Şimdi Ara

Lumia 720 Güncelleme windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 720 cihazımız ne zaman Windows 10 olacak arkadaşlar bir bilgi,bir haber var mı?
    2,5 yıl oldu artık iyiden iyiye sıkılmaya başladık telefondan ve uygulamaların yokluğu ve yetersizliğinden???

Sadece 720 için değil herhangi bir lumia'dan Windows 10 alan oldu mu?

• Birkaç ülkede final sürümü yayınlanmaya başlandı, ancak tüm cihazları kapsamıyor bu olay. Şu anda Türkiye'de yayınlanmaya başlasa bile, kullanmakta olduğum Lumia 1520'ye verilmeyecek mesela. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Windows 10 Mobile gelmeden bitmiştir. Maddi durumum el verse, çoktan başka platformlara geçmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Birkaç ülkede final sürümü yayınlanmaya başlandı, ancak tüm cihazları kapsamıyor bu olay. Şu anda Türkiye'de yayınlanmaya başlasa bile, kullanmakta olduğum Lumia 1520'ye verilmeyecek mesela. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Windows 10 Mobile gelmeden bitmiştir. Maddi durumum el verse, çoktan başka platformlara geçmiştim.

geçende övüyordun windows 10'u hani cihazından da çok memnundun
  • Lumia 1520 hiç mi almayacak? Anlayamadım tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Lumia 1520 hiç mi almayacak? Anlayamadım tam olarak?

Alacak ama şuan alacaklar listesinde değil sırayla hepsine gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Birkaç ülkede final sürümü yayınlanmaya başlandı, ancak tüm cihazları kapsamıyor bu olay. Şu anda Türkiye'de yayınlanmaya başlasa bile, kullanmakta olduğum Lumia 1520'ye verilmeyecek mesela. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Windows 10 Mobile gelmeden bitmiştir. Maddi durumum el verse, çoktan başka platformlara geçmiştim.

Başka birisiyle karıştırıyorsun dostum. Ben hiçbir zaten övmemişimdir Windows Phone ya da Windows 10 Mobile'ı. Kamera, malzeme kalitesi, dizayn ve uzun şarj ömrünü övmüşümdür o kadar. Hatta birçok kez kovulmuşluğum var Windows 10 Mobile konusundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Başka birisiyle karıştırıyorsun dostum. Ben hiçbir zaten övmemişimdir Windows Phone ya da Windows 10 Mobile'ı. Kamera, malzeme kalitesi, dizayn ve uzun şarj ömrünü övmüşümdür o kadar. Hatta birçok kez kovulmuşluğum var Windows 10 Mobile konusundan.

olabilir hatırlamıyorum tam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.