Şimdi Ara

Lumia 820 Ekranın Karıncalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'ta video izliyordum sonra başka videoya geçeyim dedim bi baktım telefon dondu. Tuş kilidini açıp kapatayım dedim ekran kapandı bir açtım ekran eski tüplü televizyonlar olurdu ya onlar gibi karıncalı bir görüntü veriyordu ve hayat belirtisi yoktu. Mecbur bataryayı çıkarıp taktım. Bu sorunun sebebi nedir sizce ? Daha önce başına gelen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh'de dolaşırken bazen telefonun tepki vermediği oluyor ama video izlerken falan herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.
    L820

• Bugün bende aynı durumu L620 yaşadım bataryayı çıkarıp taktım öyle düzeldi.Kapatıp açma tuşuna basınca karıncalanmış ekran geliyor.Cyan güncellemesi bir an önce gelmeli beta sürümünden kaynaklı sanırım.WP8'de bu durumu hiç yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 22 Haziran 2014; 20:27:35 >
  • Aynı durum ben de Youtube da video izlerken oldu L920

• Bende de oldu ama telin hafızası azdı ondan dolayıdır diye düşünüyordum baya bi kişide olmuş hafızadan değil galiba tel 820

• Youtubeda video izlerken bendede aynısı oldu L820

• Hiç başıma gelmedi ama ekranın arada tepki vermediği oluyor bende sadece,çok nadir de olsa dokunuyorum dokunuyorum 3-5saniye tepki yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese oldugu gibi banada youtubeda video izlerken oldu video bitti yeni bir videoya tıkladım telefonum dondu tuş kilidini kapayıp açtım ve karşımda karıncalı bir ekran vardı ne yapmalıyım ????????????????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.