Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
8
Favori
15.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaş, geçen %11, N11 kampanyasından almış olmalı
  • 2. kez lumia 525 siparişimiz iptal edildi, parası hemen geri verildi. 1.sinde 35TL çek vermişlerdi, bunda 2 tane 10tl verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 15 Ekim 2014; 21:17:22 >
  • yahu bu basiretsizlere karşı napacağız. 10 lira hediye çeki vermiş münasebetsizler.
  • hocam bu paralara aldığın androidden iş çıkmaz yalnız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

yahu bu basiretsizlere karşı napacağız. 10 lira hediye çeki vermiş münasebetsizler.

Ne yapacaz hocam bir daha bir şey almayacağız. Bugün beni aradılar açmadım. 10 TL çekleri de kendilerinin olsun. Hiç memnun kalmadım tuttukları işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

2. kez lumia 525 siparişimiz iptal edildi, parası hemen geri verildi. 1.sinde 35TL çek vermişlerdi, bunda 2 tane 10tl verdiler

böyle giderse telefon bedavaya gelecek
  • Şuan en ucuz nerden alabilirim lumia 525 ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xephrial

Şuan en ucuz nerden alabilirim lumia 525 ?

Şuan n11de %11 indirim + 11TL yeni üyelik indirimiyle 353TLye alınabiliyor.
  • quote:

quote:

Kliksadan aldım 400e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Alınamıyor. İptal ediyor satıcı anında. 387 liraya başka bir satıcıdan aldım. Gönderir diye umuyorum. Kliksa ve teknosada bu ürünün stoğu olduğuna inanmıyorum. Kliksadan almayı denemedim bile bu nedenle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

Alınamıyor. İptal ediyor satıcı anında. 387 liraya başka bir satıcıdan aldım. Gönderir diye umuyorum. Kliksa ve teknosada bu ürünün stoğu olduğuna inanmıyorum. Kliksadan almayı denemedim bile bu nedenle.

N11'den mi aldınız ?

387 liralık ilan göremedim,en düşük Kliksa'nın verdiği ilan gözüküyor.

Ayrıca bunu mu 620'yi mi tercih etmeliyiz..

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    620 eski bir model. 3.8" ekranı var. 512mb ram'i var.
    525 daha yeni. 4.0" ekranı var. 1024mb ram'i var.

Nokia lumialarda numaralandırma yanıltıcı olabiliyor.
    Ben aşağıdaki ürünü aldım. Daha ucuzu da var ama ilana güvenemedim.
    Kanyonshop'dan 3 rengi de almayı denedim 3'ünde de reddedildi olarak güncellendi.

http://www.n11.com/nokia-lumia-525-5mp-kamera-P29221365
  • darkexorcist kullanıcısına yanıt
    Anladım.

450 tl çok ama yalnız.409'a kliksa veriyorsa alırım yoksa şimdilik kısmet değilmiş der beklerim.

Beyazını alacağım,acaba denemeye değmez mi,yoksa direk red mi yeriz bilmiyorum.

• ben turuncu ve sarıda direk red yedim. Ne saçma iş yahu. Neymiş %11 den faydalanmak istiyorsanız yeni hesap açınmış. İyice şamaroğlanına çevirdiler. 353 TL den bana bu ürünü vermezlerse ben bu n11 i her platformda kötülemek için elimden gelen herşeyi yaparım arkadaş. Resmen üçkağıt dönüyor ortada.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    n11.com'un suçu değil. Kanyonshop satınalma sonrası stok kıyaslaması yapıp iptal ediyor. Ürün stoklarda yok. Kliksa'nın ürünleri kaldırması lazım.
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    448TL %11 indirim ve 11tl yeni üyelik kuponu ile 387TL oluyor.
    387TL'ye alınabilecek daha iyi bir telefon piyasada yok.
    Kanyonshop kesin iptal ediyor hepsini denedim fakat dilerseniz 409TL'den kliksa.com'dan almayı deneyebilirsiniz.
    Büyük ihtimalle üzerinden bir hafta geçtikten sonra ne oldu benim sipariş diye ararsınız. İki gün sonrada stoklarda yokmuş diye iptal ederler.
  • darkexorcist kullanıcısına yanıt
    gNasıl bir stok kıyaslamasıymış biz niye göremiyoruz. Madem stok yok belirtsinler orada. Durduk yere mağdur ediliyoruz. Geri gelecek olsada gitti 700 lira limit kalmadı alamıyorum bişey.
  • quote:

quote:

quote:

Kliksadan aldım 400e

Alıntıları Göster
    1430 mah ney arkadaş ya. bunu alırsan heryerde sarj cihazı taşımak zorundasın. 350 lira daha koyup 3400 mah lık lumia 1320 alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

1430 mah ney arkadaş ya. bunu alırsan heryerde sarj cihazı taşımak zorundasın. 350 lira daha koyup 3400 mah lık lumia 1320 alın.

1320 bunun 2 katı Ayrıca 1 günü çok rahat çıkarıyor. Arka plan verileri kapalıyken de 4 gün yatış halinde duruyor.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Onu kliksa'ya söyleyeceksiniz. Limitinizi kontrol edin. Bana ödemenin ardından iade yapmışlar. Limitim eksilmedi bu nedenle.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.