Şimdi Ara

Lumia 625 Dokunmatik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun yaklaşık 1 ay önce ekranı kırıldı. Yani yüzüstü yere düşüp çatladı ama 1 aydan bu yana görüntü dışındı ekranda ve dokunmatikte hiçbir sorun yaşamamıştım ta ki 2 gün öncesine kadar. Çok saçma ama telefonumun sadece orta kısmında bi sorun oluşmaya başladı. O kısım şuan dokunuşumu algılamıyo ve oraya hiçbir şekilde etki edemiyorum. Klavyede de ''asdfghjklşi'' kısmı yani klavyenin orta kısmındaki harflerin hiçbirine basamıyorum. İlk günden bu yana bu sorunla karşılaşmış olsam hiç beklemem servise veririm ancak 1 ay sonra sadece belirbi bir yerde böyle bir sorun oluşması ve aç kapa yapınca kısa bi süreliğine de olsa normale dönmesi aklımı karıştırıyor. Eninde sonunda servise götürüp göstereceğim ancak yine de fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum

• orta kısım daha fazla hasar görmüş olabilir bence en kısa sürede servise verin yada model yükseltebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım haklısınız benim aklımı kurcalayan sadece bu sorunsalın 1 ay sonra ortaya çıkmış olmasıydı. En kısa sürede servise götüreceğim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.