Şimdi Ara

Lumia 820 Samsung Galaxy S3 le Takas Olurmu ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 hafta oncesine kadar lumia kullaniyodum suan s3 var ve lumia kullandigim gunlere lanet ettim o kadar diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır 8,1 gelmiş tüm eksikler gitmiş neredeyse, telefon daha bi hızlanmış. Delilik olur sakın ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

2 hafta oncesine kadar lumia kullaniyodum suan s3 var ve lumia kullandigim gunlere lanet ettim o kadar diyim

Çok merak ettim gerçekten sebebi neymiş ? Ben 820 alırken s3 vardı kampanyada ikisi de 1300 liraya geliyordu ama 820 aldım sırf android diye bulaşmadım s3'e seni bu kadar memnun eden şey ne çok merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

2 hafta oncesine kadar lumia kullaniyodum suan s3 var ve lumia kullandigim gunlere lanet ettim o kadar diyim

Rehbere girerken, telefon görüşmesini bitirirken kasılıyor mu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucretsız full navigasyonu 3 yıl daha guncelleme desteğini de unutmamak gerek takas edilmez
  • Rehbere girerken beklemek istiyorsan kaçırma
  • Kabul et, telefonunun kasmaması için bellek yönetiminde ister istemez uzman olursun.
  • 820yi hatta hiç bir Lumiayı androidle değişmem ben.

• Babamda nexus 4 var. bende 820 gel değişelim dedi değiştik yaklaşık 5 ay oldu. Ve memnunum ama tekrar wp a dönmk istiyorum 1520 veya 930 ile. Nexus 4 ün eksik yönleri klavyesi kamerası pili ve navigasyonu. Ama 820 deki klavye akıllara zarardı. Yazacağım şeyi önceden tahmin ediyordu. Ç I ve ş gibi harfler de ayrı olması ayrı bir hızdı. Saf androidin klavyesi diğerlerine göre çok daha iyi olmasına ramen. Wp un yanında rezil. Bunlar harici telefonlar bence eş değer 4 ay önce geldi bana kitkat güncellemesi. S4 bile yeni yeni almaya başladı. 820 değil de 920 ve üzeri olsaydı asla vaz geçmezdim.nedeni de ekran8. Beni hiç mutlu etmedi ekranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 19 Nisan 2014; 8:11:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.