Şimdi Ara

Lumia 920 - Şarj dolma sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el olarak Lumia 920 satın aldım, içindeki şarjı tamamen boşaldıktan sonra şarja taktım ve takdığımda bataryada kırmızı şerit ve fiş simgesi yanıp sönüyor. Bu şekilde 1 saat falan beklememe rağmen bir ilerleme olmadı. Yardımcı olurmusunuz ?

• tüm lumialerde öyle. Pil bitince direk takarsan açılır 5 dakika sonra takarsan 15 dakika sonra açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

2. el olarak Lumia 920 satın aldım, içindeki şarjı tamamen boşaldıktan sonra şarja taktım ve takdığımda bataryada kırmızı şerit ve fiş simgesi yanıp sönüyor. Bu şekilde 1 saat falan beklememe rağmen bir ilerleme olmadı. Yardımcı olurmusunuz ?

Şarj aletin problem olabilir, başka şarj aleti kullan. Bilgisayardan şarj etme dolmaz.

• Sabah %100 olarak aldım ama neden böyle olması beni tedirgin etti açıkçası.
  • hocam bende aldım ve aynı şekilde oldu problemin devamı oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

2. el olarak Lumia 920 satın aldım, içindeki şarjı tamamen boşaldıktan sonra şarja taktım ve takdığımda bataryada kırmızı şerit ve fiş simgesi yanıp sönüyor. Bu şekilde 1 saat falan beklememe rağmen bir ilerleme olmadı. Yardımcı olurmusunuz ?

Aldığın telefon iyi yeniymiş, ben telefonu ilk aldığımda pilini bitirdikten sonra açılmasını yatım saat falan beklemiştim.
    şimdi taktığım anda açılıyor, bataryanın kullanıma alışması ile ilgili telefon yeni yeni kalibrasyona alışıyordur

• Telefon veya işletim sistemi türüyle alakası yok çoğu akıllı telefonun pili öyle çalışıyor. 1 saati bilemem tabi ama 5 dakika bekletiyorlar. Bir de %20'nin altına veya uyarı vermeye başladığı zaman şarja takın. %5'in altına düşürmek de pile zarar veriyor deniyor.
  • Lumia 925 de aynı sorun var, bir saat bekledim ama hala açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Lumia 925 de aynı sorun var, bir saat bekledim ama hala açılacak.

925 niye aldın la 😁

Başka telefon mu bulamadın

Orjinal samsung şarj aleti. İle deneyin dolmuyorsa pil omrunu yemiştir o telefon zaten şarjı su gibi içiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.