika çok memnunum. 630'un ekranı renk kalitesi olarak 520'den çok daha iyidir emin ol. ClearBlack sayesinde siyahlar çok daha iyi görünüyor. Alabilirsen düşünmeden al derim.

• Abi telefonda herşey iyide arkadaşın sana bunda on camera yokmu dediğinde bi burukluk oluyo insanda

Edit:525 kullanıcısıyım.

• Lumia 525 530 TL 630 ise 600 TL

• Sizinle aynı fikirdeyim, çevremde Android kullanıcısı pek çok kişi var hepsinin telefonu belli bir süre sonra kasmaya kapanmaya başlıyor.Android'den de çok çektim bütçem iOS'a yetmediği içinde Lumia'a lara yöneldim.

• Hocam bende ilk o ekran konusu olarak Lumia 630'u düşünmüştüm fakat şu zamanlarda biraz sıkıntım var ve de acil telefona ihtiyacım var 600 TL olmasi o secenekten vazgecmeme sebep oldu.Biraz bütçeyi kısmak zorunda kaldım 550 tl civarına kadar çıkabilirim sanırım.Şimdi bu durumda 525 önerileri daha fazla bende soru yöneltmek istiyorum:
    -Benim için oyunun sıkıntı olmadığını söylemiştim 1 GB ramin önde olmasını oyun konusunda belirttiniz peki diğer konulardan bakarsak 512 MB ram beni etkileyebilir mi?
    -Arkadaşımın elinde 520'yı görmüştüm ekran olarak sıkacağını pek zannetmiyorum isimi görsün yeter.
    Şimdi bu seçeneklerden giderek sizden yardım istiyorum gerçekten 520 ile 525 arasında kaldım.Bir taraftan da zor donemdeyken sıkıntı olmayan ozellikler nedeniyle 530 TL vermek yerine 370 TL kolayca sıyrılayım diyorum ama yinede bir tarafım 525 diyor.Birde siz kullanıcılardan fikir almak istedim.

• quote:

Hocam bende ilk o ekran konusu olarak Lumia 630'u düşünmüştüm fakat şu zamanlarda biraz sıkıntım var ve de acil telefona ihtiyacım var 600 TL olmasi o secenekten vazgecmeme sebep oldu.Biraz bütçeyi kısmak zorunda kaldım 550 tl civarına kadar çıkabilirim sanırım.Şimdi bu durumda 525 önerileri daha fazla bende soru yöneltmek istiyorum:
    -Benim için oyunun sıkıntı olmadığını söylemiştim 1 GB ramin önde olmasını oyun konusunda belirttiniz peki diğer konulardan bakarsak 512 MB ram beni etkileyebilir mi?
    -Arkadaşımın elinde 520'yı görmüştüm ekran olarak sıkacağını pek zannetmiyorum isimi görsün yeter.
    Şimdi bu seçeneklerden giderek sizden yardım istiyorum gerçekten 520 ile 525 arasında kaldım.Bir taraftan da zor donemdeyken sıkıntı olmayan ozellikler nedeniyle 530 TL vermek yerine 370 TL kolayca sıyrılayım diyorum ama yinede bir tarafım 525 diyor.Birde siz kullanıcılardan fikir almak istedim.

Hocam butçe sıkıntılıysa 520 alın bakın keyfinize. Oyun oynamayacaksanız 512mb ram çokta sıkıntı değil. 520 işinizi gorur.

• quote:

Lumia 525 530 TL 630 ise 600 TL

Ben 520 yi uygun denk getirmissiniz digerlerini de ayni sekilde bulursunuz sanmistim. Hatta 630 550 gibi fiyatlara bulunuyor. Fiyat farkini hak edecek bir sey görmüyorum. Şahsi fikrim 520 almanizdan yana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda (1 yil önce) Ben de lumia 520 alacaktim kararliydim. Ama ne olduysa general mobile discovery aldim iyi ki de almışım ne kasma ne donma mis gibi cihaz kitkatla beraber telefonu aosp rom yaptılar resmen nexus serisi gibi oldu .
    Ön kamera ve flaşı saymadım bile.
    Sorunsuz değil beyaz leke sorunum var.
    Konumuza dönersek androidin özgürlüğünü mumla ararsınız en basitinden o wallpaper bile yukleyemediginiz arayuz sıkacak sizi.
    Androidde ise bas launcheri bas ikonları.
    Şu aşamada wp alinmaz önerim moto g veya discoverydir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.