Şimdi Ara

Lumia 930 Kamera Efsanesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rascoal

Anlamadığım bu yarışmaya neden Z serisi ve 1020 girmemiş ayrıca birisi yorumlara kumlanma yazmış evet doğrudur kumlanma var çünkü lens boyutu çok büyük değil ama o boyuta rağmen bu kadar çok ışık alabiliyorsa düşünmek gerek kısacası kalitemiz öne çıktı

Kesinlikle hadi L1020 neyse'de Z3 olması gereken bir cihaz bu listede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

quote:

Orijinalden alıntı: blackperson44

quote:

Telefon işte arama yapar,mesaj atar,nete girer.Facede iki yemek paylaşıp bir iki özçekimde dil çıkaracaksınız ne gerek var bu kadar didiklemeye.

O dediklerini yapanlar genelde aaa herkes samsun Apple kullanıyor diyenler kaliteye önem verenler ihtiyaçlarına göre ürün alırlar herkes öyle suni takılacak diye bi şey yok ben nokia kullanmıyorum ama elimden 920 ve 102ü geçti 920 bile bu cihazları ezer kalite olarak nokia harici cihazlar çoluk çocuk kalıyor maalesef...

Takım tutar gibi marka tutacak halim yok hangisi hoşuma giderse onu alırım ben fotoğrafçı değilim ki kameraya takayım.Nete girecek, facede hatun dürtecek,yemek paylaşıp,kameraya kaya tuzu yalayan keçiler gibi dil sallayacak adama 300 tllik lumiada aynı işi görür,note 4 de aynı işi görür.

Tamam sana demedim hocam işte öyle yapanların çoğu bu iki markayı alıyor bunu belirttim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon işte arama yapar,mesaj atar,nete girer.Facede iki yemek paylaşıp bir iki özçekimde dil çıkaracaksınız ne gerek var bu kadar didiklemeye.

O dediklerini yapanlar genelde aaa herkes samsun Apple kullanıyor diyenler kaliteye önem verenler ihtiyaçlarına göre ürün alırlar herkes öyle suni takılacak diye bi şey yok ben nokia kullanmıyorum ama elimden 920 ve 102ü geçti 920 bile bu cihazları ezer kalite olarak nokia harici cihazlar çoluk çocuk kalıyor maalesef...

Takım tutar gibi marka tutacak halim yok hangisi hoşuma giderse onu alırım ben fotoğrafçı değilim ki kameraya takayım.Nete girecek, facede hatun dürtecek,yemek paylaşıp,kameraya kaya tuzu yalayan keçiler gibi dil sallayacak adama 300 tllik lumiada aynı işi görür,note 4 de aynı işi görür.

Tamam sana demedim hocam işte öyle yapanların çoğu bu iki markayı alıyor bunu belirttim

Ben de sana yönelik dememiştim ki dostum:) Dediklerin doğru o olay tamamıyla marka algısı ile alakalı.Teknolojiden anlayan adam ihtiyacı olanı alır fazlasına gerek duymaz.Ama teknolojiden anlamıyordur android dersen samsung anlar yada zengin göstersin der Apple alır.Nokia kaliteli ama bir htc,sony kalitesini de unutmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de sana yönelik birşey dememiştim ki zaten.İkimizde aynı şeyi söylüyoruz.Teknolojiden anlayan adam ihtiyacı olanı alır gereksiz özellik için para vermez.Samsung ve Apple marka algısı fazla çünkü reklam kampanyaları iyi.Zenginlik gösteriş deyince Apple,android deyince samsung algı bu.Samsungun ilk lansman yaptığı ülkelerden biri de Türkiye bu başarıyı hakediyor.Nokia malzeme kalitesi iyi ama donanım yönünden illa bir tarafından kıstığı için eskiden beri şu anki tercihim yine bir samsung,htc yada sony olurdu.Lumialar çok ozellik arayanlarda şu an için 1.telefon olarak kullanılmaz sistemin gelişmesi lazım.Ama çok para vermek istemeyip alt düzey dandik bir android yerine kesinlikle lumia.Çıkan telefonların hep giriş seviyesi olmasına bu alana yoğunlaştıklarını gösteriyor.Velhasıl şu an hem htc hem lumia 530 kullanan biri olarak ikisi de işimi görüyor.Bir note 4 e para verecek bir fark görmüyorum sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Bu lumianım başarısı değil, Nokia'nın başarısı

Microsoft Nokia' yı satın aldıktan sonra çıkan ürünler bunlar da senin ki neyin kafası onu çözmek mümkün değil hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de sana yönelik dememiştim ki dostum:) Dediklerin doğru o olay tamamıyla marka algısı ile alakalı.Teknolojiden anlayan adam ihtiyacı olanı alır fazlasına gerek duymaz.Ama teknolojiden anlamıyordur android dersen samsung anlar yada zengin göstersin der Apple alır.Nokia kaliteli ama bir htc,sony kalitesini de unutmamak lazım

Sony için aynı şeyi diyemicem hocam htc cihazım için servise gidiyor 6 7 oluyor cihaI kendim bozdum korsan rom attım hemde w phona bir aydır her gittiğimde sony z serisi sorunlarına denk geliyorum kameradan memnun değiller adam diyo discovery 2 daha net çekiyor kronik sorun varmış kameralarında ve mikrofonlar da yazılımda sa sorunlar varnış biri diyo lanet olsun ilk ve son sony olsun bu öbürü diyo4 kere gitti servise sea gelmeme sorunu hallolmadı hakem heyetinden iade kararı çıkarttım diyo şarja takıyorum cihaz ölü gibi tepki vermiyor diyo 2 kişide velhasıl sıkıntıları çözemiyorlar bi türlü...

• WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    Kim kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Resim 5 te renk derinliği daha öne çıkmış. Ki zaten oyların %50den fazlasını 930 almış. Fakat benim anlamadığım 930 neden gece çekimlerinde diğerleri kadar aydınlık resim çekemiyor? Bsi sensör onda da var. 6 katmanlı Zeiss mercek, pureview'da cabası. Note'un aydınlığa bakın bide 930un bakın.
    Bu karşılaştırmaya 1020yi koysalardı hepimiz biliyoruz daha farklı olurdu. 7 pikseli birleştirdiği yani 5 mplik resmi koysalardı renk vs. Konusunda fark atardı 41 mplik resmi koysalardı detay bakımından ( kuzenim de 808 var 150 metre ilerdeki çanak antenin üstündeki yazıları okuyabiliyorsunuz ) resimdeki çanak antenin yazılarını rahatça okunurdu. 1020 için herkes gibi bizde " ama o 41 mp, onda kocaman sensör merceği var o çeker " diyecektik. 1020 kimse şimdiki telefonlarla bir tutmuyor.

Çünkü 930 ışığı rahat alabildiği için isoyu düşük tutuyor ve temiz fotoğraflar çıkıyor. Lamia serisi hariç diğer tüm telefonlar isoyu abartıyorlar ve öyle çıkıyor. Aynı isoya getirin farkı anlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elsa kullanıcısına yanıt
    İsoyu abartınca kumlanma oluyo diğer telefonlarda. Dediğiniz çok mantıklı hocam. Z1 yada Z2 ( Sony) ile deneme çekimi yapmıştım o kumlanmayı görünce " hadi be" demiştim. Aynı mekanda kullandığım 925 daha az kumlanma yapmıştı. 930u denemem lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Note 4 :D
    Emin misin?

Eminse 930 en iyisi

evet :D
    Profesyonel fotoğraf makinesi kaybetti mi?Daha neler göreceğiz acaba.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.