Şimdi Ara

Lumia 820'nin Türkiye çıkış tarihi kesinleşti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demo11

daha market de bir tane bile oynanacak oyunu olmayan microsoft acaba bu telefonları olmayan varlıklaramı satmayı düşünüyor yada uzaylılıar falan

Siz oyun oynamak için bir "telefon"a 1500 civarı bir ücret veriyorsanız olay değişir.

Oyun oynamak isteyen hem çok daha düşük bir fiyata konsol alır, hemde çok daha kaliteli bir şekilde oynar.

• Fiyatı fazla gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

daha market de bir tane bile oynanacak oyunu olmayan microsoft acaba bu telefonları olmayan varlıklaramı satmayı düşünüyor yada uzaylılıar falan

Siz oyun oynamak için bir "telefon"a 1500 civarı bir ücret veriyorsanız olay değişir.

Oyun oynamak isteyen hem çok daha düşük bir fiyata konsol alır, hemde çok daha kaliteli bir şekilde oynar.

Bu ortaya attığın,mantıkla yola çıkarsan,
    Ona bakarsan,
    Müzik dinlemek için,Fotoğraf çekmek için,Video çekmek için her bir özellik için daha düşük fiyata ,bu işleri daha iyi yapan cihaz alabilirsin.

Hatta bir smartphone nun kamera vb multimedia özellikleri dışında ,yapabildiklerinin daha fazlasını ,daha iyisini daha düşük fiyata bir diz üstünde de yapabilirsin.

Karşı tarafın fikrini çürütmek için ortaya attığın ,oyun konsol örneğide saçmalığın daniskası.

Bende hem Ps3 ,Hemde Xbox 360 var.

Konsol platformunda oynadığım oyunların yeri ve zamanı verdiği haz başka,Bir smartphone da oynadığım oyunlar başka.

Randevun var,doktora gittin diyelim ,bekleme odasında canın sıkıldı ,bekleme odasındaki TV ye konsolmu bağlıyacaksın.
    Havaalanında uçağının kalkmasını bekliyorsun ,vakit öldürmek için ,telefonundan dergi ,gazete güncel konulara bir göz attın.Uçağın kalkmasına hala vakit var oyun oynamak istedin ,bunun için PSP mi taşıyacaksın yanında.

Kısacası yukarıdaki alıntı yaptığın arkadaş doğru düzgun oyun yok derken ne demek istedigini gayet iyi anlıyorsun ama sırf Windows market in oyun yönünden eksikliginin ,bir eksiklik olmadığını savunmak adına, telefonda oyun oynamanın adeta neredeyse gereksiz bir beklentiymis gibi,,konsol örnegi vererek Saçmalamışsın.

Smartphone kullanabilme yetisi olan hemen hemen herkes,
    Konsol kalitesinde oyun oynamak isterse konsola yönelmesi gerektigini en az senin kadar iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 1 Aralık 2012; 23:35:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 920 1250
    bu da 999 tl olmalı
    ki insanlar lumia yı alternatif olarak görsün tercih etsin denesin...
    bakın google kar etmemeyi göze alıp maliyetine telefon satıyor
  • android değil de windows phone işletim sistemi ilgimi çekiyor tasarımından dolayı. lumia 820 ise tasarım olarak lumia 920'den daha hoş bence ama dediğiniz gibi hem pahalı hem de çözünürlük düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

quote:

Bu ortaya attığın,mantıkla yola çıkarsan,
    Ona bakarsan,
    Müzik dinlemek için,Fotoğraf çekmek için,Video çekmek için her bir özellik için daha düşük fiyata ,bu işleri daha iyi yapan cihaz alabilirsin.

Hatta bir smartphone nun kamera vb multimedia özellikleri dışında ,yapabildiklerinin daha fazlasını ,daha iyisini daha düşük fiyata bir diz üstünde de yapabilirsin.

Karşı tarafın fikrini çürütmek için ortaya attığın ,oyun konsol örneğide saçmalığın daniskası.

