Şimdi Ara

Lumia 925 Pil Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30 dk'lık pil testi yapılmıştır.
    Teste başlattığım anda pil seviyesi 79'da idi.

Sonuçlar :

Lumia 925 Pil Testi

Uygulamaya göre performans düşüşü olmamış.
    Batarya ise çok şaşırdım %4 azalmış çok şaşırtıcı idi.

Güncelleme
    Arkadaşlar uygulamaya güncelleme geldikten sonra %40 gitti pil çok ilginç.

Peki sizin düşünceniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 12 Aralık 2014; 17:56:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem daha stabil son güncelleme ile şarjda bi nebze oturma mevcut ancak hala 8,0 daki şarj yok yanarım yanarım ona yanarım.8 e dönüş yokmu ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Sistem daha stabil son güncelleme ile şarjda bi nebze oturma mevcut ancak hala 8,0 daki şarj yok yanarım yanarım ona yanarım.8 e dönüş yokmu ki.

Var hocam ama 8.1'in eksikliği çok fena hissediliyor.

Ama hala geçmek isterseniz pmden atabilirim.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ben artık güç tasarrufunu kapatıyorum. Arka planda Facebook ve whatsapp çalışır halde wi fi açık ve bağlı oluyor 6-8 saat gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ben artık güç tasarrufunu kapatıyorum. Arka planda Facebook ve whatsapp çalışır halde wi fi açık ve bağlı oluyor 6-8 saat gidiyor.

Bazı yerlerde pil tasarrufu çok daha fazla pil harcıyor demişlerdi .Kafanıza takmayın ayrıca pil ne kadar hızlı düşerse düşsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Bazı yerlerde pil tasarrufu çok daha fazla pil harcıyor demişlerdi .Kafanıza takmayın ayrıca pil ne kadar hızlı düşerse düşsün.

Alıştık artık hocam.

Millet iphone 6 ile sabahtan akşama kadar internette gezebiliyor. Biz korkuyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Alıştık artık hocam.

Millet iphone 6 ile sabahtan akşama kadar internette gezebiliyor. Biz korkuyoruz.

Oraya hiç girmeyin hocam .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920 wp8.0 ile çok iyiydi 8.1 ilk deneme surum de güzeldi sonra ne olduysa artık benim pil mi bitti sonraki güncelleme mi bozdu anlamadım. Lumia 925 çok güzel cihaz ama iade etmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Lumia 920 wp8.0 ile çok iyiydi 8.1 ilk deneme surum de güzeldi sonra ne olduysa artık benim pil mi bitti sonraki güncelleme mi bozdu anlamadım. Lumia 925 çok güzel cihaz ama iade etmeyi düşünüyorum

Pil beklemede çok fazla yiyor uygulamalarda ise çok daha az yiyor çok ilginç bir telefon.Umarım hayırlısı olur sizin için.
    Param olsa hemen değiştiririm ama WP almam tabi .
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Win 10 ile pil sorununu düzeltseler keşke. Ben ara yüzünü çok beğeniyorum. Pil sorun olmasın bence mükemmel. Heleki 750 fiyatıyla.

• quote:

Win 10 ile pil sorununu düzeltseler keşke. Ben ara yüzünü çok beğeniyorum. Pil sorun olmasın bence mükemmel. Heleki 750 fiyatıyla.

Fiyatına göre daha iyisi yok.W10 ile düzeleceğini hiç sanmıyorum 930 çıktı onu düzeltirler ama 925 için artık çok geç.

• Ben de iade edip w10 cihaz bekleyeceğim.

• quote:

Ben de iade edip w10 cihaz bekleyeceğim.

En mantıklısı

• 925 iade etmek istiyorum Windows phone 8 e nasıl dönerim
  • Ne magazasındayım ne başka bişeyde şu şarjı bi iyi gitse başka bişey aramıyo gözüm su gibi gidiyo şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surquest

Ne magazasındayım ne başka bişeyde şu şarjı bi iyi gitse başka bişey aramıyo gözüm su gibi gidiyo şarjı

Uygulamada çok az gidiyor beklerken su gibi gidiyor anlayamadım telefonu.

• quote:

quote:

Ne magazasındayım ne başka bişeyde şu şarjı bi iyi gitse başka bişey aramıyo gözüm su gibi gidiyo şarjı

Bizde her türlü çok gidiyor bu 925'in şarjı.

Şaka bir yana beklemede bazen %10'na varan düşüşler görmek bile mümkün oluyor. Çok tutarsız telefon bu 925.

• quote:

quote:

quote:

Bizde her türlü çok gidiyor bu 925'in şarjı.

Şaka bir yana beklemede bazen %10'na varan düşüşler görmek bile mümkün oluyor. Çok tutarsız telefon bu 925.

Bugün telefon %40'da idi 2 saat sonra 13'e düştü,donmuş.Arada bi bakıyorum hala %13'de ilk defa pili düşmedi donması iyi geldi galiba

• Hocam pil tasarruf modunu açtıp kapadıktan sonra whatsapp dan bildirimler geç gelmeye başlıyor sizde de öyle mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.