Bildirim
Lumia 820 alınırmı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
535 al motoru guncel zira. -
Şarj diyorsan lumia 720 al. 1gb rame çok takılma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Lumia 820 modelini iki sene kullandım. Çok iyi ürün. Amoled ekranı olsun tasarımı olsun ben seviyorum. Yoğun kullanım yapmıyorsanız iki tam günü çıkarıyor. Ama örnek bir senaryo vereyim : 4-5 saat müzik, bir saat telefon konuşması, 1 saat whatsapp, yarım saat-1 saat instagram, yine biraz facebook, arada mağazaya bakmalar, biraz navigasyon kullanma gibi gibi tam kullanım senaryosunda bana 1 tam gün gidiyordu. Yani gece 10 dan ertesi gece 10. Ama ben genelde wifi kullandığım için böyle. Mobil şebekeden internet kullanımında ise bir iş günü götürüyordu. Batarya daha iyi gitsin derseniz 2000 mah ve üstü ürünlere bakın. Ama bu haliyle de ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. hepsiburada.com da 499 lira. bu fiyata kaçırmayın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: abdullaharif
Ben Lumia 820 modelini iki sene kullandım. Çok iyi ürün. Amoled ekranı olsun tasarımı olsun ben seviyorum. Yoğun kullanım yapmıyorsanız iki tam günü çıkarıyor. Ama örnek bir senaryo vereyim : 4-5 saat müzik, bir saat telefon konuşması, 1 saat whatsapp, yarım saat-1 saat instagram, yine biraz facebook, arada mağazaya bakmalar, biraz navigasyon kullanma gibi gibi tam kullanım senaryosunda bana 1 tam gün gidiyordu. Yani gece 10 dan ertesi gece 10. Ama ben genelde wifi kullandığım için böyle. Mobil şebekeden internet kullanımında ise bir iş günü götürüyordu. Batarya daha iyi gitsin derseniz 2000 mah ve üstü ürünlere bakın. Ama bu haliyle de ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. hepsiburada.com da 499 lira. bu fiyata kaçırmayın derim.
Telefonun güncelliği nasıl yani iyi bir süre götürürmü? Güncelleme desteği kesilirmi yakın bir zamanda ?
-
Bnde 820 kullanicisi olarak 535i bi dusun derim.
Güncelleme anlamında windows 10 alacağı kesin. Zaten windows 10 tam srümün gelmesi 2016 başı gibi olur. Sonraki büyük gncelleme de en azından 2016 nın ikinci yarısı olsa en iyi ihtimal. Onu da alırsınız. Zaten sonrasına kimsenin garantisi yok. Ama windows 10 alacağını microsoft belirtti. Zaten ürün çıkalı 2 seneyi geçmiş. Microsoft o konuda iyi. Hiç bir ürününü yarı yolda bırakmadı. Üstüne 100 lira daha koyup 535 düşünülür. Ama ben sırf amoled ekranlı olduğu için 820 seviyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: abdullaharif
Güncelleme anlamında windows 10 alacağı kesin. Zaten windows 10 tam srümün gelmesi 2016 başı gibi olur. Sonraki büyük gncelleme de en azından 2016 nın ikinci yarısı olsa en iyi ihtimal. Onu da alırsınız. Zaten sonrasına kimsenin garantisi yok. Ama windows 10 alacağını microsoft belirtti. Zaten ürün çıkalı 2 seneyi geçmiş. Microsoft o konuda iyi. Hiç bir ürününü yarı yolda bırakmadı. Üstüne 100 lira daha koyup 535 düşünülür. Ama ben sırf amoled ekranlı olduğu için 820 seviyorum.
535 düşündüm ama ekranda büyük sorunları varmış dokunmatik ve renk konusunda o Yüzden soğuttu biraz.Sağolun bilgi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 22 Ocak 2015; 19:29:38 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeni bilmiyorum ama fiyatına göre alınabilecek en iyi telefondur bence
820 kullanıcısıyım, yaklaşık 1,5 yıldır da kullanıyorum.
-Gece video çekim performansı düşük.
-Batarya performansı düşük.
-Ekran çabuk ısınıyor.
Almaman için bunlar yeterli sebeplerdir diye düşünüyorum.
Ekleme: Arkadaşların dediği gibi bütçen çerçevesinde başka modellere bakmanı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1881 -- 24 Ocak 2015; 0:54:56 > -
500 tl lik fiyatıyla riske girilip alınacak windows phone için en ideal telefondur lumia 820, daha yüksek fiyatlara windows phone için çıkmanın bir anlamı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X