Şimdi Ara

Lumia 920-925-1020 W10 Alamaması !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce de çok saçma değil mi ? Bir sürü kullanıcı var 920 925 ve 1020 sahibi , ne umutlarla her gün forumlara bakıp yeni bir güncelleme gelmiş mi markete yeni bir oyun gelmiş mi diye takip eden... Çok yazık oldu , windows phone a olan saygım şu haberi duymamla artık tamamen bitmiştir.

• Buda windowsphone kullanıcılarına microsoftun önizleme sürümü olsun,kendileri kaybecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ne umutla bekliyordu.

• Resmen rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Buda windowsphone kullanıcılarına microsoftun önizleme sürümü olsun,kendileri kaybecek.

İnsider deneyesim çok var aslında bunların elinde oyuncak olmak istemiyorum ama biraz kullanmakta fayda var bakalım ne gibi hayati sorunlar varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi bir mantık yürüttüklerinide anlayamadım. Bence eski telefonlar olduğu için zaten daha kimse almıyacak alanlar aldı dediler kullanıcıları enayi yerine koydular.

• Sistemin akıcı yanıda kalmadı,multitasking sıfır,optimize sıfır,bi ios ve androidin gömülü ve 3.parti uygulamarına bak bide windowsphoneun.L950XL kullanmak isterim ama resmen parayı çöpe atacakmışım gibi bi his oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arızalı Nokia Lumia 820
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sistemin akıcı yanıda kalmadı,multitasking sıfır,optimize sıfır,bi ios ve androidin gömülü ve 3.parti uygulamarına bak bide windowsphoneun.L950XL kullanmak isterim ama resmen parayı çöpe atacakmışım gibi bi his oluyor

İstersiniz tabi 950 XL kullanmak. Hakkınız. Bunu tarihe not olarak düşüyorum. İçinizde uhde kalmasın. Alın, aldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Mart 2016; 12:19:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sistemin akıcı yanıda kalmadı,multitasking sıfır,optimize sıfır,bi ios ve androidin gömülü ve 3.parti uygulamarına bak bide windowsphoneun.L950XL kullanmak isterim ama resmen parayı çöpe atacakmışım gibi bi his oluyor

Hocam çöpe atsan bir kere üzülürsün 950 XL alırsan baktıkça kahrolursun net yani.
  • 3 yıldır lumia kullanıcısıyım (920 925) . Çevredeki herkese de lumia cihazları tavsiye eden biriydim ancak ms nin bu yaklaşımından dolayı kendim de yeni bir lumia almam ve kimselere de önermem. Ilk başta 925 gibi cihazlara güncelleme verilmeyecek şeklinde dürüst bir tavır sergileselerdi hakkı olabilirlerdi ancak şu anki durumda savunulacak bir tarafları yok. Yapabileceğimiz tek şey insedir uygulamasından çıkmak , 8'1 ile idare edebildiğimiz kadar idare edip iOS ya da android e geçmek.

• Windowsun yüzde bir pazar payı vardı şimdi yüzde 0.5 e düşecek kendileri düşünsün.

En çok satılan modelleri 8.1 de bırakırsa kimse win10 mağazasına uygulama geliştirmez. Dandik plastik lumia 950 alanlarada yazık oldu. O paraya note5 yada s7 satılıyorken hangi akıllı l950 ye 2500 lira verir bundan sonra...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cihaza düzgün kuracam diye insiderını bile kurmadığım 920 min 8.1 de kalacağını duymak üzdü açıkçası.

Ama MS maden öyle yapacan, neden söz veriyorsun??
    Kimse bu telefon kaldırmaz işletim sistemini demesin, en başından insider'ını neden verdin?

Bal gibi de kaldırır.
    MS' un yapması gereken bootloader kilidini kaldırmak, isteyen istediğini kendi riskiyle kursun!
    HTC de yapıyorduk, burada neden olmasın.
  • Buradan şu anlam da çıkarılabilir ; Şu an windows phone amiral gemileri de 1 yıl sonraki güncellemeyi alamayacaklar. Teknolojik ürünler sadece cihaz satılmasıyla değerini kazanmıyor , satış sonrası yazılım güncelleme ve mağaza desteğiyle de değerleniyor. 2 yıldır lumia 925 kullanıcısı olarak diyebilirim ki bu desteği microsofttan yeterince göremedik. Bundan sonra ne tavsiye ederim ne de alır kullanırım. Piyasaya sonradan dahil olup yer edinmek istiyorsanız rakiplerinizden iyi olmalısınız, yada en azından rakiplerinizin müşterilerine sunduğu avantajları siz de müşterilerinize sunmalısınız.
  • ALACAK...!!!

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/urun/lumia1020/faq/?action=singleTopic&topic=FA144485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 28 Mart 2016; 2:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

ALACAK...!!!

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/urun/lumia1020/faq/?action=singleTopic&topic=FA144485

Sanmıyorum alacağını. Eskidir muhtemelen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 1020 8.10.14226.359
  • Lumia Denim (işletim sistemi sürümü 8.10.14219.341 veya üstü) çalıştıran telefonlar Windows 10 yükseltmesinden yararlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

Lumia Denim (işletim sistemi sürümü 8.10.14219.341 veya üstü) çalıştıran telefonlar Windows 10 yükseltmesinden yararlanabilir.

Anlaşılan üstründe çalışıyorlar gibi. Ama Eski de olabilir.

Benim 920'de de 8.10.14234.375 var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 29 Mart 2016; 0:17:19 >
  • Adamlar 2 sene güncelleme garantisi verdiler. 1 sene boyunca 2 güncelleme yayınlayıp daha sonra windows10 gelecek onu bekleyin dediler ve adam akıllı bir güncelleme gelmedi. Şimdi güncelleme yok diyor. Burda 1 sözü tutmamak değil 2 sözü tutmamak var. Onu geçtim şimdi androidde 4-5-6 da çok fazla kullanıcı var. Geliştiriciler bunların hepsine uygun uygulama çıkar. Oldu da yeni bir ağ-program çıkarsa hatta ve hatta hali hazırdaki uygulamalara güncelleme gelirse 8.1 kullanıcıların hiç şansı yok. 925 kullanıyorum ama en çok 1020ye üzüldüm. Demek onun yeni versiyonu gelecek ki güncelleme çıkarmıyorlar o modele. Zamanında lg g2 ile aynı fiyata aldığımız telefonu yok ettiler.

• 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    G2 nin hala gideri var, yazık olmuş. Bu platforma güvenemiyorum ama telefonu aldık bırakmayacağım da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.