Bildirim
Lumia 920 - Şarj dolma sorunu.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tüm lumialerde öyle. Pil bitince direk takarsan açılır 5 dakika sonra takarsan 15 dakika sonra açılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hrn~
2. el olarak Lumia 920 satın aldım, içindeki şarjı tamamen boşaldıktan sonra şarja taktım ve takdığımda bataryada kırmızı şerit ve fiş simgesi yanıp sönüyor. Bu şekilde 1 saat falan beklememe rağmen bir ilerleme olmadı. Yardımcı olurmusunuz ?
Şarj aletin problem olabilir, başka şarj aleti kullan. Bilgisayardan şarj etme dolmaz.
Sabah %100 olarak aldım ama neden böyle olması beni tedirgin etti açıkçası. -
hocam bende aldım ve aynı şekilde oldu problemin devamı oldu mu acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hrn~
2. el olarak Lumia 920 satın aldım, içindeki şarjı tamamen boşaldıktan sonra şarja taktım ve takdığımda bataryada kırmızı şerit ve fiş simgesi yanıp sönüyor. Bu şekilde 1 saat falan beklememe rağmen bir ilerleme olmadı. Yardımcı olurmusunuz ?
Aldığın telefon iyi yeniymiş, ben telefonu ilk aldığımda pilini bitirdikten sonra açılmasını yatım saat falan beklemiştim.
şimdi taktığım anda açılıyor, bataryanın kullanıma alışması ile ilgili telefon yeni yeni kalibrasyona alışıyordur
Telefon veya işletim sistemi türüyle alakası yok çoğu akıllı telefonun pili öyle çalışıyor. 1 saati bilemem tabi ama 5 dakika bekletiyorlar. Bir de %20'nin altına veya uyarı vermeye başladığı zaman şarja takın. %5'in altına düşürmek de pile zarar veriyor deniyor. -
Lumia 925 de aynı sorun var, bir saat bekledim ama hala açılacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Lumia 925 de aynı sorun var, bir saat bekledim ama hala açılacak.
925 niye aldın la 😁
Başka telefon mu bulamadın
Orjinal samsung şarj aleti. İle deneyin dolmuyorsa pil omrunu yemiştir o telefon zaten şarjı su gibi içiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X