Şimdi Ara

-Lumia 925- Çok Fazla Detaylı İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lumia 930 çıkınca eksiklikleri giderirler sanırım.
  • Kullananlara bir sorum olacak alttaki dokunmatik home tuşu geri tuşu vss.. ışıklımı karanlıkta yanıyormu acaba benim için çok önemli.
  • navigasyonu nasıl bu telefonun kullananlar memnunlar mı
  • Eğer şimdiki telefonumu kullanıyor olmasaydım bunu alırdım.
  • quote:

Kamera

Videolar telefonda güzel görünüyor ama bilgisayarda izlediğinizde detaylar daha fazla gözünüze çarpıyor. Hem olumlu hem olumsuz olarak tabi. Gece çekimlerinde parlaklık yüksek olabilir ama bu fazla iso kullanımı sayesinde oluyor ve gürültü sizi çok rahatsız edebiliyor. Lacivert bir kazağı çektiğinizi düşünün, kazağın masmavi noktalar olarak var olduğunu görüyorsunuz detaylı bakınca. Telefon ekranında bunu görmek pek olası değil. Zaten amoled’in mavi ve tonlarına zaafı olduğu biliniyor. Fotoğraflarda da geçerli bu durum. Her yerin benek benek göründüğü olabiliyor.

Video’da bazı durumlarda(hareketli nesneler çekerken) sürekli netleme sorunu bu cihazda da yaşanıyor. Genel odak değişmemesine rağmen netlemeye çalışma durumu. Gündüz içinse renk üretimi çok başarılı. Doğala çok yakın.

Fotoğraf çözünürlüğünü ayarlayamıyoruz. Resim düzenleme programları ile oluşturduğunuz efektli dosyaları .nat olarak kaydediyor ve nerede kullanabildiğiniz meçhul.

Flaşı oldukça kuvvetli. Zifiri karanlıkta bile belli mesafeye kadar işini çok iyi yapıyor.

İlgili programlarla çözünürlüğünü ayarlayıp istenmeyen detayları görünmez hale getirebilirsin. Sana ISO 400 ile çekilmiş bir kapalı alan konser fotosu atayım, fikrini değiştirir belki... Foto da süper.

https://www.flickr.com/photos/umpcportal/9799310693

https://www.flickr.com/photos/ardi035/10487229684 - Bu da mavi tonlarına yaptığın eleştirine karşı duran bir foto

2 senelik WP ve Lumia kullanıcısı arkadaşıma atım konuyu, bazılarına öyle bir şey yok dedi, bazısına da senin eksikliğinin sebep olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthzgr -- 30 Nisan 2014; 3:31:22 >

• arkadaşlar bu sıkıntıların yüzde 80i 8.1 ile degişti adam telefonun ekranı çok parlak gozlerimı alıyor diye şarjı az gidiyor diyo o zaman git ortaya al resmen hiç tarafsizca yazılmamış yok arayüzü kötü felan arkadaşlar arayüz tam zevk işi ve bu telefon ekranı vede tasarımında yüzlerce ödül aldı telefonda 6 tane lens var yinede kamerasını beğenmiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.