Şimdi Ara

Lumia 925 Çift Dokunma ekran kilidi acma sorunu ve batarya sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben iki gun once lumia 925 alarak windows phonea gectim. Telefonu alir almaz butun guncellemeleri yaptim telefon cok guzel fakat:
    *Pil inanilmaz cabuk bitiyor arka planda calisan uygulamalri kapattim.
    *Çift tiklama ile ekran acma tam olarak calismiyor.Bazen double tap ise yariyor bazen hic tepki vermiyor.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya performansı için biraz beklemelisin,yeni olduğu için çabuk biter.Şarj tam dolu olsada adaptör soğuyana kadar çekme.Bende çift tık sorunu yok,bende 2 gün önce aldım.

• Çift dokunma çok şarj yiyor gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Çift dokunma çok şarj yiyor gerçekten.

Ama lumia 925 cidden harika bi telefon,750₺ ye kaçırılmayacak bi telefon.830 alacaktım ama işlemci hızı ve sd400 olması kötü oldu.Sd 600 ile 1.7 işlemci hızı eşliğinde en çok satan telefon olurdu 1.300₺ ye.Tabiki 5' telefonlar arasında

• Ne olur ne olmaz 3 kere tıklayın, oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

quote:

Ama lumia 925 cidden harika bi telefon,750₺ ye kaçırılmayacak bi telefon.830 alacaktım ama işlemci hızı ve sd400 olması kötü oldu.Sd 600 ile 1.7 işlemci hızı eşliğinde en çok satan telefon olurdu 1.300₺ ye.Tabiki 5' telefonlar arasında

925 güzel fakat batarya iyileştirmesi olmalı acilen.

Zaten 830 925 i öldüremez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aynen hocam bi batarya güncellemesi şart.Geri kalan herşeyi mükemmel.Oyun pek oynamam fotoğraf ve internet en çok kullandığım özellik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam bi batarya güncellemesi şart.Geri kalan herşeyi mükemmel.Oyun pek oynamam fotoğraf ve internet en çok kullandığım özellik

Oyun konusunda her ne kadar Adreno 225 kullansa da gerçekten iddialı bir model 925.

Fotoğraflar konusu denim ile çözülecek.

Batarya performansı denim olmadı W10 ile bir nebze artarsa o zaman daha olumlu şeyler söyleyebiliriz.

• çift tıklama batarya performansını azaltıyor kendi menüde bile yazıyor

telefonu batarya performansı için 4-5 defa şarjını tam bitirip tam doldur sonra istediğin gibi %10 dan aşığı düşürmeden şarj et
  • Henüz üçüncü şarjdayım biraz düzelme oldu gibi bakalım onun dışında diyorum ki keşke daha önceden 925 geçseydim gayet memnunum

Birde daha güncelleme gelecek sanırım dediklerinize göre w10 gelecek gerçi okumuştum

• 525 kulaniyorum gece bekleme durumunda double tap+2g acik+insider cortana vs arka planda izin verilmis durumda+2 mail push ayarli+konum acik
    Saatte %0.8 dusuyor sarj ortalama. Yani bunlarin icinden sadece double tap ne kadar yiyebilirki. %0.2 falandir saatte heralde maximum.
    O kadar da sarj yemiyor konum+double tap o yuzden kapamiyorum hic.
    Saatte %2.5e razi olup beklemede 3gyi kapatmiyorum artik:) 3gnin yedigi sarjin yaninda digerleri devede kulak:))
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    walla benimki saniye gibi sayıyor şarjı en ufak bir mesaja bakıyorum hemen ısınıyor anlamadım çokta memnunum telefondan halbuki
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanim halindeki batarya konusunda yorum subjektif olur. En iyisi bekleme konumunda gece uyurken dusen miktar uzerinden objektif yorumlar vermek.
    Tabi benim de kullanirken deli gibi gidiyor sarjim da 1430mah olsun o kadar. 3 saatte biter benim pil zorlayinca.
    Valla tum sarj yiyebilen ozellikleri kapatip gece bekleme konumunda anormal degerler aliyorsaniz problem vardir. Fakat kullanim esnasindaki sarj dususune bir baskasinin yorumu uymaz.
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Bekleme durumunda hiçbir sıkıntı yok hiç düşme yok ama çok hafif kullanımda çok gidiyor ama dediğiniz gibi kişiye göre değişebiliyor belki bana öyle geldi. Yorum için sağolun.
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    Onemli degil sizin modeli kullananlarin yoru yapmasi daha dogru olur. Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.