Şimdi Ara

Lumia 535 ve Windows Phone deneyimim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 535 hakkında genel deneyimlerimi, sıkıntılarımı, gözlemlerimi ve bu 5 aylık windowsphone deneyimimi sizlere anlatmak için açmış bulunuyorum burayı..

Lumia 925 ve 535 arasında kalıp 535 alan birisiyim.Birine çok ısınıyor, eski dendi 535e yeni dendi falan fistan.
    Lumia 535 1.2 Ghz Snapdragon s200 4 çekirdek işlemci ve 1 gb ramli lumia.Oyun deneyimlerim oldu fakat dokunmatiği o kadar kötü ki bir dream soccer bir car parking oynayamıyorsunuz.Gaza basıyorsun direksiyon dönmüyor falan.Ayrıca subway surfers de bile takılmalar oluyor.Lumia 625 i var arkadaşın getirdi bi test ettik 512 ramli cihaz 535 i 5e katlar.Asphalt yüklemiş falan gram kasma yok.Benim ki de car parkingde takılıyor.Isınma olayı da var geçmeden söyliyeyim.Telefonun Üst tarafı 15 dk asphalt 8 sonrası yemek pişirmelik kıvama geliyor yada fazla olmasa bile beni rahatsız ediyor.Cebimde kendi kendine kapanıp açılmalar, başkalarını araması falan cins cins sorunlarla karşılaştım.O lumia 520 de bile olan stabilite bunda yok arkadaşlar ana menüye kasarak dönmesi mi dersiniz, sözlükten ödev yaparken sürdülüyorda takılıp telefonun kendini yeniden başlatması mı dersiniz bilmiyorum.Hafıza kartına normalde uygulama kurabilirken bu telefonda SD Cart seçtiğimde İlgilenmeniz gereken bir sorun var diyor yüklemiyor 120 kere tıklamışlığım var olmuyor.Telefon sim kartı bazen tanımıyor çıkarıyorum üflüyorum bekliyorum tanıyor falan.Hadi bu söylediğimde sim kartımda bişey olabilir bu sorunu telefona atmayabilirsiniz.
    Ayrıca ekran piksellerini sayabilirsiniz arkadaşlar özellikle küçük yazılarda.Ve ayrıca Işık Yüksekte olduğu halde (Ekran ayarlarında da güneş parlaklığı açık) halde Güneşte ekranı doğru dürüst göremiyoruz arkadaşlar.

Bir diğer cinslik Sensörlerin koyulduğu yer.Kameranın hemen yanı olması sebebi ile sol elde konuşurken ekran sönmüyor yada sönüp açılıyor falan, hoparlör açılıyor.
    Mesaj yazıyorum iki parmak hızlı hızlı yazarsınız ya bi bırakıyorum telefonu kendi kendine jjjjjj yapıyor kkk yapıyor yolluyor falan.

Bunlar tamamen benim yaşadığım sıkıntılar arkadaşlar, forumda lumia 535 lerine 5 parmak algılatabilen arkadaşlar da var.Ben kendi deneyimlerimi yazdım.

Bu kadar eksilerini saydık nelerini mi sevdim telefonun sayayım ;

Şarjı benim için çok iyi En maksimum kullanımda bile geceye kadar %20 şarjım kalıyor.Normal bir kullanımda ise 2 gün rahat yetiyor.3. günü de görmüşlüğüm var hani.

Kamerasının ön kamerası zaten güzel 5 mpx çok güzel selfieler çekebiliyosunuz, Arka kameranın 5 mpx olmasına bakmayın Lens i size mükemmel çekimler sunuyor fotoğrafları atarım buraya da.Kamera 5 e 5 mpx olmasına rağmen çoğu 8 mpx lerden güzel fotoğraflar çekebilirsiniz kuşkusuz.

Pili çıkabiliyor hafıza kartı 128 e kadar destekliyor bu ikisi benim için çok iyi.

Tasarımı beğeni topluyor, kapak değişebiliyor bunlar benim için güzel şeyler.

Windows Phone için ise fikrim daha pişmemiş, doğum günü hatırlatması facebookun kişileri eklenmesi ve navigasyon falan süper hakkını yedirtmem kesinlikle ama Windows Phone için daha zaman var diye düşünüyorum.İş için Lumia 1520 falan çok güzel gider çok iyi yani.Ama bu kadar microsoft ve windows phone atraksiyonu yeter benim için artık mağazayla cartla curtla uğraşmak istemiyorum çünkü sıkıldım.

Son tavsiyem Nokianın lumiasını alın Microsoft beni hayal kırıklığına uğrattı 3 aydır mahkemeyle uğraşıyorum iade edebilmek için.

Kendi deneyimlerim ve fikirlerimdi herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 28 Ocak 2016; 21:43:48 >

• Microsoft markalı lumialar için sanki erken gibi. Keşke 540 ülkemize gelseydi. Lumia 640 ve 940 bekliyelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya sürülen bir cihazda bu kadar bariz bir hata varsa ve üretici bu konuda çaresizse sözün bittiği yerdeyiz demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsinma sorunu tum Windows Phone telefonlarda var. İsletim sistemi islemciye cok yukleniyor.

• Daha önce bir konun daha vardı umarım telefonu iade edip paranı alabilirsin,Allah yardımcın olsun.

Telefona gelirsek teknoloji şans işi ki Lumia 535'in dokunmatik olarak problemi olduğunu biliyordum, güncellemeler yayınlanmasına rağmen sorun yaşayan kullanıcılar olduğunu okudum sende bunlardan birisin muhtemelen.Lumia serisin en çok satan telefonu olmak üzere olan bir telefonda bu tür hatalar kabul edilemez birçok kullanıcıda önyargı oluşturdu.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    haziranda sonuçlanacak dava inşallah iade alıcaklar.Beni kendinden soğuttu lumia artık uğraşmak istemiyorum bir de bir sürü arkadaş çene yapıyor etrafımda demedik mi sana lumia alma diye lumia ne diye ses çıkaramıyorum.
  • yazıyorum ki biraz daha belki bilinçlenilir, duyuyorum ki sağdan soldan alan arkadaşlar varmış nereye başvurucaz falan sorular geliyor o yüzden yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

yazıyorum ki biraz daha belki bilinçlenilir, duyuyorum ki sağdan soldan alan arkadaşlar varmış nereye başvurucaz falan sorular geliyor o yüzden yani.

En iyisini yaptınız emin olun umarım mahkeme süreci istediğiniz gibi sonuçlanır.

• Umarım kardeşim çünkü çok sıkıntı çektim şu cihaz yüzünden. Yardımcı olan ve destek veren arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Umarım kardeşim çünkü çok sıkıntı çektim şu cihaz yüzünden. Yardımcı olan ve destek veren arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.

Bizde o yollardan geçtik uzun ve sıkıcı bir hikaye hocam.

• Aynen öyle illallah ettiriyorlar

• 625te 1gb ram olsa lumia tarafının orta ve düşük segmentte en efsane modeli olabilirdi, cidden çok sorunsuz bir cihaz.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Lumia serisini tanıma fırsatı bulduğum ilk cihaz o kadar akiciydi ki.Lumia olayını o telefondan öğrendim ve çok hoşuma gitmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 735de aynı subwayda dahi takılmalar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.