Şimdi Ara

Lumia 540 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süredir s4 kullanıyordum ve kardeşime verdim şuan telefonsuzum bugünde a101 de 450 tl ye lumia 540 gördüm (535 in güncel hali) sınava hazırlandığım için çok para harcamak istemiyorum sizce lumia beni s4 ten sonra üzermi ? Lumia yerine 2. El GM 4g vb cihazlar almak dahamı mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorsanız uzak durun. Onun dışında fiyatına göre gayet iyi. Donanıma fazla takılmayın Windows Phone 8.1de bütün Lumia cihazların performansı gayet iyi. 10 ile ne hale gelir bilemem tabi.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Zaten sosyal medya için alıyorum facebook whatsapp ve inşa kullanıyorum ayrıca internetten takılırım tatmin etmezmi Windows phone

• quote:

Orijinalden alıntı: knynmz38

Zaten sosyal medya için alıyorum facebook whatsapp ve inşa kullanıyorum ayrıca internetten takılırım tatmin etmezmi Windows phone

Kişiye göre değişir birazda. 8.1deki Instagram uygulaması rezil onu geçin direk. 6tag gibi alternatifleri var ama yinede gerçeğinin yerini tutmuyor.
    540ta W10 performansı nasıldır bilemiyorum.
    Facebook uygulamamız pek iyi değil kısmetse yakında iOS uygulaması gelecek o zaman göreceğiz. W10daki Instagramda iOS portu ve gayet güzel çalışıyor donması, takılması yok.
    Whatsapp bana göre berbat durumda 8.1de bile açılması 4-5sn sürebiliyor ve geri dönerken falan sıkça sürdürülüyor yazısını görüyorsunuz. W10da açılması bazen 3-4sn bazende 8-9snyi buluyor. Arayüzüde çok ilkel.
    Snapchat yok onu da düşünün sosyal medya konusunda yetersiz bi platform. Internette gezme konusunda Internet Explorer (8.1) ve Edge (10) gayet iyi. Sorun yaşamazsınız o konuda.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Beni hayal kırıklığına uğrattı wp ozaman senelerdir hiç yol katedememiş sosyal medyada sıkıntı yok deseydiniz çok mutlu olacaktım ama şimdi bunu bile bile nasıl alayım

• quote:

Beni hayal kırıklığına uğrattı wp ozaman senelerdir hiç yol katedememiş sosyal medyada sıkıntı yok deseydiniz çok mutlu olacaktım ama şimdi bunu bile bile nasıl alayım

Gelişme oldu, olmadı değil ama 2 sene önce Wp kullanmış ve bırakmış birisi şimdi eline W10lu bi Lumia alsa göreceği tek şey gelişen sistem uygulamaları. Diğer şeyler hep aynı. Yakında gelecek ve gelişecek hikayesi hala devam ediyor. Fiyatı 450tl olması lazım o fiyata daha iyisinin bulunacağını sanmıyorum hani 500tlye alınan bi androidden hayır gelmez 6 aya başlar kasmaya. 540 en azından kasmaz donmaz. 512mbli telefonlarımızı 8.1 ile hala ilk günkü gibi kullanabiliyoruz. W10mu? Hiç sormayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Gelişme oldu, olmadı değil ama 2 sene önce Wp kullanmış ve bırakmış birisi şimdi eline W10lu bi Lumia alsa göreceği tek şey gelişen sistem uygulamaları. Diğer şeyler hep aynı. Yakında gelecek ve gelişecek hikayesi hala devam ediyor. Fiyatı 450tl olması lazım o fiyata daha iyisinin bulunacağını sanmıyorum hani 500tlye alınan bi androidden hayır gelmez 6 aya başlar kasmaya. 540 en azından kasmaz donmaz. 512mbli telefonlarımızı 8.1 ile hala ilk günkü gibi kullanabiliyoruz. W10mu? Hiç sormayın.

