Şimdi Ara

Lumia 820 için 2500 mah battery mpj marka kullanan oldumu hiç ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne marka bir pil bu ve kaça, nerden aldınız acaba ? link varmı.Pil otursunuz 10-15 gun sonra genel bir deneyim yazarsanız daha iyi olur sanırım.
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    3310 zamanında da çelik bataryalar vardı

Uğraşmayın. Harici batarya alın. Bittikçe doldurun. Olmuyorsa yedek batarya alın. Ama orjinal alın. Batarya bu başka bişeye benzemez. En ufak hatada ya telefon gümler ya da şarj entegreleri yanar. Yanar diyorum çünkü telefon orjinal bataryasına giden gücü kontrol edecek parçalarla donatılmış. Daha yüksek kapasiteli batarya işleri karıştırır. Fazla yüklenme yapar. Belki başta yapmaz 3-5 ay sonra yapar. Ama yapar. Uzulursunuz. Canınız sıkılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bataryayı internette gezerken görüm ve açıkçası aynı boyutta bir bataryanın bu kadar farklı kapasitede olması beni biraz şüphelendirdi.
    WindowsCentral'daki batarya ile ilgili açılan 5 sayfalık konuda söylenenleri sizin için özetledim;

-omgitsnick adlı bir üye Battery Pro+ programının bu pili 1650mAh olarak raporladığını raporlamış. Birkaç üye bu programın gerçek değeri ölçmediği sadece telefonun modeline göre stok batarya bilgilerini yazdığını söylemiş(haklı olabilirler).

Lumia 820 için 2500 mah battery mpj marka kullanan oldumu hiç ?

-Üyelerin çoğu bataryanın oem batarya ile hemen hemen aynı veya çok az daha iyi gittiğini söylemiş. Yani eğer yazan değer doğruysa +850mAh pek bir fark oluşturmamış.

-Bir diğer dikkatimi çeken ise bir üyenin üretici firmaya attığı mail ve aldığı cevap. Üye, firmaya aldığı bataryanın oem versiyondan kaplaması dışında farklı olmadığını yazmış. Ve firmadan bataryanın oem versiyon ile aynı veya daha iyi olmasının normal olduğu cevabını almış.

Bataryayı test etmedim fakat gerçekten +850mAh lık bir fark oluşturduğunu sanmıyorum.

Kaynak: 2500mAh battery for Lumia 820!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 5 Şubat 2015; 0:52:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.