Bende hem Ps3 ,Hemde Xbox 360 var.

Konsol platformunda oynadığım oyunların yeri ve zamanı verdiği haz başka,Bir smartphone da oynadığım oyunlar başka.

Randevun var,doktora gittin diyelim ,bekleme odasında canın sıkıldı ,bekleme odasındaki TV ye konsolmu bağlıyacaksın.
    Havaalanında uçağının kalkmasını bekliyorsun ,vakit öldürmek için ,telefonundan dergi ,gazete güncel konulara bir göz attın.Uçağın kalkmasına hala vakit var oyun oynamak istedin ,bunun için PSP mi taşıyacaksın yanında.

Kısacası yukarıdaki alıntı yaptığın arkadaş doğru düzgun oyun yok derken ne demek istedigini gayet iyi anlıyorsun ama sırf Windows market in oyun yönünden eksikliginin ,bir eksiklik olmadığını savunmak adına, telefonda oyun oynamanın adeta neredeyse gereksiz bir beklentiymis gibi,,konsol örnegi vererek Saçmalamışsın.

Smartphone kullanabilme yetisi olan hemen hemen herkes,
    Konsol kalitesinde oyun oynamak isterse konsola yönelmesi gerektigini en az senin kadar iyi bilir.

Çok güzel bir uslupla üşenmeden yazmışsın. Nokia Lumia-windows serisini bu hazır olmayan haliyle öven arkadaşlara cevap vermeye üşendiğim için sadece okumakla yetiniyorum.
    Bir zamanlar bilgisayar seçiminde marjinal olmak adına PC/windows dan vazgeçip Mac filan edinenler vardı, yada PC sine Linux kuranlar. Şimdi roller değişti Apple a başkaldırı adına daha olmamış windows lu Lumia desteksiz övülüyor.

• Fiyatı fazla birazcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

Lumia 920 ve 820 boyutlarına göre neden daha ağır?

kablosuz şarj özelliği barındırdığı için.
  • Evet Nokia da akıllı telefon pazarına girdiğine göre ölene kadar Nokia kullanacağım kesinleşti.

Bilgisayardaki senkronizasyonundan tutun da, Windows'la entegresine kadar bütün özelliklerini kullanmam şu an vazgeçemeyeceğim kadar oturmuş durumda. Diğer telefonları pek tercih edeceğimi düşünmüyorum. Sonuçta işimi görsün yeter. Bunun haricinde alışkanlıklarımdan ve o alışkanlığıma bağlı olan kullanma kapasitemden koparmasın yeter.

Tabi ne kadar ucuza sunacağı da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 2 Aralık 2012; 2:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

480x800 --- 1250Tl

Sadece çözünürlüğe göre yorum yapmamak gerek, karşılaştıracak olursak aynı çözünürlükte ekrana sahip Galaxy S2'nin resmi distribütör garantili fiyatı da buna yakın şuan ülkemizde. Zaten düşecektir çıktıktan bir süre sonra, 1100 civarına sabitlenir diye düşünüyorum, o fiyat için de gayet güzel bir alternatif olarak görüyorum bu cihazı resmi distribütör garantili cihazlar arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Bu segmentte 8S daha mantıklı, hem fiyatı makul, hem de 820'nin ekranı o çözünürlük için fazla büyük, pikseller sayılacaktır muhtemelen

8S 512mb

yani 1000lira 8S e kesinlikle ve kesinlikle verilmez !!!
  • Bir telefona bu kadar para vereceksem o telefon bu olmaz. O fiyatı haketmiyor

• gsmarena testinde lumia 820 kamerası örnek fotolarına baktımda rezaletin had safhası.sıradan bile değil.ee ekran çözünürlüğü kötü kamera rezalet market daha gelişme aşamasında....ne kaldı geriye.ha nokia haritalar var oda çok eksik.
    wp8 bir cihaz için gelecek seneyi bekleyenlerdenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 2 Aralık 2012; 6:23:00 >
  • Bu fiyata telefon ve Gorilla glass yok...olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

