Şimdi Ara

lumia 925 mi 830 mu arasında kaldım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lylat

925 kamera olarak 830 dan daha iyidir.

Hiç mi testlere bakmadınız neresi iyi yapmayın

925in şarjı bitip kullanamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

830-F/2.2
    925-F/2.0
    925 daha iyi görüş açısı.

830-1/3.4
    925-/1.3.0
    925 daha büyük sensor

Bide 925 de daha az piksel olduğu için sensor daha iyi ışık yayacaktır ki bide daha büyük.

Yani matematiksel olarak 830 daha iyi olması imkansız kaldı ki ikiside aynı lensi kullanıyor,burada ki tek fark yazılımda.
    830 kamera 5.0 kullanıyor
    925 kamera 4.9 kullanıyor

Lumia camera 5 açılmıyor Türkiye'deki sürümde
    Fotolara bakarsan anlarsın
    Bunları geç görünen koy kılavuz istemez 😁

• quote:

Matematikten anlamazsan...

Tek ben değilim bunu söyleyen göz var nizam var gördüğüme bakarım benn

• quote:

830-F/2.2
    925-F/2.0
    925 daha iyi görüş açısı.

830-1/3.4
    925-/1.3.0
    925 daha büyük sensor

Bide 925 de daha az piksel olduğu için sensor daha iyi ışık yayacaktır ki bide daha büyük.

Yani matematiksel olarak 830 daha iyi olması imkansız kaldı ki ikiside aynı lensi kullanıyor,burada ki tek fark yazılımda.
    830 kamera 5.0 kullanıyor
    925 kamera 4.9 kullanıyor

Yani sizin hesabınıza göre 1520 ile çekilecek 16 mp fotoğraf 19 mp olan fotoğraftan daha iyi sanırım
  • quote:

830 5.0 kullanıyor

İki telefona da Denim yükleyip kamera 5.0 ile kendin test etmeyene kadar inanmamanı öneriyorum.
    Çünkü:100 km hız 80 km hızdan hızlıdır.Yani

830 Türkiye'de Lumia camera çalışmıyor Nokia camera var ve 925den daha iyi bana göre

• vallaha arada kaldım ahh şu paranın gözü kör olsun devamlı cihaz değiştiren birisi olmadığımdan ince eleyip sık dokuyoruz tabi şu anda fotoğraf testlerinde 830 daha iyi geldi göz kararınca ama matematiksel olarak bakınca evet 925 önde gibi bilemedim :(
  • Bir tek kamera özelliği ile kıyaslamayın daha büyük ekran, daha iyi şarj süresi , telefonun daha az ısınması, çıkarılabilir pil ve ayrıca hafıza kartı kullanabilme birde 830'un daha yeni bir model olması bana göre 925 e göre tercih sebebi olur ama aralarındaki fiyat farkı çok ise 925 te alınabilir bir cihaz neden olmasın..
  • aslında şu anda parasal nedenlerde beklemedeyim bir kaç ay bekleyeceğim o zaman 830 makul seviyelere gelirs sanırım o zaman onu alırım tasarımınıda çok beğeniyorum zaten
  • 1520 çok iyi bir telefon fakat ekranı aşırı büyük , 5.5 inç olsaydı alınabilir olurdu.

lumia 925 mi 830 mu arasında kaldım ?
  • kesinlikle katılıyorum sonuçta ben tv izlemem oyun az oynarım telefonda genelde pc de oynarım işin heyecanı ile bir iki ay kullanırım ama heeyecan bitince büyüklük insanın gözüne batmaya başayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclever

vallaha arada kaldım ahh şu paranın gözü kör olsun devamlı cihaz değiştiren birisi olmadığımdan ince eleyip sık dokuyoruz tabi şu anda fotoğraf testlerinde 830 daha iyi geldi göz kararınca ama matematiksel olarak bakınca evet 925 önde gibi bilemedim :(

Sen verilere bakma 830 tabiki iyi 5 inç o kadarda büyük sayılmaz
    4.7 en ideali ama 5rahatlıkla kullanırsın mesaj yazarken falan iyi oluyor
    925 alıp ısınıp şarjı hemen bittikten kullanamadıktan sonra 830 çok mantıklı paran yoksa 735 al 😁

• Daha güncel olması ve daha sorunsuz olması nedeniyle 830 diyorum.
  • 830 özçekim meraklısı değilseniz bence on numara
    Ama fiyatı hiç mantıklı değil,olması gereken fiyat 1000TL MAX

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 830.

- Kamerası daha iyi. Sensör boyutları çok farklı değil zaten ama detay olarak büyük fark var. Özellikle denim ile gelen kamera özellikleri ve yeni kamera algoritmaları sadece 830, 930 ve 1520'ye gelecek.

- İşlemcisi tek çekirdekte daha düşük olsa da 4 çekirdek olunca iş değişiyor. Zaten 925'e kameradaki özelliklerin gelmemesi işlemci yetersizliğinden ötürü.

- Bataryası çok daha uzun süre gidiyor.

- Micro sd girişi var.
  • anlamadığım neden artık her yerde lumia yok talebi mi az bilmiyorum ama gerçekten windows bu işi layıkıyla başarmış birde nokianın kendi mağazalarında telefonlara çok paralar istiyorlar n11 de 1229 a kadar satılıyor ama ithalatçı garanti bilemedim daha bekleyeceğim gerçi
  • Cevap C Hiçbiri güzel kardeşim. O cihazlara para kaptırma canım kardeşim.
  • eyvallah sağolasın ama bana bir neden söyle neden kaptırmayım
  • 830 ama bu fiyattan değil...900-1000TL arası olsa hiç düşünmeden bende alırdım.Pili çıkan,10 mp pjrewiev kamera,nfc,radyo,çok şık aluminyum çerçeve tasarım,gorilla glass3,16gb-1gb ram+sd kart,5" ekran,LTE (4g) ve wp stabilitesi ve yanılmıyorsam 2017 ye kadar güncelleme...
    Daha ne olsun
    Lumia 720 kullandım şu an kardeşim kullanıyor ve denim güncellemesini aldı.Martta 2 sene doluyor.Wp telefon çok uygulama merkalısı değilsen üzmez ama almışken iyi kamerası olan bir model almak gerekli.

• zaten kameraya önem vermesem şimdiye 720 veya 820 çoktan almıştım
    aslında benim için önemli olan stabil olması ve kamera
    *görüntü
    *kamera çok önemli
    *mail
    whatsapp
    bankacılık bunlar yeterli bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.