Şimdi Ara

Lumia 520 Tuş Kilidi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 520 kullanıyorum. Telefon şarjdayken arada tuş kilidini açtığımda donma yapıyordu. Ben de batarya çıkarıp, takıp tekrar açıyordum düzeliyordu. Yine öyle bir donma oldu. Ama teli açtığımda şebeke yok diyordu. Düşürme falan olmadı antenlere zarar gelmiş olamaz. Önemli olan ise tuş kilidi çalışmıyor. Çalışmıyor derken ekranı kilitlemiyor ama basılı tuttuğumda telefonu kapatıyor. Yani yazılımsal bir şey gibi. Bir de otomatik olarak kilitlendiğinde açılmıyor ekran yani o sıra yine çalışmıyor. Kilitli ekranı şarja taktığımda açıyorum ancak.

Lumia telefonları bilirsin şarjdayken tel kapanmaz. Benimki şarjda değilken de kapanır gibi olup tekrar açılıyor. Yani telefon kendini şarj oluyor sanıyor heralde.

Yazılımsal olduğunu düşünüp telefonu sıfırladım. İlk 2 gün soroun olmadı sonra tekrar başladı. Telefonu alalı 3 yıl oldu garantisi falan da kalmadı. Nette biraz araştırdım birçok kişi aynı sorundan şikayetçi ama kendime göre bir çözüm bulamadım. Daha önce bu sorunun üstesinden gelen ya da bilgisi olan yardım edebilirse çok mutlu olurum.

Edit: @Lawnate hocam zamanında sen de sanırım bu sorunlarla karşılaşmışsın. Şimdiye kesin değiştirmişsindir ama çözebilmiş miydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 31 Ağustos 2016; 23:18:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Lumia 520 kullanıyorum. Telefon şarjdayken arada tuş kilidini açtığımda donma yapıyordu. Ben de batarya çıkarıp, takıp tekrar açıyordum düzeliyordu. Yine öyle bir donma oldu. Ama teli açtığımda şebeke yok diyordu. Düşürme falan olmadı antenlere zarar gelmiş olamaz. Önemli olan ise tuş kilidi çalışmıyor. Çalışmıyor derken ekranı kilitlemiyor ama basılı tuttuğumda telefonu kapatıyor. Yani yazılımsal bir şey gibi. Bir de otomatik olarak kilitlendiğinde açılmıyor ekran yani o sıra yine çalışmıyor. Kilitli ekranı şarja taktığımda açıyorum ancak.

Lumia telefonları bilirsin şarjdayken tel kapanmaz. Benimki şarjda değilken de kapanır gibi olup tekrar açılıyor. Yani telefon kendini şarj oluyor sanıyor heralde.

Yazılımsal olduğunu düşünüp telefonu sıfırladım. İlk 2 gün soroun olmadı sonra tekrar başladı. Telefonu alalı 3 yıl oldu garantisi falan da kalmadı. Nette biraz araştırdım birçok kişi aynı sorundan şikayetçi ama kendime göre bir çözüm bulamadım. Daha önce bu sorunun üstesinden gelen ya da bilgisi olan yardım edebilirse çok mutlu olurum.

Edit: @Lawnate hocam zamanında sen de sanırım bu sorunlarla karşılaşmışsın. Şimdiye kesin değiştirmişsindir ama çözebilmiş miydin?

Kardeş geç oldu biraz ama 2. telefonumu alıcam lumianın üstüne tuş sorununu da serviste halletmiştim içine kaçmış kilit şeyi yazılımsalsa bilemiyorum benim arıza mekanikti

• Telefonu 2. kez sıfırladım bu kez düzeldi. Ben de yakın zamanda değiştiricem büyük ihtimal. Lumia dan sonra ne kullandınız. Şu an ne almayı planlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Telefonu 2. kez sıfırladım bu kez düzeldi. Ben de yakın zamanda değiştiricem büyük ihtimal. Lumia dan sonra ne kullandınız. Şu an ne almayı planlıyorsunuz?

S4 var elimde bikaç güne allahın izniyle iphone se ya da galaxy s7 alıcam ikisinin arasındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    kilit ekranı bildirim sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.