Şimdi Ara

MSI power tuşundaki turuncu ışık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bugün fark ettim ki bilgisayarın power tuşundaki ışık bazen mavi bazen turuncu ve biraz baktım ki bu turuncu ışık nvidia ekran kartının aktif olduğunun göstergesiymiş. Turuncu ışığın sürekli yanmasından dolayı internette birazcık araştırma yaptım ve forumdaki kullanıclardan bazılarındada olduğunu gördüm ve bugün ilk aldığımdaki verilen dvd ile driverları uptade ettim ilk başta mavi olmuştu ama fark ettimki aslında olay steam miş Steam açıldığında turuncu oluyor diğer türlü ise mavi oluyor. Fakat turuncu olduğu zamanlarda şarjı daha hızlı gidiyor ama ben steamden arkadaşlarla konuşmayı seviyorum. Nvidia ekran kartının bu kadar uzun süre aktif kalması bilgisayara veya ekran kartına zarar verir mi acaba ?
    Şİmdiden teşekkürler.

• Anladığım kadarıyla tam güçte çalışıyor turuncu yandığı zaman, bilgisayarınıza zarar vermez ama bataryanizi daha çabuk bitirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sıkıntı bende de var 2-3 gündür bende bütün programlara bakmıştım hangisini ekran kartıyla çalıştırıyor diye ama bulamamıştım steamse kötü oldu :D steam full açık zaten ama şimdi nvidia denetim masasından kapatmayı deniyecem
  • evet dediğim şekilde oluyormuş nvidia denetim masasından program ayalarına gel ordan steam i bul entegre grafik ayarını seçip uygula o zaman düzeliyor sanırım bu steam in son güncelemesinden sonra böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH - A

evet dediğim şekilde oluyormuş nvidia denetim masasından program ayalarına gel ordan steam i bul entegre grafik ayarını seçip uygula o zaman düzeliyor sanırım bu steam in son güncelemesinden sonra böyle oldu

Evet sanırsam öyle oldu :D En azından düzeltebilmiş olmakta birşey.
  • Bu sorun bende de oluyordu takıntılı birisi olduğum için biraz üzerine gittim. Geforce Experience programından paylaşım kısmını kapattım sorun düzeldi. Denemekte fayda var.
     MSI power tuşundaki turuncu ışık.
  • Turuncu ışığın sürekli yanması yani harici ekran kartının devrede olması laptopuna zarar vermez. Sadece fan devri biraz artar o kadar.
  • JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    Laptopa zarar vermez tabi ama harici ekran kartının çalışmasıyla fark edilecek şekiölde laptop daha fazla ısınma yapıyor. Advanced system care uygulaması fark etmeden kullanabiliyor pcde yüklü ise kaldırınca sorun düzelebilir
  • Harici ekran kartı devreye girdiği zaman power tuşu turuncu renkte yanar. Nvidia kontrol panelinden masaütü uygulamalarında dahili ekran kartını kullan seçeneğini aktif hale getirirsen sorunun çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.