Şimdi Ara

lumia 925 mi 830 mu arasında kaldım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen lumia 925 su gibi harcıyor ama daha fazla verecek butce olmadığı için 925 aldım çok iyi ama hızı kamerası hızı ve performansından memnunum ama bataryasından memnun değilim dun akşam şarza koydum bugün öğlen saat 13: 30 şarza taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 12 Ocak 2015; 15:01:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Donanım olarak ustun değil. Yukarıda yazdık 4 çekirdek olmasına rağmen l925 çift çekirdekli daha iyi performans veriyor. Zaten bu yüzden bataryası daha iyi gidiyor 830'un. Ekran ise ips ekran l925 amoled ekran. Amoled ekran daha çok hoşuma gidiyor açıkçası. Ayrıca aynı çozunurluk olduğundan ppi değeri l925in daha iyi. Diğer konularda haklısınız. Ama onların sebebi cpunun 4 çekirdekli olmasına rağmen s4 plustan daha dusuk performanslı olması. Kamera konusu ise bir ustunluk göremiyorum. Tek fark megapixel o da önemli değil. 1.3 megapixel fark var. Şu an l830 yeni algoritmalar kullanıyor. O algoritmalar l925'e de gelecek.

Çekirdeklerin toplam performansı s4 plusa göre daha yüksektir. Ama gpu olarak 1 tık daha düşüktür. Ekran olarak ise 925 in ve 1020 nin ekranları gördüğüm en başarısız ekranlardır. Amoled ekranı bende severim ama bu modellerde kullanılan ekranlar kaydırmalarda aşırı bulanıklaşma yapıyor.

Ayrıca 830 un dokunmatik ekran hassasiyet çözünürlüğü önceki serilere göre daha yüksektir. Böylece parmakla yavaş kaydırmalarda ekran daha akışkan kaymaktadır.
    Yani herşey çipset gücünden bitmiyor.

pil gücü 2200 mah olmasına rağmen , 920 ve 925 modelinden %50 daha uzun şarjı gidiyor.

Kamera olarak ise megapiksel olarak benzer olmalarına rağmen detay olarak 830 çok daha iyi çekmektedir. 830 un konusunda birkaç foto paylaştım , 830 1020 ye bile kafa tutabilen bir kameraya sahip olmuş. 930 ve 830 kamera karşılaştırmalarınada baktım 830 930 modelini bile kamerada geçmiş.

Ses çıkış gücü ve kalitesi olarak 830 , 920 ve 925 modelini resmen ezmiş durumda , bütün inceleme sitelerinde 830 un höparlörünün çok kaliteli olduğu söyleniyor.

Şuan 920 kullanıyorum yan yana 830 ile karşılaştırdığım zaman 830 un açık ara daha akışkan olduğunu gördüm... Bu arada wp10 ile aynı ekranda 2 uygulamayı aynı anda çalıştırmak gelecek buda sadece 5 inç ve üzeri telefonlarda olacak bunuda dikkate almak lazım

Haaa Nokia 830 1200 lirayı hakkediyor mu diye sorarsan , hakketmiyor derim. Ederi fazla 999 tl olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiahastasi -- 12 Ocak 2015; 16:15:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 liraya var alabilirsin 830
    Forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkür ederim kafamdan geçen soru işaretlerini aynı şekilde kelimelere dökmüşssünüz bilemedim 925 fiyat olarak güzel wp de çift yada dört çekirdek arasındaki fark çokta hissedilmiyor anladığım kadarı ile kamerası biraz önde ve şarz olarak daha ii birde ekranın boyutu var bilemedim sanırım biraz bekleyeceğim 830 1000 tL SEVİYESİne düşssün muhtemelen onu alacağım birde 830 kullanan arkadaşlar varsa rica etsem kameraları ile çektikleri resimleri paylaşabilirlermi
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Gelecek yil bu zamanlar, 930u bu fiyatlara gorebiliriz. 900lere iner diye dusunuyorum. Zira microsoft artik yola kendi ismiyle devam edecek, Nokianin ismini cabucak tarihe gommesi icin stok eritmek zorunda. Bir de ilk microsoft imzali telefonlarin ekranlari dokunmatik camdan uzakmis. Nokia gibi degil yani. Tecrubeyi edinebilmesi icin en az 2 jenerasyon daha cihaz uretmeli. Zaten pespese gelen giris seviyesi cihazlar, efsane haline gelen 500 serisini bitirmeye yonelik. Benzer stratejiyi 900 serisinde de goruruz diye tahmin ediyorum.

