Şimdi Ara

lumia 520 kasıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru gayet açık, şuan 520 alsam kasar mı?

• Direkt 525 alın derim. 520 512 MB ram olduğundan akıcılığı biraz zayıf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550'yi bekle.

• L525den yazıyorum. Bu telefon sıfırı galiba satılmıyor. Zaten satılsa bile abd lilerin çerez parasına alabilecekleri ucuz model. On kamerası yok, flash yok. Hafıza kartı almadan olmaz 8 gb toplamda.

Ben sadece arana sms whatsapp internet kullanıyorum memnunum. Sapasağlam telefon benim kullanımına göre. Telefondan beklentin fazla degisise tavsiye ederim

• İsterseniz 550 bekleyin ya da 640 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 yıl lumia 520 kullandım. Fiyatına göre fazla kasma yapmadığını söyleyebilirim. Ama bu durum kullanıcıya gore değişir. Tek sıkıntısı flaş olmaması idi. Eğer üzerine biraz para koyabilirsen 640 LTE almanı öneririm benim yaptığım gibi. Ekran büyüklüğüne alışmakta zorlansam da ekranın kalitesi daha iyi. Şahinden inip BMW'ye binmek gibi oldu. Örneğin 520 ekranı güneş altında kesinlikle okunmuyordu. 640 ise o konuda sorunsuz. Bir de şarjı neredeyse 2 kat fazla gidiyor. Dediğim gibi büyük ekran sorun değilse al. Ben her ne kadar memnun olsam da biraz daha küçük 735 serisinin yenisini bekliyorum. 550 hem şarjı berbat hem de kamerası 640 ile kıyaslanamaz

• Kasacağını sanmam fakat sizin beklentileriniz nedir? Bütçeniz ne kadardır? Bunlara göre daha detaylı yorumlanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla kasma yapmıyor ama 550 yi bekle bana soracak olursan .
  • uyeismi kullanıcısına yanıt
    Bende 535 var. 520 kardeşimde var. İşlemcisi güzel olmasına rağmen 512 MB ramden ötürü bol bol sürdürülüyor yapıyor.

• 520 alınmaz artık bence. 550yi bekle derim. Ya da 640 veya 535 alabilirsin.

Ama illa 520 alacağım diyorsan 525 al.

• Lumia 530 kullanıyorum 300 liraya almıştım donma yok eksiği marketi sadece bidaha Windows Phone almam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.