Bildirim
LUMIA 620 TUŞ IŞIKLARI YANMIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Karanlık bir ortamda denediniz mi? -
Tabi elimle kapatıyorum sensoru yine yanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman bilemicem. Karanlık bir ortama geçip veya sensörü elle kapatıp, ekranı kilitleyip açınca yine de yanmıyorsa yazılımsal veya donanımsal bir olay var. Testlerde yanıyor demişsiniz. Belki fabrika ayarlarına çevirip tekrar deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 8 Şubat 2015; 22:56:54 > -
Ayarlar>ekran>pil koruyucusu açık mı?
Hocam hardriwe test tarzı uygulamalar var. Ondan deneyin yanmıyorsa eğer donanımsaldır sizinde tahmin edeceğiniz üzere servise gitmesi gerekir
Donanım testlerinde yanıyor, pil tasarrufu kapalı. Neyse sağolun arkadaşlar, w10 ile belki düzelir. Çok teşekkür ederim hepinize.
Keşke benimde yanmasa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı şeyi yazacaktım:) -
bende de vardı bu sorun. 920 kullanıyorum. şu şekilde çözebilirsin ; settings -> display -> battery saver brightness'ı kapaman lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X