Şimdi Ara

Lumia 920 almak istiyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aması şu ki, çıkarıp şak diye verecek peşin 1000 liram yok ne yazık ki. Hediye çeki ile hallederim diyordum ama bugün çıkan BDDK yasasıyla ona da yasak geldi. Var mıdır şöyle 500-600 civarına ne bileyim teşhir ürünü olur, temiz 2. el olur bi L920 gözüne çarpmış olan? Ya da bildiğiniz başka bir taksit imkanı var mı? Operatörlerin tarifeli satışlarında bile yok L920 ya. Tüm yollar kapalı arkadaş. Bi buldurun be.

• Şöyle şekilde yardımcı olayım sana Bi şansını dene. Dun arkadaşıma teknosadan tlfn aldık. Taksit yok diye biliyorduk. Yalnız Teknosa şöyle Bi,uygulamaya başlamış. Cihazın %10 lük kısmını peşin geri kalanı hediye çeki göstererek taksit yapıyor. Tahminim tüm Teknosa mağazalarında yapılıyor. Bi Teknosa mağazasına gidip dene şansını. Yalnız piyasadan 20-30 tl fazlaya alırsın peşin paranız yoksa taksit için 20-30 lira göze gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkma canını 500-600 TL'ye tertemiz L920 alırsın oturduğun yerde bir araştırma yap
  • @sherlock, eyvallah abi bilgi için sağol. teknosa piyasanın üzerinde fiyat çekiyor bu telefona ama yine de aklımda olsun, bir ara gidip sorarım.

@sahbaz061, abi valla istanbul'da oturuyorum aslında burada bulamazsam başka nerede bulurum bilmiyorum :) ben araştırmaya devam o zaman. dediğin gibi o fiyata temiz bir 2. el bulursam yapışırım zaten. teşekkür ettim sana da.
  • sahibindene bak istanbulda çok fazla ilan var gayet temiz cihazlar 500 600 arası
  • hatta şu anda üstten ikinci ilan kadıköyde uğur elektronik günlük cihazı 699 a veriyor
  • 1300 liradan aldığım 920mi öldürdü ikinci el fiyatları

1020 de böyle olursa vay halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 9 Nisan 2014; 6:56:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sağolun yardımlarınız için, çok teşekkürler.
  • Neden 920? Onu alacağına 1320 al ekranı mı büyük geldi ya da kamerası mı kotu? 925 al, ona da mı hayır 625 al 820 al ne biliyim 920 hem çok büyük hem çok pahalı bana kalırsa

• Benim için telefonun kalınlığı problem değil, hatta ince telefonları çok sevmiyorum. Aradaki 20-30 gramlık fark da dert değil. Ama en-boy baya önemli. 1320'yi taşıyamam abi ben, 6 inch fazla büyük. Maksimum 5 inch olmalı benim alacağım telefon.

L820'yi ben de seviyorum ama aradaki fiyat farkı 100 tl falan. Daha iyi ekran, daha performanslı pil ve daha iyi kamera için 100 lira çok değil bence. Bu yüzden L920'yi seçiyorum.
  • Ben de ikinci el L920 almayı planlıyorum. Çok temiz ve garantisi devam eden telefonlar var. Sahibinden'e bir bak.
  • Ben evkur'dan aldım ayda 60 liraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

Şöyle şekilde yardımcı olayım sana Bi şansını dene. Dun arkadaşıma teknosadan tlfn aldık. Taksit yok diye biliyorduk. Yalnız Teknosa şöyle Bi,uygulamaya başlamış. Cihazın %10 lük kısmını peşin geri kalanı hediye çeki göstererek taksit yapıyor. Tahminim tüm Teknosa mağazalarında yapılıyor. Bi Teknosa mağazasına gidip dene şansını. Yalnız piyasadan 20-30 tl fazlaya alırsın peşin paranız yoksa taksit için 20-30 lira göze gelmez.

hocam istanbul ise hangi teknosa söylermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

Şöyle şekilde yardımcı olayım sana Bi şansını dene. Dun arkadaşıma teknosadan tlfn aldık. Taksit yok diye biliyorduk. Yalnız Teknosa şöyle Bi,uygulamaya başlamış. Cihazın %10 lük kısmını peşin geri kalanı hediye çeki göstererek taksit yapıyor. Tahminim tüm Teknosa mağazalarında yapılıyor. Bi Teknosa mağazasına gidip dene şansını. Yalnız piyasadan 20-30 tl fazlaya alırsın peşin paranız yoksa taksit için 20-30 lira göze gelmez.

hocam istanbul ise hangi teknosa söylermisiniz.

Hepsinde vardır... Ben de geçenlerde Ankara'da bir teknosada görmüştüm. Birisi telefon bakıyordu. Görevli aynı şeyi söylüyordu. %10 u peşin verirsiniz geri kalanı taksit yapıyoruz diyordu...

• Abi iyi güzel de teknosa da bu telefona 1400 lira çekiyor. Bir buçuk yıllık telefonun ederi bu değil yani kusura bakmasınlar. 1000 liradan fazla olmamalı L920'nin fiyatı şu an.
  • ikinci ele yönelin, bende pazartesi 2. el 920 almayı planlıyorum. 820 alacaktım ama 60-70 lira verip 920 almak daha mantıklı sanki
  • karl hungus K kullanıcısına yanıt
    Hocam 820 alın bence daha güzel bir model. Daha şık hem pişman olmazsınız.
  • neden 925 değilde 920 ?
  • karl hungus K kullanıcısına yanıt
    1100 liraya 32gb 925 satan yerler varken teknosanın kazığına gelmeyin
  • Abi aluminyum kasaya çok sevmiyorum ben aslında. 820'yi de yukarıda saydığım sebeplerden tercih etmek istemedim. Ama çok kafamı karıştırıyorsunuz, bu ikisinden birini de seçebilirim :) Aslında hangisinden uygun bir fırsat ya da güzel bir 2. el bulursam onu alıcam sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.