480x800 --- 1250Tl

Sadece çözünürlüğe göre yorum yapmamak gerek, karşılaştıracak olursak aynı çözünürlükte ekrana sahip Galaxy S2'nin resmi distribütör garantili fiyatı da buna yakın şuan ülkemizde. Zaten düşecektir çıktıktan bir süre sonra, 1100 civarına sabitlenir diye düşünüyorum, o fiyat için de gayet güzel bir alternatif olarak görüyorum bu cihazı resmi distribütör garantili cihazlar arasında.

s2 nin çıkış tarihi ve 820 nin çıkış tarihi aynı mı? yeni nesil telefonlara kesinlikle rakip olamaz. hele 1100 lira ile.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demo11 daha market de bir tane bile oynanacak oyunu olmayan microsoft acaba bu telefonları olmayan varlıklaramı satmayı düşünüyor yada uzaylılıar falan
    Siz oyun oynamak için bir telefona 1500 civarı bir ücret veriyorsanız olay değişir. Oyun oynamak isteyen hem çok daha düşük bir fiyata konsol alır, hemde çok daha kaliteli bir şekilde oynar.

Ne demek istediğimi zaten anlamışsınız. Doodle Jump, Fruit Ninja, Angry Birds gibi küçük ve eğlenceli oyunlar zaten var ama arkadaş bu oyunları geçip sanırım The Amazing Spider-Man, Dark Knight Rises, Most Wanted gibi oyunların olmadığını söylemiş. Bu gibi oyunlar Vita gibi konsollarda çok daha zevkli olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

480x800 --- 1250Tl

s2 nin çıkış tarihi ve 820 nin çıkış tarihi aynı mı? yeni nesil telefonlara kesinlikle rakip olamaz. hele 1100 lira ile.

Çıkış tarihinin ne önemi var? Önemli olan satıldığı fiyat. İsterse 10 yıl önce çıkmış telefon olsun 1250 liraya satılsa S2 gibi gene savunacak mısın çıkış tarihleri farklı diye? Ayrıca dediğin gibi çıkış fiyatı, yani önümüzdeki bir kaç ayda düşecek bir fiyat bu. Yani benim üzerinde durduğum nokta telefonu fiyatı ve yaptığı iş, aynı fiyattaki rakipleriyle kıyaslıyorum. 1100 liraya daha iyi telefon olarak ne alacaksın çok merak ettim açıkçası. Bu fiyat segmentinde bana kalırsa Optimus 4X'ten sonra bu telefon gelir.

• bence bu kablosuz şarj özelliği dedikleri şey tamamen göz boyama
    bu lumia telefonlar evin içinde telefonu cebime koyunca şarj olabilecek mi? Cevap hayır.
    ayrıca bu tür şarj özelliği hiç de yeni bir teknoloji değil. 2 sene önce 35 liraya aldığım braun diş fırcası da aynı mantıkla şarj oluyor :P :P
    Bu kablosuz şarj olayını duyunca Teslanın Kablosuz Elektrik İletimi gelmişti.Nokia yine beni şaşırttı. :-)

• Cihazı yurt dışında tesr eden varmı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demo11 daha market de bir tane bile oynanacak oyunu olmayan microsoft acaba bu telefonları olmayan varlıklaramı satmayı düşünüyor yada uzaylılıar falan
    Siz oyun oynamak için bir telefona 1500 civarı bir ücret veriyorsanız olay değişir. Oyun oynamak isteyen hem çok daha düşük bir fiyata konsol alır, hemde çok daha kaliteli bir şekilde oynar.

Ne demek istediğimi zaten anlamışsınız. Doodle Jump, Fruit Ninja, Angry Birds gibi küçük ve eğlenceli oyunlar zaten var ama arkadaş bu oyunları geçip sanırım The Amazing Spider-Man, Dark Knight Rises, Most Wanted gibi oyunların olmadığını söylemiş. Bu gibi oyunlar Vita gibi konsollarda çok daha zevkli olur.

