Şimdi Ara

Lumia 520 garanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde lumia 520 var.telefonun wifi bozuldu garantiye gönderim,garantiden 90 ₺ para istediler,verdim.telefon geldi wifi yine bozuk,yapılmamış.acaba değişim veya para iadesi isteyebilir miyim?

Telefonun garantisi devam ediyor.
    Bir senedir kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz Ceketli kullanıcısına yanıt
    Değişim isteyebilmen için,
    1. Tamiri mümkün değildir raporu,
    2. Garanti kapsamında olmak kaydı ile aynı arızayı ikiden fazla yaptığını veya farklı arızaları 5 ten fazla tekrar ettiğini gösteren servis fişi vb. belge
    3. Azami tamir suresinin aşıldığını gösteren teslim fişi
    Bu şartlar olursa değişim isteyebilirsiniz.
    Masraf Normaldir, zira bunlarda ayrı wifi çipi yok. Wifi çipi işlemcinin içinde. Arıza yaparsa büyük olasılık komple işlemci değişir. O da masraflı olur. Telefonu babaanneye verip, yenisini almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Eylül 2015; 8:48:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler,telefonu bugün tekrar garantiye gönderiyorum,bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi arızası nasıl kullanıcı hatası olabilir ki? 90 lirayı nasıl alıyorlar? Merak ettim.

• psirik kullanıcısına yanıt
    O konuda malı görmeden yorum yapmak mümkün değil. İnşallah kullanıcı hatası demezler.

• 90 lira parayı almışlar zaten. Acaba başka sorunlar vardı da onun için mi aldılar. Çünkü wifi sorunu çözülmemiş.
  • Nokia Lumia serisinde artık nasıl bir proje çizdiyse saçmalık dolu. Mesala Lumia 1020'lerde şarj girişi kırılırsa telefonun yarı fiyatı kadar masraf çıkıyor. Zira şarj girişi direk anakarta bağlı. Şarj girişi bozulursa telefon direk çöp. Diğer markalarda basit bir lehimle şarj girişi sorunu düzeltilebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 920 - Şarj dolma sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu alırken youtube dan disassembly videolarına bakmak lazım galiba. Anca böyle fikir sahibi oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Telefonu alırken youtube dan disassembly videolarına bakmak lazım galiba. Anca böyle fikir sahibi oluruz.

En kolay içi açılan telefonlar iPhone serisi. Adamlar o kadar basit bir proje ile üretmişler ki hiç bilmeyen bile içini açıp tekrardan toplayabilir cihazı.
  • Az önce 535 in sökümünü izledim. Şarj soketinin olduğu alt bölüm ayrı bir kartta. Bu kart da anakarta flex kablo ile bağlanmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.