Şimdi Ara

Lumia 820 aldım, düşüncelerim burda. (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim eline koluna sağlık.Forumda inceleme adı altında yayınlanmış bir çok vasat yazı'dan daha dolu,doyurucu ve faydalı bir içerik olmuş.

Konu'nun gerekli ilgiyi görmemesi hayret verici.Hortlamış olması da,böyle faydalı bir içeriğin gün yüzüne çıkması adına iyi olmuş diyelim.

Eşim için senden maksimum 500-600 tl aralığında,windowsphone tavsiyesi alabilirmiyim.Kafamda bir ara 1320,820,625 ve yeni 535 modeli vardı.Hangi modeli olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam :)
    Windows 10 geldiğinde geniş çaplı bir inceleme yapmayı düşünüyorum bu gazla

Hocam ben 952 öneren biriyim, ekranı, kasası, kamerası çok güzel. İdeal bir telefon, eğer olmaz diyorsan;
    3 kişiye 1320 aldırmış biriyim, üçü de bayan. Çanta avantajı olması ile taşıma konusunda sıkıntıları olmuyor. Diziydi, facebooktu, instagramdı rahat kullanıyolar kocaman ekran ile. Şarj sıkıntısı yaşamıyolar. Ön kamerası vga, selfie için düşük değeri ama arka kamerası idare eder durumda. Ben 1320 öneririm. Kullanımı bayanlara yönelik geliyo bana. Büyük ekran, büyük telefon, gösterişli falan. Düşüncem bu şekilde.
    Ama Ben 800'lü serilerin altına düşülmesi taraftarı değilim. Hız konusunda 512mb direk yarı yarıya yavaşlıyor telefonlar, kamera uygulaması bile. Kıyaslama videolarından bile hemen bu sonuca varabiliyoruz.

Kısaca olursa 925, olmazsa 1320, denk gelmezse 820 diyorum :)

• yunusemresa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyen için.

Bataryasının yeterli oluşu,1gb ram ve büyük ekran gibi özellikleriyle bende de 1320 ağır basıyor gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    her kaynakta sms ve çağrı engelleme özelliğinin olduğu yazıyor ama bendeki l820 de bu özellik yok.eklenti olarak markette de bulamıyorum.nasıl yükleyebilriim?
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar bolumden mevcut, bakin.
     Lumia 820 aldım, düşüncelerim burda. (Güncellendi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık güzel anlatmışsın... 925 fazlaca takılmışsın aman diyorum aman aman... benim 820 boğulunca 925 terfi ettiğimi düşündüm ama 820 yi mumla hasretle arıyorum. Şimdiki aklım olsa tekrar 820 alırdım. GPS iğrenç, çekim kalitesi kötü, hiç bir artısını görmedim eksisi saymakla bitmez...
    sağolasın hocam ayarlarda çıkmıyordu bende.telefonu fabrika ayarlarına çevirdim sorun düzeldi.bir şey daha soracağım wp de belirlediğimiz zamanlarda telefonu kapatıp açacak bir uygulama var mı?
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Valla 925 ile yan yana koyup kıyasladım. Denedim. Sonuçlarına da baktım. Bana daha iyi bir telefon olduğu izlenimini verdi 925. O yüzden bu düşüncedeyim.
    Bu arada teşekkür ederim :)
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, o dediğin olayın telefonun kendi içinde uygulaması vardı heralde ama tam hatırlamıyorum hocam nerde biraz kurcala. Yoksa muadil program mağaza da vardır. Bi bakmanı öneririm.
    Yanyana oyle görünmüş olabilir ama uzun soluklu kullanımda kesinlikle L820 daha iyi tabi bence... :D
  • Arkadaslar 820 modeli n11 de 470 tl sizce alinabilirmi ben android kullanicisiyim sorun yasayan varmi veya baska bir f/p urunu tavsiye edermisiniz?

• derrreci D kullanıcısına yanıt
    Aynı soru bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Aynı soru bendede var

Bize yardimci olabilecek arkadaslar yok mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.