Şimdi Ara

Lumia 820 aldım, düşüncelerim burda. (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajım bulunsun güzel şeyler var gidi teşekkürler
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    o dediğiniz olay belki, ama belki yeni çıkan ürün için geçerli olabilir. Ama üzerinden 250 gün geçince şarjının biraz da olsa azalmasına şaşmamak lazım. Denemek için bir batarya şarj edin ve 250 gün sonra bakın bakalım yüzde 100 mü:) Ama çıkalı bir iki ay olmuş bir ürün olsa ona bir şey diyemem. Bilgim yok. Yine de kafaya takmaya gerek yok ama değil mi. Fişe takarız dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

o dediğiniz olay belki, ama belki yeni çıkan ürün için geçerli olabilir. Ama üzerinden 250 gün geçince şarjının biraz da olsa azalmasına şaşmamak lazım. Denemek için bir batarya şarj edin ve 250 gün sonra bakın bakalım yüzde 100 mü:) Ama çıkalı bir iki ay olmuş bir ürün olsa ona bir şey diyemem. Bilgim yok. Yine de kafaya takmaya gerek yok ama değil mi. Fişe takarız dolar.

tabi öyle ama olay birazda prensip meselesi benim için. teşhir ürünü ise belirtsin ben alacaksam bilerek alırım.sıfır diye vermesinler hiç hoş değil. cihazı uzun kullanmışsınız. gps i nasıldı? bağlanma sorunu yaşıyormuydunuz? telefonun ahize sesi nasıl? kalabalıkta duyuluyor mu? ilk aldığım cihazda ahizede sesler normalden kalın geliyordu,birazda boğuk gibiydi.normal sesi mi öyle?eski nokia ses temizliğini göremedim (3210 dan beri nokia kullanırım). androidler sanırım 6ay sonra kasmaya başlıyor wp de de böyle birşey varmıydı? hiç servise işiniz düştü mü? servisi hızlı mı?

• Rica ederim hocam :)
    Gps'i çok başarılı. Karabükte iPhone 5 ile turkcell'de sıkıntı yaşarken arkadaşım ben vodafone olmama rağmen Edge üzerinden yol tarifini almıştım köye giderken. Bu benim için mihenk taşı olmuştu.
    Ahize sesi gayet yeterli, bazen sesin gelmiyo diye uyarılar alıyorum. 820'de mikrofon köşede, bir yuvanın ucunda. Serçe parmağımın son boğumu denk geliyo arada. Bide o yuva zamanla tozla dolabiliyor, orayı üflemek temizlemek falan gerekli arada. Çok ince bi delik. Görüşme konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
    Hiç kasmadı, kastığını hiç hatırlamıyorum inanın.
    Servisle de işim olmadı, ama Teleservise diye duydum. Blackberry cihazımı göndermiştim 48 gün sonra geri geldi. O yüzden, önermeyebilirim servisini :)
    Gps bomba gibi. Ses konusunda benim gözlemlediğim ve microsoft un da belirttiği bir durum var. cihazda kamera kısmında bir mikrofon daha var. Dış sesleri filtrelemek için. orayı kapatan kılıfı kullanırsanız konuşurken ses az gidiyor. Aldığınız kılıfın kamera bölgesindeki parlak oval yeri kapatmaması gerekiyor. Onun haricinde sesi falan iyiydi. ben tam olarak 2 yıl kullandım. kılıfsız ve ekrana film kullanmadan. 2 yıl sonunda ekranı kırıldı. Kırılmasa iki yıl daha kullanırdım yani.Gerçi batarya da eskimişti ama:) Yaptırmadım öylece duruyor. Servis konusunda ise başka bir lumia cihazını götürmüştüm servise. Ankara da Nokia Care diye bir yer var. Maltepe de. Fena değil. iyiydi. hatta 2 ay sonra Microsofttan aradılar. Servis nasıldı. Memnun kaldınız mı gibi sorular sordular. Geri dönüş alıyorlar yani.http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/magaza-bul/?action=storeSearch&qt=Şehir+ya+da+bölge+girin&tags=Nokia_Care_Location&country=TR burada Nokia Care noktaları ve servis noktalarına bakılabiliyor. Kısacası ben sıkıntı görmedim serviste ama burası Türkiye. Hiç bir teknik servis sağlayıcı firmaya iyi diyemem.