930 isteyen arkadaslar, 6 ay daha bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Gelecek yil bu zamanlar, 930u bu fiyatlara gorebiliriz. 900lere iner diye dusunuyorum. Zira microsoft artik yola kendi ismiyle devam edecek, Nokianin ismini cabucak tarihe gommesi icin stok eritmek zorunda. Bir de ilk microsoft imzali telefonlarin ekranlari dokunmatik camdan uzakmis. Nokia gibi degil yani. Tecrubeyi edinebilmesi icin en az 2 jenerasyon daha cihaz uretmeli. Zaten pespese gelen giris seviyesi cihazlar, efsane haline gelen 500 serisini bitirmeye yonelik. Benzer stratejiyi 900 serisinde de goruruz diye tahmin ediyorum.

930 isteyen arkadaslar, 6 ay daha bekleyin

Lumia 930 1500 tlnin altına inmez diye düşünüyorum çünkü üst segment cihaz 29016da gelicekmiş o zamana kadar 1520-930 üst segment olacak.

• şimdi iki ay içinde almayı planlıyorum bir şey daha sormak istiyorum 1020 nin fiyatıda makul seviyelere düştü kamera testlerinde baktığımda fark az denecek kadar az asıl soru şu 1020 ili 1520 arasındaki fotoğraf farkı ne derece dir cok yoksa 1520 biraz cazip gibi bir iki aya kadarda daha düşer
  • iclever İ kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda çok detaylı biri değil iseniz aradaki fark huzursuz etmez kesinlikle donanım olarak 1520 daha iyi ve uzun ömürlü bir telefon ama kamera konusunda hala L1020 en iyisi diyebiliriz
  • 1520 nerede 1300 tl acaba :)

• Fırsat ürünü arayanlar Sıfır Lumia 930 için ilanıma bakabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_101559264/f_//tm.htm#101559264
  • nokiahastasi N kullanıcısına yanıt
    2 uygulamayı yan yana çalıştırma 4.7 inç ve üzeri değil miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

1520 nerede 1300 tl acaba :)

1300 tl yi bilmiyorum da 1450tl ye hepsiburada da var

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

1520 nerede 1300 tl acaba :)

N11,ereyon,gg gibi yerlerde 1450tl 100 tlde puan veriyor 1350tlye geliyor.
  • tasarım olarak ekran büyüklüğüve çerçeve inceliği olarak şarj durumuda cabası lumia 1520 gerçekten güzel büyük diyorum ama alışmadığımdan olabilir belki lumia 1520 ye ivme döndü gibi
  • lumia 1520 kullanıcısı arkadaşlar varsa telefonla çekmiş oldukları resimleride bizimle paylaşırlarsa çok makbule geçerler
  • Biriai diğerinin iki katı fiyatına 699 liran varsa 925, 830a yetecek paran varsa 1520

• şu 1520 cok mu büyük bilmiyorum tercihim ne olur bilmiyorum ama bu iş bayağa bir kafayoruyor çok telefon değiştiren birisi değilim para veriyorum sonuçta ona göre hareket etmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclever

şu 1520 cok mu büyük bilmiyorum tercihim ne olur bilmiyorum ama bu iş bayağa bir kafayoruyor çok telefon değiştiren birisi değilim para veriyorum sonuçta ona göre hareket etmek istiyorum

1520 nin rahatlığı çok farklı. Ekran büyük fakat bu durum bir avantaj oyun, dizi, film vb gibi durumlarda özellikle. Büyük bataryada başka bir artı.

925 kullanıyorum artık çok alınması bir cihaz değil. 830 da fiyat konusunda rekabetçi değil. 1520 en mantıklı seçim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi oyun ve film olayına gelince benim için ifilm tv den oyunda masa üstü pcden oynarım onun için bunlar bir faktör değil görüntüsü güzel olsun kamerası iyi olsun son aşamada sanırım 1520 yi eleyeceğim zamanla çok büyük olması gözüme batacağına inanıyorum
  • 1300 liraya 830 almak pek mantıklı değil. İlla ikisi arasında dersen 925 almanı öneririm. İleride 925in yerini alan bi cihaz gelince onla değiştirirsin. Fiyat/özellik segmenti olarak 830 ve 925 rakip değiller.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.