Şimdi Ara

lumia 925 mi 830 mu arasında kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açıkçası biri iki çekirdek diğeride 4 çekirdek performans testlerinde pekte bi fark görememedim birinin ekranı daha büyük diğeri küçak bilemedim lumia kullanıcılarından yada bilgis sahibi arkadaşlardaan düşüncelerini belirtmelerini istiyorum. örnek resimlerde koyarsanız arasındaki farkı gösteren sonuçta kamerada benim için önemli

birde 1520, 925 ve 830 kameraları sıralarsanız birincisi hangisi gelir

• 830 tavsiye ederim ama 1520 varken 830 u kim napsın 1300 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat da duşunmen gereken bir başka husus yalnız. Şu an 925 700tlye satılıyor. Ancak daha yeni olması ve 5 inç olması cazip gelirdi bana. Aradaki 700tlye değer mi bilmiyorum. Bana göre değmez. 1520 farklı bir telefon. 1520 direk kamerasıyla one çıkan bir telefon ve 6 inç. Burada karar sizin. Tabi fiyat farkı yine geçerli. Lumia 925in ise sağ üstte ısınma ve şarj gibi sıkıntıları var ancak ben 4-5 saat kullanabiliyorum ekran açık şekilde. Oyunda 2 saat falan dayanır sanırım. Oyun oynamadığımdan bilmiyorum ama yaptığım testte 15 dakikada %9 harcamıştı. Aslında ortalama bir batarya performansı var. Denimle veya gdr2 ile duzeltilebilir de. Tabi garantisini veremeyiz. Kamera olarak 1520>830>=925 bence ama 925 ile arasında çok fark olduğu söylenemez 830un. Performans açısından zaten stabil olan sisteme çift çekirdek şimdilik yetiyor. Ama Lumia 925'in işlemcisi benchmarklarda daha iyi çıkıyor. Windows 10'da nasıl bir yol izler microsoft bilmiyorum. Ama ilk denim guncellemesini en alt modele verdiler. Henüz lumialarda destek çekilen model yok. Muhtemelen hepsi stabil şekilde w10 çalıştıracak. Sonrasında muhtemelen bu uç cihaz da güncelleme alacak. Forumdaki bazı arkadaşlar da w10un son olacağını söylemekte ama herkes şu anda ben de dahil olmak üzere tahmini konuşuyoruz. Ama w10 sonrası bir anda 10 cihazın desteğini kesmek zaten az olan kullanıcı kitlesini kaybetmesine yol açar bence. Her neyse çok uzattım soyleyeceklerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 11 Ocak 2015; 16:35:52 >

• Lumia 925 s4 pro kullanırken 830 s400 kullanıyor. İşlemci olarak kıyasladığında s4 pro s400 ün önünde baya, o 925 derim ancak 1520 alabiliyorsanız 15220 alın hem 6" hem s 800 kullanıyor. çok daha iyi kamera performansı alırsınız
  • Hocam s4 plus kullanıyor diye biliyorum. Ama benim mesajda s400'ün daha performanslı olduğunu yazmışım yanlışlıkla. Editliyorum. S4 plus benchmarklarda daha iyi çıkıyor. Ancak batarya konusunda s400 daha iyi. Performansının düşüklüğünden olsa gerek daha az ısınıyor ve daha az batarya tüketiyor.
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    1520 diyorsan s800 kullanıyor. s400 batarya konusunda önde haklısın. Isınma olsun tüketme olsun o konularda bir tık daha önde. Ama performans olarak kıyasladığında s4 önde gözüküyor. Benim tercihim performans olacağından s4 lü olanı seçerim
  • 830 modeli donanım ,şarj dayanımı , kamera ,ekran ve ısınma konusunda 925ten üstündür. Ama fiyat olarak ederi 1000 liradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiahastasi -- 12 Ocak 2015; 4:11:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boyut önemli değilse 1520 al gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 830 şuan için çok pahalı
  • Selam iclever kardeşim ben Lumia 925 kullanıcısıyım telefonum çok iyi yani şöyle diyim şarza takınca ve internete girince telefon normalde çok aşırı ısınıyor ama normalde kullandığında o sorun yok çok kurcalarsan bataryası çabuk bitiyor 4-5 saat gidiyor az kurcalarsan sadece whatsapp ve twitter ve Facebook da takılırsam akşam ediyorum %23 oluyor ama 6 defa elimden kaydı 4 defa ahşap parkeye düştü 2 defa betona düştü banamısın demedi hiç bir bir çizik yok bir yerinde