Alıntıları Göster
    A101 den bugun aldım. Bir kaç gün sonra deneyimlerimi ileteceğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adabay

A101 den bugun aldım. Bir kaç gün sonra deneyimlerimi ileteceğim..

Hangi telefondan geçtiniz ilk izlenimleriniz nasıl

• Sınava hazırlanıyormuşsun yeter de artar bile bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Sınava hazırlanıyormuşsun yeter de artar bile bence.

Benimde düşüncem o yönde yoksa s4 bile tatmin etmiyor whatsapp olayı kafamda soru isareti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Sınava hazırlanıyormuşsun yeter de artar bile bence.

Benimde düşüncem o yönde yoksa s4 bile tatmin etmiyor whatsapp olayı kafamda soru isareti

Alıntıları Göster
    whatsapp bence yeterli. En azından sürekli güncelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Temel fonksiyonları fotograf grup felan güzel calısıyormu peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Temel fonksiyonları fotograf grup felan güzel calısıyormu peki

Alıntıları Göster
    şarjı nasıl iyi gidiyor mu

facebook vatsap yutube video izlicem

ama batarya cok onemli

sony xperia sola mt27i maduruyum

• knynmz38 kullanıcısına yanıt
    Ben bir sıkıntısını görmedim, dediğim gibi sürekli güncellenen bir uygulama. Güncellendikçe hatalar varsa düzeltilecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart666

ama batarya cok onemli

Mevcut telefonunuzdan iyi gidecektir şarjı wp stabil bi sistem

• quote:

quote:

ama batarya cok onemli

Alıntıları Göster
    Facebook beta Messenger için görüntülü konuşma ve arama Instagram hali hazırda geldi.
    Ancak şuan Messenger için görüntülü konuşma ve arama kullanılamıyor bi sonraki güncellemede işlevsel hale gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Facebook beta Messenger için görüntülü konuşma ve arama Instagram hali hazırda geldi.
    Ancak şuan Messenger için görüntülü konuşma ve arama kullanılamıyor bi sonraki güncellemede işlevsel hale gelir.

teşekkürler zaten görüntülü konuşma felan önemli değil benim için temel fonksiyonlar çalışsın yeter
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

teşekkürler zaten görüntülü konuşma felan önemli değil benim için temel fonksiyonlar çalışsın yeter

Alabilirsin ancak yıldönümü güncellemesi gelene kadar(29 Temmuz) tam kapasite kullanamayacağını düşünüyorum.
    Threshold 2(TH2) yerine Redstone(RS) gelecek büyük ihtimal şu cihazlar daha da güzel olacak.

• quote:

quote:

ama batarya cok onemli

1 gb ram

korkutuyor

:S
  • Lumia 540 konusunda düzgün bir bilgi bulamadım ama hediye alacağım kişiye yeter diyerek dün bir tane aldım. Sorunları yazayım belki yardımcı olan birisi çıkar. Ben cihazı alacağım kişi Facebook ve Whatsapp kullansın diye aldım gerisi önemli değildi ama bunlarda da sıkıntı söz konusu.

1- Whatsapp geç açılıyor ve gruplardan çok mesaj gelirse uygulama kitleniyor.
    2- Whatsapp'da ne wifi ile ne turk telekom 3G ile resim ve video gitmiyor. (Bunun ülkedeki şu anki durumla alakalı olma ihtimalide var)
    3- Whatsapp'da mesaj gelince bildirim gelmiyor.
    4- Whatsapp güncel olmasına rağmen sürüm kontrolünde bazen eski sürüm kurulu sanıyor.
    5- Facebook uygulamasında üye olduğunuz bir grupta fazla mesaj varsa sayfayı yüklemiyor veya programdan atıyor.

Başka uygulamalarda da değişik sorunlar gördüm ama bu ikisi lazım olduğu için gerisi önemli değil.

Windows 10'a güncellersem bu sorunlar çözülür mü yoksa daha mı kötü olur? Ona göre sürüm yükseltme yapacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.