Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
8
Favori
15.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

yahu hoş diyosun da şarjı ne yapıyor o navigasyon birde onu anlatsana o bayan güzel güzel anlatıyor ama pili bitiriyor kısa sürede..
    ya yardan ya serden vazgeçeceksiniz ikisi aynı anda olmuyor o pil ömrüyle...

zaten navigasyon, sarj cihazsız kullanılmaz. bunun için üretilmiş cihazları dahi uzun süre sarjsız kullanamazsınız. bunu kusur olarak lanse etmeniz hoş değil
  • Cihazi bugun inceledim biraz magazada yazilim dokunmatik falan gayet iyi ama tasarimini hic begenmedim . Tutusu falan rahat olsada kalitesiz duruyordu. Ayrica Sari renkliydi teshirdeki. Arkasi neredeyse sanayide kullanilmis gibi kapkara olmustu. Silmiyormusunuz cihazlari dedim. Gecmiyor ki dediler. Gercektende cikartti bezi spreyi sildi gecmedi. O an sogudum iyice..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    harcıyoruz bakalım ya 1 senelik :)
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    O zaman başlığıda navigasyon fırsatları diye değiştirelim

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    hay maşallah hocam. Son ay atılım yapmışsın baya

• Satışa mağazalarda devam ediyorlar, bu durumda Paypal indiriminden faydalanılamıyor tabi ki. Bunun yerine 39 TL hediye çeki veriyorlar.
    Ancak, mağaza aramasında şöyle bir uyarı çıkıyor:

"Ürün mağazamızda teşhir ürünü olarak sergileniyor olabilir. Lütfen ürün hakkında bilgi almak için mağazamızı arayınız."

Web'den alırken de böyle bir uyarı var mıydı yok muydu dikkat etmemiştim.

http://www.teknosa.com/urunler/125071197/nokia-lumia-525-black-akilli-telefon
  • N11'den hangisini ucuza alabiliriz arkadaşlar.

Annem için düşünüyorum.Kamerası iyi olması ve telefon görüşmesi yapması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

525 i modem olarak kullanabilir miyim?

Hocam tum telefonlari modem olarak kullanabilirsin, android/wp/ios.

Yalniz wp "simdilik" wifi hot spot destekliyor.
    Android cihazlar hem wifi hot spot hem de usb den internet paylasimi destekler. Ios'u bilmiyorum, tahminen o da sadece wifi hot spot

ios ikisinide destekler. suan en uygun nerde var bu telefondan?
  • Dün gece yarısından önce N11 indirimiyle forudan bir arkadaşın ücretsiz kullandırdığı çekle aldım, avantajixle 360 a geldi.
  • 9 ekimde konu açılmadan önce bu fiyattan almıştım. Teknosa hala kargolamadı ürünü. Stokta yok diyip göndermeyecekler sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

9 ekimde konu açılmadan önce bu fiyattan almıştım. Teknosa hala kargolamadı ürünü. Stokta yok diyip göndermeyecekler sanırım.

benim sipariş de hala hazırlanıyor modunda. iptal edecekler heralde, paypal kampanyasına alt limit koymadıklarına yanıyorlar kanımca
  • quote:

9 ekimde konu açılmadan önce bu fiyattan almıştım. Teknosa hala kargolamadı ürünü. Stokta yok diyip göndermeyecekler sanırım.

Konuyu açtığım gunun sabahı aldım.ertesi gün öğlen elimdeydi telefon.

• tavanic500 T kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve kliksa ile bunu hep yaşıyorum. Nasıl bir sistemleri varsa siparişi göndermeyi unutuyorlar resmen. Sipariş sırası diye birşey de yok anlaşılan. Sizden bir gün önce aldığım telefon hala gönderilmedi fakat 12 ekimde aldığım beyaz arka kapak bugün geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavanic500

quote:

Konuyu açtığım gunun sabahı aldım.ertesi gün öğlen elimdeydi telefon.

O halde ben biraz geç aldım belki de ürün kalmadı falan. Bekleyelim bakalım bir süre. Olmadı cayarız napalım
  • zenfone4 mü 525 mi ?
  • paypal indirimi ile elimizde bulunan indirim kodunu da kullanabiliyor muyuz deneyen oldu mu arkadaşlar?

• Selam,
    Bende N11 üzerinden kliksadan pazar sipariş vermiştim, dün kargo ile ürün elime ulaştı. Bence fiyatına gör on numara cihaz. Tek sorunu kamerada flaş olmaması diyebilirim. Fotografla fazla işim olmadığı için beni fazla etkilemiyor. Şimdilik memnunum.
  • 10 Ekim akşamı sipariş verdim halen hareket yok.
    Teknosa.com'dan ilk alışverişimdi, hayal kırıklığına uğradım şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

10 Ekim akşamı sipariş verdim halen hareket yok.
    Teknosa.com'dan ilk alışverişimdi, hayal kırıklığına uğradım şimdiden.

Paypal fırsatı iyiydi.umarım sorunsuz eline geçer hocam.

• Dileğiniz için teşekkür ederim.
    Biraz önce Müşteri ilişkilerine de yazdım, bakalım ne olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 14 Ekim 2014; 17:36:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.