Körü körüne ,yukarıda yazdığım yazının küçük bir bölümünü alıntı yaparak,hala neyi savunuyorsun anlamıyorum.
    Konsol örnegi vererek ,ortaya attığın mantıkla,Diğer işletim sistemlerinin marketlerinde,var olan pek alada ,PSP ,Nintendo oyunlarına yakın oyunların,eksikliğini belirten birinin NAZARINDA,

SEN,sırf windows markette yok diye ,,marketdeki oyun yönünden bu eksikliği ,başkalarından çok KENDİNE "Zaten iyi oyun oynamak isteyen ,bir telefona verebilecegi meblagdan daha azına konsol alır oynar" diye cevap verip ,ancak kendine empoze ediyorsun.
    Bir başka deyişle,
    O kişiye verdiğin cevap , sadece senin seçmiş olduğun veya beğendiğin bir platformdaki ,cihazdaki eksikligi ,senin nazarında kabul görmüş, diger özellikleri uğrunda ,görmezden gelip savunma çabasından başka bişey degil.

Hernekadar samimiyetinden yinede şüphe duyacak olsamda,

Şu şekilde ,

"Ben zaten telefonda bu tür oyunların eksikligini aramam,Olsada yükleyip oynamam.Angry Birds vb irili ufak oyunların dışında ,daha kalite oyun oynayacaksam ,bir telefona verecegim paradan daha azına konsol alır oynarım.Bu yüzden marketin bu eksikligi benim için problem degil." diye yazsaydın ,yazdıklarına saygı duyardım.

Ama

Kalkıpta ,diğer işletim sistemlerinin marketlerin de olan ,demekki o kişinin hoşuna gidiyorki ,bir eksiklik olarak görüyorki,
    windows un marketinde olmayan o ayardaki oyunların eksikliğini belirten birine ,

Angry Birs vb irili ufaklı oyunlar var ,bunlarla idare et dermişcesine,Oyun oynamak isteyen daha az paraya,daha kaliteli konsolda oynar zaten,diyemezsin .

Bu forumda yıllarca ,sırf sen degil bircogu bu şekilde kendini avutup satın aldığı cihazı savunmak adına buna benzer örnekler verdi.

Bir telefonun Kamerasının çektigi fotoğrafları beğenmeyen ,daha iyi kameraya sahip bir telefonun var olduğunu bilen, kıyaslayan birine,kaliteli fotograf çekmek isteyen ,daha az paraya,fotograf makinesi alır ,daha profosyonel ,daha kaliteli foto çeker .

Ama bunda Bluetooth yok.Ben zaten Bluetooth kullanmıyorum.

Gibi gibi.

İstisnalar hariç ,hepsi objektiflikten uzak cihaza ,platforma toz kondurmama çabaları bunlar.

Seninkide buna benziyor.

Dikkatini çekerim,
    Smartphone vb telefonların yapabileceklerin den daha fazlasını istemiyor adam .Hemen hemen aynı özellikleri olan, emsallerinde tecrübe ettigi bir eksikliği ,kendine göre olumsuz yönünü belirtiyor.

Kısacası,
    Senin kullandığın veya vbeğendiğin telefonun ,platformunda
    Sırf oyun degil ,Oyun dışındaki program yönünden eksikleri olan bir marketi bu şekilde ,konsol örnegi ile savunarak bana hiç samimi gelmiyorsun.Ne yazarsan yaz samimi ,objektif bir yaklaşım degil bu.

Diger platformlarda olan oyun dışındaki birçok programlar ,windows un marketinde yok diyen birine,Ne diyeceksin?

O programları kullanmak isteyen,telefona verdigi paradan ,daha az paraya Laptop alıp ,o programların daha kalite li versiyonlarını yükler kullanır zaten mı diyeceksin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.