• Sanırım bende alacağım bu arada şu bataryayi gördüm acaba cihaza zarar verirmi?http://www.aliexpress.com/item/Brand-Link-Dream-High-Quality-2400mAh-Replacement-Battery-for-Nokia-Lumia-820-BP-5T/2032540465.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AneshesiaTR -- 17 Şubat 2015; 22:03:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum açıkçası :)
  • Jelatin ve kılıf kullanmayan telefonuna guvenen bir ben değilmişim demek,ben de 1320 kullanıcısıyım.

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar para verip (yine de ucuz telefonlar ama :D) kılıfla jelatinle kullanmak istemiyorum açıkçası. 2 sene sonra zaten eskiyo telefon otomatikman geri kalıyo yani. Ne için bu muhafaza? 5 sene kim kullanıyo telefonunu? Ben gerçekten jelatinsiz ve kapsız tertemiz kullanabiliyorum telefonumu ve herkese tavsiye ediyorum :)
    Zaten kabı var bu telefonların :)
  • Ben 5 sene kullanmayı düşünüyorum açıkçası Aynen bu telefonların kabı var zaten...Çizilmiyor zaten telefon gerek yok

• Bu arada bu uygulamalar ile ilgili bişey sorcam bende here drive ve zil sesi yapıcı yüklüydü ama kendi kendine silindiler mağazadan yukleyeyim dedim ama hala yüklendi olarak gösteriyor...Ne yapmalıyım?

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Mağazadan uygulamaya ulaştığında yükle yerine görüntüle kısmının çıkması gerek. Görüntüle dediğinde uygulamaya gidemiyor musun? Gidiyorsan eğer sil, tekrar kur. Bide uygulamalar değişmiştir belki. Bilemiyorum açıkçası.
  • Mahallesef,sadece ana ekrana geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

Ben o kadar para verip (yine de ucuz telefonlar ama :D) kılıfla jelatinle kullanmak istemiyorum açıkçası. 2 sene sonra zaten eskiyo telefon otomatikman geri kalıyo yani. Ne için bu muhafaza? 5 sene kim kullanıyo telefonunu? Ben gerçekten jelatinsiz ve kapsız tertemiz kullanabiliyorum telefonumu ve herkese tavsiye ediyorum :)
    Zaten kabı var bu telefonların :)

ben 5sene kullanıyorum :) telefonumu 2009 da aldım. nokia 3500c 2014 de değiştirdim,gmd aldım .parçaları kalitesiz olduğu için iade etmeyi düşünüyorum yeni tüketici haklarına göre 2 bozulmada da iade alabiliyor muşuz. şu an'a kadar gözlemlediğim şey akıllı telefonların eski telefonlar kadar performanslı olmadığı,eskiden ne güzeldi.alırdık tepe tepe kullanırdık ısındı kastı etti derdi olmazdı.

• yunusemresa kullanıcısına yanıt
    bende sesin gelmiyor,az geliyor gibi bir şey olmadı.karşı tarafın sesi boğuk gibi sanki birşeyin içinden geliyormuş gibi gelyor. seste netlik yoktu
  • Beyler Lumia 820 Windows 10 alırmı sizce ?
    Oldukça faydalı olmuş teşekkür ederim birde müzik ve video indirme programı kullanıyor musunuz ben opera mini üzerinden indirdik ama bir türlü indirdiğim müziği bulamadım nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz

• Rascoal kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, maalesef kullanmıyorum hocam. O tip işleri pc'de halletmeyi seviyorum. Bide kalitesiz falan oluyo dayanamıyorum. İlla yüksek çözünürlük, illa yüksek kpbs hastasıyım :)
    Aynı şekilde ben de hocam ama ne yaparsınız her zaman açmaya zaman olmuyor ama biraz bakınca bir tane buldum ismi music+ oldukça güzel müzikleri kaliteli indiriyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.