• nokiahastasi N kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak ustun değil. Yukarıda yazdık 4 çekirdek olmasına rağmen l925 çift çekirdekli daha iyi performans veriyor. Zaten bu yüzden bataryası daha iyi gidiyor 830'un. Ekran ise ips ekran l925 amoled ekran. Amoled ekran daha çok hoşuma gidiyor açıkçası. Ayrıca aynı çozunurluk olduğundan ppi değeri l925in daha iyi. Diğer konularda haklısınız. Ama onların sebebi cpunun 4 çekirdekli olmasına rağmen s4 plustan daha dusuk performanslı olması. Kamera konusu ise bir ustunluk göremiyorum. Tek fark megapixel o da önemli değil. 1.3 megapixel fark var. Şu an l830 yeni algoritmalar kullanıyor. O algoritmalar l925'e de gelecek.

• halen 925 kullanıyorum fiyatı 1.000 tlden yüksekken almıştım şu an fiyatı çok düştü alıcı için bu iyi bir fırsat. aynı fiyatlara alacağını android telefonlardan kat kat iyidir. oyun oynarsam 2-2,5 saatte batarya bitiyor. değişmez batarya olduğundan büyük bir powerbank taşıyorum çantamda. şıklığı,kamera performansı, çözünürlüğü ile iyi bir telefon aslında 930 alacaktım ama henüz gelmemişti ben telefonu alırken. bence 830 a o fiyatı vermektense 925 alın. 925 de hafıza akrtı girişi yok ama bulut kullanarak fotoğrafları videoları vs. oraya atarsanız yer sorunu aşılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

halen 925 kullanıyorum fiyatı 1.000 tlden yüksekken almıştım şu an fiyatı çok düştü alıcı için bu iyi bir fırsat. aynı fiyatlara alacağını android telefonlardan kat kat iyidir. oyun oynarsam 2-2,5 saatte batarya bitiyor. değişmez batarya olduğundan büyük bir powerbank taşıyorum çantamda. şıklığı,kamera performansı, çözünürlüğü ile iyi bir telefon aslında 930 alacaktım ama henüz gelmemişti ben telefonu alırken. bence 830 a o fiyatı vermektense 925 alın. 925 de hafıza akrtı girişi yok ama bulut kullanarak fotoğrafları videoları vs. oraya atarsanız yer sorunu aşılabilir.

Evet helpgod kardeşim sözlerine tamamen katılıyorum 16 olması ve bulut sistemi olması ve hotmail hesabımı da eşleştirme yapması çok iyi iyi Microsoft ve nokia lumia yı bu yönden aldım ve çok iyi kararlı stabilize ve karalı surum olması performansından odun vermiyor çok iyi işkemxisi var yani iki çekirdekli android işletim sistemli telefon dan bin kat daha iyi performans bence telefon alsam yine Microsoft lumia tercih ederim

• 32 gb 925 lerin fiyatı hakkında bilginiz varmı

• L925 arkadasım kullanıyor ve uzun suredir memnun telefonundan.Bende cok kararsız kalmıştım.L925,L735 ve L830 arasında cok gittim geldim..Ancak bu 3 telefon arasından gorunus olarak kesinlikle L830 .L925 her nekadar dusuk ozelliktede ( bazı yonlerden 830 dan ustun) olsa oyun ve stabilize acısından aynı sonuclar veriyor L735 ve L830 ile.Tabi birde telefonun fiyatı bir hayli dustu(L925 699 TL).Ben yeni guncel bir telefon almak istedim fiyat biraz pahalı haketmiyor bu fiyatı ama alacaksanız yeni son cıkan telefon almanızı tavsiye ederim.Amiral Gemi gorunusunde bir telefon.L925 biraz pasif kalıyor gorunus olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

32 gb 925 lerin fiyatı hakkında bilginiz varmı

yanlış bilmiyorsam 32gb sadece telefon şirketleri taahhütle veriyordu.
  • 830 daha iyi işlemci ve yazılım konusunda

• Lumia 830'un bataryasına bak ve mh'ine bak bide 925 'e bak ikisini karlılaştır ona göre tercihini yap sana yardımcı oluruz

• 830 al 925 te ısınma sorunu var şarjı su gibi içiyor 3G. Kameraları yakındır. Fotoğraf örneklerine bakabilirsin.

• Isınma sorunu için (Sağ ust kosede bolgesel) 700tl daha fazla verip vermeme kararı sana kalıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 12 Ocak 2015; 14:57:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.