Şimdi Ara

Lumia 925 Ekran Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün iş çıkışı serviste telefonumun tuş kilidini açtığımda sağ alt köşesinde renkler mavi mor pembe karışımı bir hal almıştı. Yaklaşık yarım saat önce bir şey yoktu ardından servisten inene kadar gözle hissedilir bir şekilde artış gösterdi 3 saat içinde renk değişimi düm ekranı sardı ve artık simsiyah bir karanlık başlamaya başladı ve ilerleyen saatlerde ufak bir bölümü renk değişmiş şekilde kaldı. Nokia Care servisine bıraktım 1 hafta on güne belli olur eğer bir şey yapılacaksa İstanbul'a yollanır diye bir cevap aldım. Sizce bu problem neden oldu ekran aldığımdan beri bir kere düşürdüm oda aldığım gün yan şekilde metal köşesine denk kaldı hatta orada iz kaldı. Herhangi bir darbe yok benim içim rahat . Ancak bana birisi gösterse telefonu yapacağım yorum nasıl düşürdün gibi bir şey olurdu acaba servis böyle amatör bir yorum mu yapar yoksa teknik bir inceleme var mı bu konuda verirken hiç bir izah yapamadım sadece darbemi aldı diye soruldu ancak oda kadının merakından herhalde sekreter gibi birşeydi yani servis bu konuda bilgi ister mi ? Verdikleri kağıtta Arıza Bilgisi olarak ; Ekran kararık görüntü net değil yazıyor bu benim lehime bir bilgi mi ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca konuyla ilgili tüm yaşananları detaylı bir şekilde anlatacağım arama motorlarından gelen arkadaşlar ve Nokia Desteği hakkında bilgi edinmek istiyenler için.

• lcd ekranın içindeki likit akmış gibi pek anlamam ama heralde servis karşılar gibi. ve bataryanız ne kadar gidiyor acaba? bende de 925 var. herşey kapalı 2g şebekede bile boştayken bile cok batarya yiyor. 1 günü zor cıkarıyorum akşamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

lcd ekranın içindeki likit akmış gibi pek anlamam ama heralde servis karşılar gibi. ve bataryanız ne kadar gidiyor acaba? bende de 925 var. herşey kapalı 2g şebekede bile boştayken bile cok batarya yiyor. 1 günü zor cıkarıyorum akşamı.

3G açık, ekran parlaklığı yüksek, pil tasarrufu kapalı şekilde kulaklık ile müzik dinleme ara sıra oyun internet kullanımıyla bir günü götürüyorum yatmadan şarja takmak gerekiyor ama rahat rahat kullanıyorum telefonu aman sarj biter diye korkmuyorum.
    2G Açık Ekran parlaklığı otomatik pil tasarrufu açık şekilde belirli günlerde kullanıyorum örneğin uzun süre boşta kalıcaksam oyunun dozunu aşıyorum gayet götürüyor. Sürekli internet üzerinde takılma falan.

Yani genel anlamda rahatım. Şöyle bir şey var hangi akıllı telefonu alırsan al alo demek için kullanmıyorsan gece yatmadan şarja takıcaksın. Haa rahat olmak var. Sürekli stres yapmak var arkadaşlarımın çoğu iPhone 4 ve 4S kullanıyor. Sürekli aga dokunma şarjı yok. Benim ekrana bakıyorum el feneri gibi. Onların ekrana bakıyorum casio saat kadar ışığı açık. İmkan buldukça şarja takma çabaları falan. Bu şekilde çekilmez gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaoupa

quote:

lcd ekranın içindeki likit akmış gibi pek anlamam ama heralde servis karşılar gibi. ve bataryanız ne kadar gidiyor acaba? bende de 925 var. herşey kapalı 2g şebekede bile boştayken bile cok batarya yiyor. 1 günü zor cıkarıyorum akşamı.

3G açık, ekran parlaklığı yüksek, pil tasarrufu kapalı şekilde kulaklık ile müzik dinleme ara sıra oyun internet kullanımıyla bir günü götürüyorum yatmadan şarja takmak gerekiyor ama rahat rahat kullanıyorum telefonu aman sarj biter diye korkmuyorum.
    2G Açık Ekran parlaklığı otomatik pil tasarrufu açık şekilde belirli günlerde kullanıyorum örneğin uzun süre boşta kalıcaksam oyunun dozunu aşıyorum gayet götürüyor. Sürekli internet üzerinde takılma falan.

Yani genel anlamda rahatım. Şöyle bir şey var hangi akıllı telefonu alırsan al alo demek için kullanmıyorsan gece yatmadan şarja takıcaksın. Haa rahat olmak var. Sürekli stres yapmak var arkadaşlarımın çoğu iPhone 4 ve 4S kullanıyor. Sürekli aga dokunma şarjı yok. Benim ekrana bakıyorum el feneri gibi. Onların ekrana bakıyorum casio saat kadar ışığı açık. İmkan buldukça şarja takma çabaları falan. Bu şekilde çekilmez gibi.

hocam servisten mesaj falan aldınızmı merak ettim . muhtemelen karşılarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

quote:

Orijinalden alıntı: Chaoupa

quote:

hocam servisten mesaj falan aldınızmı merak ettim . muhtemelen karşılarlar

Teleservice cihaz takip bilgisinde cihaz tamire alındı yazıyor ancak başka bir şekilde iletişime geçilmedi.

• Geçmiş olsun hocam,bu günlerdede ne telefonu arızalananlar var ..
  • Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama o lcd akma hali bendeki sıkıntı yok ama karanlık bir ortamda ekrana bakıldıgında sol ust kosede iki adet mercimek tanesi kadar lekelenme ve sagdan sola dogru bir şerit var aldıgımdan beri boyle bu ve sarj herşey en dusuk ayarda parlaklık dusuk internet bile kapalı sarj yarım gun zor gidiyor aldıgımdan beri sıkıntı yaşıyorum ve usb girş yeri aldıgımdan beri langur lungur oynuyo yarın vericem garantiye kim bilir ne olucak ayrıyetten telefon katiyen dusme ucma atlama yok ve hep kılıfla kullanıldı şaşılacak iş gercekten insan parası ile rezil oluyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.