Şimdi Ara

Lumia 630 Kilit Ekranında Yaşanılan Sık Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlamadığım bir durum var diğer lumia modellerinde varmı bilmiyorum.

Çok sık tekrarlayan 2-3 günde bazen haftada bir durum var.Telefon normal kilitliyken yantuşa basıp ekran geliyor bildiğiniz işte yukarı kaydırıp ekranı şifre yazıyorum normal girmek için ama bu durum oluştuğunda ekrana dokunduğumda telefon tepkisiz kalıyor.Ne arkada program açık ne başka bişey acayip bir durum donuyor kalıyor batarya sökmeden kendine gelmiyor reset tuşlarıda falanda işlemiyor anca batarya çıkarırsak.

Şimdi benim kilit ekranında sadece yapmasından dolayı şundan kuşkulanıyorum doğal olarak kilit ekranına koyduğum foto ile mi alakası var yoksa başka bişeymi çözemedim.Sorunun çözümünü bilen varmı yoksa bu hatayı microsofta falan kime bildiricez biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Bir kere ayarlardan sıfırladım telefonu bide Nsu ile yeniden yükledim gene aynı olay tekrarlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha açıklar mısınız sorunu ? Şifrenizin son rakamını yazdıktan sonra telefon hiç tepki vermiyor mu, ana ekran mı gelmiyor ?

Bende eskiden kilit ekranı geliyordu ama yukarı kaldırılmıyordu, kilitleyip birdaha açmak gerekiyordu veya aramalarda oluyordu bu durum. Düzeltildi heralde uzuun zamandır olmadı böyle bir şey.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Hocam şifremi yazamıyorum dediğiniz gibi şifreyi yazmak için ekranı yukarı sürüklediğimde bir cm bile yukarı gitmeden donuyor kalıyor tepkisiz kilit ekranında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 14 Ocak 2015; 9:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam şifremi yazamıyorum dediğiniz gibi şifreyi yazmak için ekranı yukarı sürüklediğimde bir cm bile yukarı gitmeden donuyor kalıyor tepkisiz kilit ekranında

Sorun yaptığında çözüm bulmuştum kendi kendime. Alttaki tuşları sertçe silince kendine geliyordu telefon ama L630'da hiç tuş yok ve burumda yardım edemeyeceğim :/

• Bende karşılaşıyorum. Kilitleyip bidaha açıyorum geçiyor. Buyuk bile sorun değil. Kilit tuşuna yatım basarsam böyle oluyor. Sert basınca sorun olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    İşte bendeki bataryayı çıkartmadan düzelmiyor donup kalıyor öle pek çözümü yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 14 Ocak 2015; 14:25:12 >
  • quote:

Arkadaşlar anlamadığım bir durum var diğer lumia modellerinde varmı bilmiyorum.

Çok sık tekrarlayan 2-3 günde bazen haftada bir durum var.Telefon normal kilitliyken yantuşa basıp ekran geliyor bildiğiniz işte yukarı kaydırıp ekranı şifre yazıyorum normal girmek için ama bu durum oluştuğunda ekrana dokunduğumda telefon tepkisiz kalıyor.Ne arkada program açık ne başka bişey acayip bir durum donuyor kalıyor batarya sökmeden kendine gelmiyor reset tuşlarıda falanda işlemiyor anca batarya çıkarırsak.

Şimdi benim kilit ekranında sadece yapmasından dolayı şundan kuşkulanıyorum doğal olarak kilit ekranına koyduğum foto ile mi alakası var yoksa başka bişeymi çözemedim.Sorunun çözümünü bilen varmı yoksa bu hatayı microsofta falan kime bildiricez biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Bir kere ayarlardan sıfırladım telefonu bide Nsu ile yeniden yükledim gene aynı olay tekrarlanıyor.

Parolayı kaldırıp 1 hafta deneyin?Ayrıca Ayarlar-->Çocuk odasını açın.-->Kilit ekranında sol'a çekin ve çocuk odasını göreceksiniz.-->Orada deneyin,kilitlenme olup olmadığına .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilit ve ses açıp kapama tuşlarının 3une birden bas 5-10saniye kadar. Arada bir oluyor ciddi bir şey değil merak etmeyin

• Hocam çocuk odası işimi görmez şifreli kalması lazım ama şifresiz 1 hafta kullandım ilk aldığımda wp yi çözmek için bi sorun çıkmamıştı.

Hocam kitlenirse 3 tane tuşa basın demişsiniz bu telefona reset falan atmıo dimi veri kaybı yaşatarak yoksa bi kendinemi getirio dediğiniz tuş kombinasyonu ?

• quote:

Hocam çocuk odası işimi görmez şifreli kalması lazım ama şifresiz 1 hafta kullandım ilk aldığımda wp yi çözmek için bi sorun çıkmamıştı.

Hocam kitlenirse 3 tane tuşa basın demişsiniz bu telefona reset falan atmıo dimi veri kaybı yaşatarak yoksa bi kendinemi getirio dediğiniz tuş kombinasyonu ?

Telefonu yeniden başlatıyor korkulacak bir şey yok,veri kaybı yaşamazsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.