Şimdi Ara

Lumia 820 için 2500 mah battery mpj marka kullanan oldumu hiç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum battarya 1650 mah yetmiyor. Daha önce mpj pil kullanan oldu mu. Telefona zararı olurmu bilgilendiriseniz sevinirim :)

Bu arada battarya budur :
    http://www.mpjbattery.com/mpj-r-2500mah-rasshirennyj-akkumuljator-dlja-nokia-lumia-820-bp-5t.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Bende baya araştırmıştım onu l820 kullanıyorum ama güvenemedim bir türlü ne olacağı belli olmaz sonuçta Nokia'nın garanti verdiği bir ürün değildir. Onun yerine orjinal bir yedek batarya daha iyi olur ki zaten büyük ihtimalle amaç akşam yatana kadar telefonu kullanmaksa iki bataryayla yarı yolda kalınmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyfnc

Bende baya araştırmıştım onu l820 kullanıyorum ama güvenemedim bir türlü ne olacağı belli olmaz sonuçta Nokia'nın garanti verdiği bir ürün değildir. Onun yerine orjinal bir yedek batarya daha iyi olur ki zaten büyük ihtimalle amaç akşam yatana kadar telefonu kullanmaksa iki bataryayla yarı yolda kalınmaz heralde.

Taşınabilir şarj cihazı aldım zaten ama 2500 lük batarya fena olmazdı . Bilgi veren bir yerde bulamadım. Wpcentralde bayağı tartışılmış ama sonuç çıkmamış.

• kendi bataryası ile aynı boyutlarda mı?
  • Sitesinde memnun olanlar var , paranız varsa alıp deneyin bir sure.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

kendi bataryası ile aynı boyutlarda mı?

Aynı boyutda

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Sitesinde memnun olanlar var , paranız varsa alıp deneyin bir sure.

Alıp denemesi sorun değilde telefonu bozmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cıkıs voltaj ve amperine iyi bak ona gore al yada orjinal pilini al eskisi ile bir kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Arkadaşlar malum battarya 1650 mah yetmiyor. Daha önce mpj pil kullanan oldu mu. Telefona zararı olurmu bilgilendiriseniz sevinirim :)

http://www.mpjbattery.com/mpj-r-2500mah-rasshirennyj-akkumuljator-dlja-nokia-lumia-820-bp-5t.html

merhaba hocam

Bende bu pil
    den almayı düşünüyorum.Eğer siz alırsanız performansı falan nasıldır paylaşırmısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

quote:

Arkadaşlar malum battarya 1650 mah yetmiyor. Daha önce mpj pil kullanan oldu mu. Telefona zararı olurmu bilgilendiriseniz sevinirim :)

merhaba hocam

Bende bu pil
    den almayı düşünüyorum.Eğer siz alırsanız performansı falan nasıldır paylaşırmısınız?

Birkaç yere bakdım kesin görüş yok kimi harika diyor kimi daha kotu diyor , bende bir süre bekletcem kesin birşey bulana kadar .

• Nokia onaylı batarya haricinde batarya kullanmanızı asla tavsiye etmem. İsterse Spigen batarya üretip Spigen'in bataryası olsun Nokia onaylı değilse ALMAYIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Nokia onaylı batarya haricinde batarya kullanmanızı asla tavsiye etmem. İsterse Spigen batarya üretip Spigen'in bataryası olsun Nokia onaylı değilse ALMAYIN.

Çok güzel diyorsun da 1650 mah yetmiyor

• Taşınabilir şarj ve orj. yedek batarya ile rahat gidersiniz.

• sonuç ne oldu deneyen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

sonuç ne oldu deneyen var mı

Ben harici batarya aldım onun yerine

• ben aldım da daha kargo gelmedi. başka alıp deneyen var mı ?
  • Ben ona güvenemedimde şarjlı kılıf alıcam hani şu kılıfın içinde pil olanlardan. Tek bir tuşa basınca kılıftaki pilin enerjisi telefona aktarılıyormuş telefon biraz ağırlaşacak ama olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: whatever13

ben aldım da daha kargo gelmedi. başka alıp deneyen var mı ?

Wpcenrtalde alanlar pek artısı olmadığını söylüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whatever13

ben aldım da daha kargo gelmedi. başka alıp deneyen var mı ?

Wpcenrtalde alanlar pek artısı olmadığını söylüyor

ben wpcentral e bakmadım ama siteden alanların çoğu memnun ondan bir riske girip alıyım dedim bakalım işe yarıyacak mı.
    işe yaramazsa da taşınabilir şarj cihazı alacağım artık.
  •  Lumia 820 için 2500 mah battery mpj marka kullanan oldumu hiç ?
    batarya bir kaç gün önce elime ulaştı. orjinal bataryaya göre iyi sayılır. eski batarya 5 6 saatte biterken bunla bir günü rahat bir şekilde çıkarıyorum. bu sizin telefonu kullanış şeklinize göre değişiklik gösterebilir. ben genelde mesajlaşma ve internette dolaşmak için kullanıyorum, çok nadir oyun oynarım.

resimdeki olaydan bahsedeyim dün akşam 11 gibi şarjdan çıkardım 2 saat kadar mesajlaşma için kullandım. ondan sonra bugün 1 e kadar beklemedeydi. bir yarım saat kadar internette gezindim sonra yurdumuzun internetine giremediğimden 2 saattir internet paylaşımını kullandığım için şarjı sömürdü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.